СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Mollov » 11 Яну 2023, 17:29

alx написа:
да ти го напиша съвсем просто

Той говореше за "всякви гуми", а не зимни гуми на 3-4 години.... :)

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 11 Яну 2023, 17:42

ивчо написа:
Mollov написа:Дано се майтапиш... трябва му точно едно по-неприятно положение и е излетял или НЕспрял навреме...

Не съм карал с несъобразена скорост но задника тръгна . Подозирам обаче че едните 50% са в гумата, другите обаче са на тия олиг0френи в Инголщат дето правят онаЯ марка с кръговете и мотора пред моста (въпреки че беше натоварена в багажника и резервоара) :bang: :bang: :bang: Защото подозирам че това дете което е загинало вчера първо щеше да е живо ако беше в някакъв вид столче, второ трябва да се забранят за продажба тия кенефи с теглово разпределение 70/30 или 80/20 и трето но не последно - скорост на движение :bang: :bang: :bang:

Яла ти дам кръгче с g-tron-a да видиш как дори с метанова бутилка на задния мост се пързаля като шейна :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 11 Яну 2023, 18:29

Колеги, имам бързо питане по следния 'стандартен казус': Вчера, като са регистрирали колата, не са въвели Евро-категория в талона! Доколкото си спомням, сега трябва да се извади документ от официалното представителство и с него да се отиде отново в КАТ, за да въведат евро-категорията и да сменят талоните с нови, нали така? При ходенето в КАТ трябва ли да се ходи пак с колата и да се минават канали (въвежда се само евро-категория) или може само с документите? След това и в данъчното се ходеше, нали така?
И всъщност, откъде взимат първоначална информация за тази категория? Гледат в 'чужбинските' документи или имат нещо в 'системата'? Правят го обикновено на 'първите' гишета, където попълват заявленията... Иначе са я писали и без номер на двигателя :mhihi: ...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 11 Яну 2023, 18:33

Последно като регистрирах кола гледаха в документите дето им предоставих, но пак трябваше да ги подсетя 1-2 пъти да го впишат, че пак бяха забравили :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ildivvy » 11 Яну 2023, 18:38

Т.е., възможно е да е нямало вписана евро-категория в испанските документи и затова да е станало така? Малко ме съмнява, но...

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 11 Яну 2023, 19:16

Провери си какво пише в тях. Не ти ли ги върнаха?
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 11 Яну 2023, 19:20

При мен имаше еврокатегорията в швейцарския талон, специално питах дали трябва да си вадя допълнително документ, но човека с автокъщата каза, че няма нужда. Така и беше, но на гишето с мадамата си направих устата - Нали няма да забравите да вкарате евро категорията и т.н. :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 11 Яну 2023, 20:04

Don_Diego написа:
ивчо написа:
Mollov написа:Дано се майтапиш... трябва му точно едно по-неприятно положение и е излетял или НЕспрял навреме...

Не съм карал с несъобразена скорост но задника тръгна . Подозирам обаче че едните 50% са в гумата, другите обаче са на тия олиг0френи в Инголщат дето правят онаЯ марка с кръговете и мотора пред моста (въпреки че беше натоварена в багажника и резервоара) :bang: :bang: :bang: Защото подозирам че това дете което е загинало вчера първо щеше да е живо ако беше в някакъв вид столче, второ трябва да се забранят за продажба тия кенефи с теглово разпределение 70/30 или 80/20 и трето но не последно - скорост на движение :bang: :bang: :bang:

Яла ти дам кръгче с g-tron-a да видиш как дори с метанова бутилка на задния мост се пързаля като шейна :mhihi:

Верно наистина, чудно как не им е дошло на ума мотора да го сложат пред бронята даже. С астрата ми същата работа - задницата нищо не и тежи, толкоз пиклива, тръгвала ми е изненадващо неведнъж. И често с скорости от порядъка на 30-40км/ч. 39ката тръгва сама много рядко, когато тъкмо е заваляло дъжд и то само с летните гуми, че са широки и твърди. Със зимните няма мръдване. И за сняг, с астрата съм закъсвал неведнъж на старата работа, че беше в сградата на университета и вътре влизахме само служители. С 39ката ми се е случвало насила да закъсам, като карам по непочистени проходи или спирам нарочно в най-големия баир да мъча да тръгна. Ама откакто турих шпера ми е доста спокойно :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 11 Яну 2023, 21:28

Top Gun Maverick написа:Мани, мани. Това в миланския форум едно време като бях модератор, няма такава неблагодарна работа. Ама бях с пълни права, не просто да можеш мнения да махаш.

Маверик, ти като си такъв голям фен ма Милан пък гледам, че и на националния на Италия също си, та да те питам знаеш ли италиански ? Щото аз навремето освен всичко друго една от големите причини да уча усилиено английски беше Ливърпул. А пък основна причина да съм именно от този отбор беше, че просто самото име на отбора ме кефеше изключително много как звучи, това нали освен факта, че биеха наред из Европа. После някак си от нищото се появиха Нотингам които също кефеха като звучене освен, че направиха голям фурор. Първо, първи в трета дивизия, после първи във втора, после Шампион на Англия, после следващата година на Европа, като годината в която станаха на Европа бяха доста назад в класирането но като европейски имаха право следващата година отново да играят в КЕШ и вече бяха доста назад в английското първенство, но станаха още един път европески, докато чорбата не ги отстрани с две победи с по 1:0 и бяха до там. Но като цяло Ливърпул през годините си остана любимия ми отбор. Та в ученическите ми години когато учех английския като втори език, щото бях в немска гимназия, една от големите ми мечти беше да ги гледам на живо като да мога преди мача пред стадиона да заприказвам на английски и да поискам автографи от Кени Далглиш и Йън Ръш (големите тогава звезди на отбора) и другите де. Та тази ми мечта тогава се сбъдна много скоро, макар че щеше да ми коства намаляване на поведението, понеже бях избягал от училище за да ги гледам. Иначе на англичаните като национален отбор въобще не съм им фен и се кефя като падат и отпадат от турнирите. :bchug: :bchug:
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 11 Яну 2023, 21:33

Те нАглия винаги отпадат, точно защото все са с големите претенции. Не знам италиански, само някакви думи, но пък той звучи най-добре за мен от езиците, които съм чувал.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 11 Яну 2023, 21:38

Бе сетих се да те попитам понеже тук около мен и не само всички дето са фенове на Италия малко или много го говорят езика. Юнаците по малко, девойките повече направо свободно, това без жена ми де. Тя също е голяма фенка на Италия, ходила е 5-6 пъти ма бъкел не отлепва, с английския и е по лесно.
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ildivvy » 11 Яну 2023, 21:51

Don_Diego написа:Провери си какво пише в тях. Не ти ли ги върнаха?

Не ги връщат! Задържат ги в КАТ! Освен това, аз не бях на регистрацията :banghead: ! Аз щях да си държа да я въведат изрично...

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от turieca » 11 Яну 2023, 22:25

Сега не трябва ли пропусналия да я въведе да оправи нещата за собствена сметка. Някой път искам да цитирам Зак ама и да добавям от себе си.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 11 Яну 2023, 22:41

ildivvy написа:
Don_Diego написа:Провери си какво пише в тях. Не ти ли ги върнаха?

Не ги връщат! Задържат ги в КАТ! Освен това, аз не бях на регистрацията :banghead: ! Аз щях да си държа да я въведат изрично...

Интересно, на мен ми върнаха всички документи :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 11 Яну 2023, 22:44

КАТ София прибират всички документи от чужбина. Аз правя копия предварително.
:yes:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата