СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Don_Diego » 09 Яну 2023, 23:55

drifty написа:Нали има тема за вицове бре :D

39ката нещо ми е сърдита, че съм болен и не я карам почти. Днес още с включването на контакт, АБС-а и тракшъна светнаА.

Слаб ти е тока! Закачи на зарядно да напълни акумулатора и ще се оправи
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 10 Яну 2023, 0:44

Тя от край време си и светкат тия ламБи, ама обикновно след малко каране светкат, след 10 минути почивка угасват и само веднъж се е случвало да светнат втори път. Уж датчик дава на диагностика, ама пък странно, че може и с месеци да не се случи, та и в модула имам съмнения. Иначе в събота врътнах едни 70км като съм я гасил 1-2 пъти само, та би трябвало да е в кондиция акумулатора, въпреки, че баща ми го обяви за мъртъв след като докато стоеше и чакаше ред за гаража беше паднало до степен да не може да отключи колата :D Ама повече от месец от както съм я сглобил пали чакмак.
Последна промяна drifty на 10 Яну 2023, 1:38, променена общо 1 път
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 10 Яну 2023, 0:58

Кола с характер си си взел :mhihi:
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 10 Яну 2023, 1:08

Искам да кажа една рецитация до Светата Администрация :idea:

Направихте Маверика "шефче" и форма паднА :banghead: :banghead: :banghead:

Don_Diego написа:Това прозвуча малко като....Секса е за престиж, чекията за удоволствие :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Колега, че ти цитирам патили и препатили по темата:

"В чекията няма нищо лошо!!!" - девиз на всички мъжки богомолки :idea:

drago_pavlov написа:
Top Gun Maverick написа:Aбе на Канадата още не му отваря форума ми писа ей сега.

И мен ме спами във Вайбър :lol:
Явно му липсваме :lol:

Ми кого да спамя бе, досадници :?:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drifty » 10 Яну 2023, 1:39

Don_Diego написа:Кола с характер си си взел :mhihi:

Кола и жена на късмет :yes: :driving:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 10 Яну 2023, 2:45

drifty написа:

И на Булсатком интернета също

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Яну 2023, 8:56

Айде аз да не казвам кой какъв е и защо падна форума, че ще разсипеш баничките накрая. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drifty » 10 Яну 2023, 9:12

vixx написа:
drifty написа:

И на Булсатком интернета също

И на Виваком!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 10 Яну 2023, 9:16

BMW_POWER написа:
drago_pavlov написа:
Top Gun Maverick написа:Aбе на Канадата още не му отваря форума ми писа ей сега.

И мен ме спами във Вайбър :lol:
Явно му липсваме :lol:

Ми кого да спамя бе, досадници :?:

Ами карай наред, че виж колегите ревнуват :lol:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 10 Яну 2023, 9:22

Кой не можел без Интернет и медии... Хаха.
Хм,хм...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 10 Яну 2023, 10:00

Вчера уцелих страхотна баница в центъра на гр. Троян :ok:
Едно на пръв поглед неугледно кафене, продаващо и банички но тази баница беше един път, с яйца и сирене!
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 10 Яну 2023, 10:39

barty написа:Вчера уцелих страхотна баница в центъра на гр. Троян

Ходихме с дребните лятото да гледат някакъв панаир на хвърчилата и бахме в Шабла .
Минахме и видяхме тия хвърчила и естествено всички са гладни - на отиване към фара мернах някакво заведение и си говорим ако няма никой да седнем да видим какво има .
И се връщаме а то празно .. И викам тука има нещо :conf: Та влизам вътре - нормална обстановка, гледам менюто някакви "интересни" неща . Викам чаках да хапна един сафрид и една рибена чОрбъ ... Бога ми ... След третата порция сафрид и втора супа ми се искаше да го цУна тоо готвач там . Та ся едвам ще дочакам да дойде сезонЯ да ходя да хапна пак .
А както казваш - отвън не е нищо кой знае какво . Ама нали сме свикнали по опаковката да съдим .

И една случка от вчера дето къде на шега къде не мога да заявя, че хората като си платят сметка в сервиза и припадат :paranoid:
Момче на около 20-24 години и татко му да си вземат колата . Всичко наред обяснявам това и онова - те доволни аз също, и ги оставям .
Около 15 секунди докато стигна до приемната и гледам телефона звъни - Викай линейка че детето припадна :shock: И в първи момент се стесирах после веднага се зачудих защо на мен звъни а не на 112 директно ама как и да е . Звъня за и докато набирам гледам екрана и тфа като почна - извличане на информация за местоположение, ID на телефон, име на абонат :shock: и всичкото изчезна и вече звъня .. И както казва онзи в Америка като стигне човека в болницата и знаеш че ще се оправи, тука като влезне там и се почват проблемите .
Ама вие какъв сте на пострадалия, други има ли там ама откъде точно се обаждате, как се казва човека ??? :bang: :banghead: Ама чакайте ще ви свържа със Спешна помощ :shock: :shock:
А го гледам младежа се клюмнал на седалката и ни приема ни предава .. Изведнъж се освести и дадох телефона на баща му да се обяснява а аз да го "свестя" .
и докато си говорим го слушам как пак го разпитват как се казва, ама той какъв е на момчето, какъв е цвета на очите и подобни тъпотии дето нямат никаква връзка с това защо звъним .
И докато му говоря и го виждам че не е ОК и едвам диша и вече се чудя как да го извадя от колата ако трябва първа помощ и тоз все едно му щракна релето и мигна два пъти и вика на татко си - Айде бре, защо не тръгваме :smoke: :shock: :shock: Направо щях аз да припадна вместо него :mhihi: Разпитвам го това онова и все едно нищо не е било . Викам на бащата да няма епилепсия или нещо такова ама каза че за първи път става нещо такова .
Около час след това още ми беше нанагорно от случката .
А според телефона ми никога не съм звънял на 112 и разговор не е имало :bang: Което ми е някак странно предвид че изкара толкова информация за това кой и откъде звъни и то всичко беше супер точно .
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 10 Яну 2023, 10:50

Аз съм намирал момче в неадекватно състояние, паднал на улицата в тъмното. Звъннах на 112, докладвах къде е, оттам ми звъннаха от районното да кажат че няма хора но да чакам :confused:
През това време набарах телефона на момчето, слаба Богу без парола, набрах "мама" .... оттам се обади някаква жена, обясних какво и къде става. Мамата не беше особенно въодушевена :dunno:
Докато чакам ни линейка, ни полиция.
Момчето лежи и гледа с отворени очи, жив, диша.
Дойде отнякъде една червена Форд Фиеста, рекламна на Олинеза ли , на Дерони ли, слязоха двама, натовариха момчето и изчезнаха в тъмното. Няма "добър вечер", няма "благодаря"...нищо.
Звъннах на 112 и им казах че човека го взеха и да не идва линейка.
Звъннах и на полицията...започнаха въпроси "кой, защо, къде..." Накрая "Чакайте там" WTF :mhihi:
Тръгнах си.....
:yes:

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 10 Яну 2023, 10:55

Ае стига с тия тъпо вицове за крокодили.. :mhihi:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drifty » 10 Яну 2023, 10:58

Тия истории горе направо са си страшни. Не знам как бих реагирал в такава ситуация да намеря човек на улицата и да се развие така цялата история..
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата