СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: СПАМ ТЕМА
Top Gun Maverick написа:Аз не бих взел. Чак толкова няма нужда да се вманиачаваш. Като ти е стар дот просто не карай бързо и е все тая с какви гуми ще си, даже с по-ниската скорост си гарантираш повече спокойствие.
Дано се майтапиш... трябва му точно едно по-неприятно положение и е излетял или НЕспрял навреме... и после обяснения много... да не говорим, че колкото по-тежка е колата, толкова по-"яко" е с калпави гуми... особено на спиране... голям кеффф....
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Да ти го кажа така. Щом пита, според мен му е все тая и може да вземе, но може и да не вземе. Аз му казвам какъв е варианта да си го има предвид и как да кара.
И да, старата гума не те прави да караш все едно си на лед, предполага се, че знае в какви моменти би била минус.
И да, старата гума не те прави да караш все едно си на лед, предполага се, че знае в какви моменти би била минус.
Последна промяна Top Gun Maverick на 11 Яну 2023, 12:34, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
DigitalExile написа:на 20-ти Януари го дават 15 градуса
Толкова далеч и те не знаят

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Заети са да търсят начини да изкарват пари.... докато са на работа 

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Я не съмDon_Diego написа:Уж всички са на работа, а никой не пише

- Don_Diego
- ентусиаст
-
ДобрЮтро, спамъри!
Не знам, какво толкова сте се угледати у тия ДОТ-ове. През 2008г купих някакви зимни гуми за Шевито. Продадох го с тях през 2015 и те не бяха мръднали, като дълбочина на протектора. И си държаха много добре на сняг до последния момент.
Но аз карам по закон, защото превишаването на скоростта не ми е по джоба.
Не знам, какво толкова сте се угледати у тия ДОТ-ове. През 2008г купих някакви зимни гуми за Шевито. Продадох го с тях през 2015 и те не бяха мръднали, като дълбочина на протектора. И си държаха много добре на сняг до последния момент.
Но аз карам по закон, защото превишаването на скоростта не ми е по джоба.
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Don_Diego написа:Аз се водя на работа ама не съм свършил работа и за 20стотинки днес
Ако те бива, ще те натоварят с цялата работа. Ако наистина те бива, ще се отървеш от нея.

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Mollov написа:Дано се майтапиш... трябва му точно едно по-неприятно положение и е излетял или НЕспрял навреме...
Fulda Kristall Montero 3 DOT 0321 , преди седмица така ме подлъга на Петрохан че просто ми иде всеки ден да паля свещ че не се засилих към дерето .
Но, гумата с тази шарка наистина е за заснежена настилка . На леко влажно или мокро не е добре едрата шарка . Не съм карал с несъобразена скорост но задника тръгна . Подозирам обаче че едните 50% са в гумата, другите обаче са на тия олиг0френи в Инголщат дето правят онаЯ марка с кръговете и мотора пред моста (въпреки че беше натоварена в багажника и резервоара)

Ще си купя пак Бенве, че да няма такива тъпи изненади

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
ивчо написа:Ще си купя пак Бенве, че да няма такива тъпи изненади
Мен пък вчера пак ме базикаха - тва БМВ що не е в гаража зимата, ей ся ще го обърне на сняг и ще те питаме как ще се прибираш

Ама забравиха миналата година на пампорово как скляпаха на парцали кво прави "лятната" кола, докато се опитваха да си сложат веригите, копаеха и мятаха пясък

И че спирах да помагам на сумати народ
Mollov написа:Top Gun Maverick написа:Аз не бих взел. Чак толкова няма нужда да се вманиачаваш. Като ти е стар дот просто не карай бързо и е все тая с какви гуми ще си, даже с по-ниската скорост си гарантираш повече спокойствие.
Дано се майтапиш... трябва му точно едно по-неприятно положение и е излетял или НЕспрял навреме... и после обяснения много... да не говорим, че колкото по-тежка е колата, толкова по-"яко" е с калпави гуми... особено на спиране... голям кеффф....
да ти го напиша съвсем просто- дот-а до колкото не е някакъв супер стар (примерно 10 години) и гумите не са почнали да се напукват от слънцето- няма значение за 99% от шофьорите. много по- голямо значение има марката гума и степента на износване.
при моторите е малко по- друго и там стария дот ако си по агресивен може да го усетиш независимо каква ти е гумата- да.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
carmanf1 написа:ивчо написа:Ще си купя пак Бенве, че да няма такива тъпи изненади
Мен пък вчера пак ме базикаха - тва БМВ що не е в гаража зимата, ей ся ще го обърне на сняг и ще те питаме как ще се прибираш![]()
Ама забравиха миналата година на пампорово как скляпаха на парцали кво прави "лятната" кола, докато се опитваха да си сложат веригите, копаеха и мятаха пясък
И че спирах да помагам на сумати народ
Никога с 34-ката или Е30-ката не съм се чувствал толкова несигурно, както с тия "по-нови" коли

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o