Море 2025г.?!...
Модератор: Общи модератори
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: Море 2023г.?!...
Много полезно инфо, благодаря! Дай някакъв жокер как да се търсят в гугълмапс тия магазини
Аз миналата година проблема с алкохола го реших като на излитане от София си напазарувах каквото ми трябваше и на място само разредители взимах

Аз миналата година проблема с алкохола го реших като на излитане от София си напазарувах каквото ми трябваше и на място само разредители взимах

Моджо написа:А, аз за Гърция. Дубай като пораснат децата повече.
Можеш ли да споделиш за какви пари става въпрос? Доколкото разбирам двама възрастни с две деца?
Мен ми е много трудно като цяло да се ориентирам в пейзажа от туристически агенции, ваучери, оферти и т.н. А не ми е и особено прятно да ровя на тази тематика. Съответно миналата година се чувствах "леко прецакан" след като запазих и платих лятна почивка през Януари с ХХ% отстъпка за ранно записване, а след това се оказа, че хора в съседната ваканционна къща през агенции/ваучери са платили наполовина на мен след като са резервирали през Юни.

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
TheDriver написа:Моджо написа:А, аз за Гърция. Дубай като пораснат децата повече.
Можеш ли да споделиш за какви пари става въпрос? Доколкото разбирам двама възрастни с две деца?
Мен ми е много трудно като цяло да се ориентирам в пейзажа от туристически агенции, ваучери, оферти и т.н. А не ми е и особено прятно да ровя на тази тематика. Съответно миналата година се чувствах "леко прецакан" след като запазих и платих лятна почивка през Януари с ХХ% отстъпка за ранно записване, а след това се оказа, че хора в съседната ваканционна къща през агенции/ваучери са платили наполовина на мен след като са резервирали през Юни.
Лични наблюдения че през зимния сезон офертите за някои морски хотели са по-високи отколкото в сезона.
Явно че когато дойде сезона и няма заетост свалят цените, на принципа на last minute.
Например хотел Сол Луна Бей в Обзор

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Море 2023г.?!...
Преди няколко години ходих във Фуертавенура за 3 седмици - края на февруари, началото на март. Температурата беше около 23-24 градуса, но къпането в океана е приключение. Не видях никой да го прави, само на басейните висяха, но аз се престраших веднъж. Все едно бях на леденото хоро в Калофер. Като влязох, уя ми се скри чак при плешкитеdhtj написа:alekangg написа:Mай месец не е много добре на Тенерифе, ако искате плаж. Ако не държите много на плажа си е супер.
Не че не става, реално през всеки месец може да се плажува малко или много, но е от най-неблагоприятната част на годината-края на януари до края на май.
През кои месеци е най-добре за Тенерифе?
Цени, по-малко навалица и т.н... и все пак да става за плаж.

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Къпането в океана е неприятно изживяване и през август 

Never mistake motion for action...
- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
Don_Diego написа:Много полезно инфо, благодаря! Дай някакъв жокер как да се търсят в гугълмапс тия магазини![]()
За мапса не знам, ама ако отвориш линка на хотела в букинг, цъкнеш на картата за да ти покаже местоположението и в полето за търсене напишеш MMI се оказва, че ще съм на 10 минути от бирата

KoolyO , мерси за потвърждението. На 28/02 трябва да пътуваме, така че ще пропуснем Рамадан тая година.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Leon написа:Къпането в океана е неприятно изживяване и през август
Що така? Има океани, където и януари и август и декември е 28 градуса.
Ако визираш континентална Европа, като цяло е така, само най-южна Португалия става август с 22-23 градуса.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Ако си далече от Екватора, все е студено. Дори в Южна Португалия е късмет да става за къпане океана...
Never mistake motion for action...
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
На мен източното крайбрежие в Мериленд ми беше хладно цяло лято 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- тео е90
- Потребител
-
- Кара: Е90 325XI Е91 325XI
- Детайли за колата: N52B25 N53B30
Leon написа:Ако си далече от Екватора, все е студено. Дори в Южна Португалия е късмет да става за къпане океана...
Така си е, в Сесимбра малко под Лисабон септември водата беше 19-20гр

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
тео е90 написа:Leon написа:Ако си далече от Екватора, все е студено. Дори в Южна Португалия е късмет да става за къпане океана...
Така си е, в Сесимбра малко под Лисабон септември водата беше 19-20грХич не е приятно къпането.
Ти си уцелил топ горещина!
В Порто август е 16-17..там има много кофти течения и никога не се стопля. Същото и е най-долу преди Гибралтар.
От Кадис надолу също става, под става около 23 градуса.
Колеги някой има ли преки впечатления от плажовете, района и градчетата около хотелите в Гърция/Халкидики, които съм изброил по-долу?
Chrousso Village - Paliouri
Hotel Philoxenia - Псакудия
Hotel Village Mare - Ormilia
П.С. Признавам си, че почти не познавам Гърция и за това питам, но гледайки от нашата камбанария леко ме притснява близостта на реката до плажовете на Псакудия и Ormilia.
Chrousso Village - Paliouri
Hotel Philoxenia - Псакудия
Hotel Village Mare - Ormilia
П.С. Признавам си, че почти не познавам Гърция и за това питам, но гледайки от нашата камбанария леко ме притснява близостта на реката до плажовете на Псакудия и Ormilia.

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Крузото е добър плажа, ако е същото де. Ма самото крузо не е на плажа. Касандра не ми е ок на мен. Ние сме по Ситония))
Хм,хм...
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
vixx написа: На 28/02 трябва да пътуваме, така че ще пропуснем Рамадан тая година.
Ако искате да посетите някой от яките rooftop басейни отсега ги гледай и запазвай. Аз ходих миналата година за Св. Валентин там, Aura имаха свободни места за началото на април

Address пък са с по-особен достъп според кой избереш, та ги разгледай хубаво

- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
Ще ги гледам и тях. Засега само Бурдж Лалифа бууквам + памперс за там