СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Re: СПАМ ТЕМА
Mollov написа:От "няма и толко" до "там някъде"
Важното е да се получава редовно

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Какъв по-голям бонус от това да баннеш някого

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
c04 написа:Какъв по-голям бонус от това да баннеш някого![]()
Личи си, че не си админствал. После трябва да му четеш обясненията как не е виновен, представи си да баннеш Маверика

- Don_Diego
- ентусиаст
-

В CV-то каква длъжност се пише: директор на водопад, управител на бариера или директор на асансьор?
Don_Diego написа::mhihi:![]()
Мамка му, прав си
![]()
В CV-то каква длъжност се пише: директор на водопад, управител на бариера или директор на асансьор?
"мазохист 1-ви разряд" е правилната терминология. това модераторството е най- наблагодарната заетост в интернета...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
- c04
- Кръстникът
-
drifty написа:c04 написа:Какъв по-голям бонус от това да баннеш някого![]()
Личи си, че не си админствал. После трябва да му четеш обясненията как не е виновен, представи си да баннеш Маверика
Нещо няма чета ... заминал, заминал

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Мани, мани. Това в миланския форум едно време като бях модератор, няма такава неблагодарна работа. Ама бях с пълни права, не просто да можеш мнения да махаш. Та първо и най-досадно - внимаваш какво пишеш. Трябва да даваш пример все пак.
От там ти си с орязана свобода. Второто, почти си длъжен да четеш всички неща. Трето...трябва да наказваш.
Имахме правила да не се псуват играчите, треньора и ръководството. И айде след един мач се почна. Имаше едни гаджета бяха и тоя се разпсува, а аз си имах разправии с него преди това. Предупредих го, че ще го баннат временно ако не се спре въпреки, че трябваше директно да го банна. Копелето това и чакаше, направи още нарушения и умишлено искаше да му наложа наказание. После тая взе да реве от негово име как било модераторски произвол, а на онзи като му минаха там 24 ли, 48 часа ли бяха, като почна, ама като се разрева...ужас. Преди това пък де що има познат от екипа му писал да се оплаква и макар, че там не беше като тука, всяко наказание беше съпроводено с цитат на мнението на потребителя, чак го изкараха като мъченик няколко човека. На мое място нямало те да го баннат, ами щели да пишат на друг модератор да го банне.
Иначе излизало като лично отношение към него горкия той. Е какво да го чакам цяла вечер да псува играчите и някой да се сети да го банне ли? После правихме реформа на форума с изцяло нов лик и регистрации, просто поисках да не ме слагат пак в екипа и бях сто пъти по-добре.
Та не си мислете, че е лесно, особено като трябва да заключваш теми и наказваш потребители, кофти чувство е. Освен ако хич не ти дреме, но щом си поел да си мод, не би трябвало да не ти пука. Тука някои модератори могат само мнения да поправят, това си е ала-бала общо взето, но като си глобален модератор и имаш истински права...няма такава неблагодарна длъжност.
И да не забравя - никога не можеш да угодиш на всички, понеже често желанията се контрират.
И за Кроки пак...
Жега, рибар дреме над плувката на въдицата. Водата се размърдва и се подава крокодил.
- Как е? Кълве ли! - пита крокодилът.
- Хич.
- Що не влезеш да се окъпеш?

Та не си мислете, че е лесно, особено като трябва да заключваш теми и наказваш потребители, кофти чувство е. Освен ако хич не ти дреме, но щом си поел да си мод, не би трябвало да не ти пука. Тука някои модератори могат само мнения да поправят, това си е ала-бала общо взето, но като си глобален модератор и имаш истински права...няма такава неблагодарна длъжност.
И да не забравя - никога не можеш да угодиш на всички, понеже често желанията се контрират.
И за Кроки пак...
Жега, рибар дреме над плувката на въдицата. Водата се размърдва и се подава крокодил.
- Как е? Кълве ли! - пита крокодилът.
- Хич.
- Що не влезеш да се окъпеш?

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- ID A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E83 M57T2
- Мечтае да кара: фърчило
Обяснения иди дойди. Ами ако ти знае телефона или къде живееш? А и другия вариант, обиден до гроб, вече не си говорим и т.н.
- c04
- Кръстникът
-
Абе тая вечер никой не спами 

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
Аз ходих на разходка. Тъкмо заръмя като излязох, докато се прибера - якето ми пропусна, суитчера ми беше мокър, не помня такова нещо с това яке, а дъжда не се усещаше да е силен. Анцуга мокър, обувките леж, последния километър на джвакане го изкарах. Само бельото и тениската ми бяха останали сухи.

- Don_Diego
- ентусиаст
-
Горещ душ и нещо противогрипно пий да пресечеш някоя настинка
Аз поръчах подаръците за рождените дни на шефовете, бонус точките за тази година са гарантирани
Аз поръчах подаръците за рождените дни на шефовете, бонус точките за тази година са гарантирани

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
Горещия душ задълже. Тъкмо изкарах някаква настинка, писна ми да вися вкъщи и да не правя нищо, ся най-много пак, ама откачам в нас.