СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Re: СПАМ ТЕМА
ivanski_2 написа:drifty написа:Тия истории горе направо са си страшни. Не знам как бих реагирал в такава ситуация да намеря човек на улицата и да се развие така цялата история..
Знаеш ли как реагират повечето хора - никак! По-точно заобикалят и толкова.
Мен винаги от една страна ме е страх да не навредя, вместо да помогна, от друга, въпросния да не се окаже проблемен тип и да ми се случи нещо. Признавам си, не винаги реагирам адекватно в подобни ситуации, макар че напълно припаднал май не съм виждал, или поне нямам спомен в близкото минало. Най-често май ми се случва да спирам на закъсали шофьори, ама и там понякога са страшни ръбове.
Последна промяна drifty на 10 Яну 2023, 15:21, променена общо 1 път

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Така е, но просто като брой са доста по-малко, както и едно е да ти кърти до главата друго е да е на 400метра в друга къща..
drifty Напълно номрлано, всички не винаги реагираме както трябва.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
КАК ДА ХВАНЕМ ЖИВ КРОКОДИЛ
Необходимо оборудване:
- Тъпа книга
- Бинокъл
- Пинсета
- Епруветка
- Тапа
- Релса-около 2м
- Круша - 1бр.
Отиваме на брега на реката с крокодили и започваме да четем тъпата книга.В резултат на това заспиваме.В това време излиза крокодила и на свой ред се зачита в книгата.
Логично също заспива.Ние се събуждаме преди него,тъй като сме заспали първи.Взимаме бинокъла и го обръщаме обратно.Виждаме крокодила малък.Вземаме го с пинсетата и го поставяме в епруветката.Запушваме с тапата.В това време от водата излиза женската и ни подгонва.Ние побягваме,но тя скъсява дистанцията.Тогава се освобождаваме от релсата,олеква ни и набираме преднина.Женската обаче отново ни настига.Хвърляме крушата пред нас и съгласно поговорката,че „крушата не пада по-далеч от дървото„значи,че наблизо има дърво.Качваме се на него и се спасяваме.

Необходимо оборудване:
- Тъпа книга
- Бинокъл
- Пинсета
- Епруветка
- Тапа
- Релса-около 2м
- Круша - 1бр.
Отиваме на брега на реката с крокодили и започваме да четем тъпата книга.В резултат на това заспиваме.В това време излиза крокодила и на свой ред се зачита в книгата.
Логично също заспива.Ние се събуждаме преди него,тъй като сме заспали първи.Взимаме бинокъла и го обръщаме обратно.Виждаме крокодила малък.Вземаме го с пинсетата и го поставяме в епруветката.Запушваме с тапата.В това време от водата излиза женската и ни подгонва.Ние побягваме,но тя скъсява дистанцията.Тогава се освобождаваме от релсата,олеква ни и набираме преднина.Женската обаче отново ни настига.Хвърляме крушата пред нас и съгласно поговорката,че „крушата не пада по-далеч от дървото„значи,че наблизо има дърво.Качваме се на него и се спасяваме.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
риташ си повишението 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Top Gun Maverick написа:КАК ДА ХВАНЕМ ЖИВ КРОКОДИЛ
Какъв е изводът... който може да носи едновременно 2м релса и тъпа книга - на него крокодил му не трябва

- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Непобедимите 5-та серия

Sent from my SM-G950U using Tapatalk

Sent from my SM-G950U using Tapatalk
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Понеже последните дни се завъртяха някакви новини за "принц" Хари.... На никой ли не му прави впечатление, че все повече заприличва на баща си- треньора по езда на Даяна
Нема начин да не са му направили ДНК (дори и без да разбере) от фамилията и да са наясно със ситуацията... Нема такъв цирк... 

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
като цяло много ме дразнят с това тяхното оплакване бла бла бла
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Don_Diego написа:
Моите веднъж преди да сложим оградата бяха спрели в двора, пред гаражите защото било сянка, пред тях пекло много пък аз тогава съм нямал кола и без това
А примерно ако опънеш жена му с обяснението, че ти и без това нямаш жена, дали ще се разсърди?

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Ако е наложително, кво да се прави 

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
От "няма и толко" до "там някъде" 

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
ivanski_2 написа:Така е, но просто като брой са доста по-малко, както и едно е да ти кърти до главата друго е да е на 400метра в друга къща..
Едно от най добрите решения в живота ми е да си купя къща . Купувай без да се замислиш , качеството ти на живот рязко се качва . Апартамента ни в града си седи обзаведен и готов за ползване , 5 години само ходя да му хвърлям по едно око . Моята къща е на около 10 км. от града , не е на село , на брега на язовир и зад мен е планината . Готини комшии , тишина и спокойствие . Като правя парти само ги предупреждавам , те също . Ако купуваш на село проучи съседите , огледай се да няма ферма и добитък наоколо .