СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от drifty » 12 Яну 2023, 13:33

Аз съм си отвисял на тоя трон за един живот напред да му се не види. Преди няколко години имах некви сериозни ядове, сега още ги имам, ама доста притъпени, по 7-8 пъти съм ходил да чета форума от там...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 12 Яну 2023, 13:49

Като съм вкъщи гледам да тропкам при всяка удобна възможност, че доста често ми се е случвало да изпадам в подобни на долната ситуации :lol:

Клозетна криза
Преди около шест години с моята Нора все още се опознавахме – тя криеше змийската си натура, а аз липсата на умствено богатство. С все сили спрях звуковите вълни от тялото си, започнах да плюя в листо, а не на улицата, опознах употребата на приборите за хранене, не биех хората в асансьора... Единствената ми цел беше тя да ме припознае като рицар от четата на Сър Ричард I Лъвското Сърце. За три дни успях да си обезкосмя мишниците, после започнах да се къпя целия (даже с вода), подстригах си ноктите и носа, купих мокри кърпички за краката, а от зъбите си премахнах всички агнета. В крайна сметка я излъгах – първа целувка. След месец копулирахме. Какво тяло, братче... какъв огън... това бяха най-хубавите 20 секунди в живота ми. Измина една седмица от връзката ни, а аз все още симулирах културен характер и меча хигиена. Как ме гледаше само... като суров принц на черен кон с все доспехите и меча. Един ден реших да се направя на играч и я заведох на ресторант с морска кухня – от най-елитните, дае’а! Ядем миди, стриди, рачета и прочее простотии с люто и чесън. Страшна скъпотия, ама нали съм голямата работа. Пия малка водка, щото ще карам на връщане, че още не зная шофьорските умения на любимата (демек не ми се дава колата на някакво момиченце). Весели потегляме обратно. Нещо клокочи в мен. Имам чувството, че стомахът ми центрофугира. Първи контракции. Баш сега ли? Ооооххх... почва силно да напъва. В корема ми сякаш препуска глутница глигани. Натискам яко педала на газта – 140 по булеварда, а Нора се забавлява от скоростта до мен. Гъста пот избива по червата и челото ми. Стискам мощно, но краят се вижда. То се не издържа – ще се наакам пред богинята, майкооооооо... какъв позор, а тъкмо я прилъгах. В огледалото виждам как очите ми се белят от налягането – капилярите са набъбнали като бахур, а зениците ми са изплезени пред носа. Още малко, Исусе, още малко – почти сме пред нас, дай ми сили да не сторя грях. Аххх... гадовете от ВИК-то са разкопали улицата до вкъщи. Заебавaм колата и с устрема на разстрелян в корема лъв бягам към входа (Юсеин Болт може само една картофена салата да ми направи). В асансьора се бия с юмруци в задника, мъчейки се отчаяно да намаля нагнетяването. Газовете ще избушат тръбите ми. С треперещи от конвулсии пръсти опитвам да отключа. Божеее... главичката му се е показала... Ужас – това са ключовете от колата. Коремът ме реже, всеки момент ще разцъфна. Гърчовете ме повалят на пода. Край – тук в коридора ще родя рожбата си. С последни сили на четири крака звъня по комшиите. Димитрови ги няма, Рая и Ачо не чуват, у Иванови ключалката превърта. С изкривена уста и кухи сълзи прошепвам: „Милене, идвам при теб в голяма нужда.” „Ммм... то хубаво, ма жената се къпе.” „Дай, побратиме, един вестник за подложка, ще свърша работа на терасата.” „Ъъъ... имам само от малките кръстословици.” Бог ми е свидетел, нямам избор – с шут разбивам вратата на банята, свалям гащите, отпускам изтощения мускул. Чува се само едно „дум”, а гейзерът от разплисканата вода умива лицето ми. Красиви ангели летят около мен... блаженство... Няма смисъл да пускам водата – от ускорението всичко се е изстреляло направо в канализацията. Шокирана съседката дори не е могла да се прикрие: „Данче, много хубава прическа...”
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 12 Яну 2023, 13:53

empar написа: Я кажете с акането как сте! :mhihi:

Ако след сутрешното "разтоварване" ми е толкоз хубаво като след оргазъм значи "разтоварването" е било качествено и няма изглед да повторя през деня .
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 12 Яну 2023, 15:24

turieca написа:Относнно грешките на Кат, сега видях талон на голф вариянт, който вместо 1896 са го писали 2896.
И го мотаят и не искат да го оправят. Сгрешен е в Казанлък от там в Кърджали повтарят същите данни и сега мазало.
Та ще трябва да гледаме внимателно преди да си тръгнем от там.
Аз правих нови талони заради грешна категория.

Те това вече е проблем :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 12 Яну 2023, 15:26

BMW_POWER написа:
turieca написа:Относнно грешките на Кат, сега видях талон на голф вариянт, който вместо 1896 са го писали 2896.
И го мотаят и не искат да го оправят. Сгрешен е в Казанлък от там в Кърджали повтарят същите данни и сега мазало.
Та ще трябва да гледаме внимателно преди да си тръгнем от там.
Аз правих нови талони заради грешна категория.

Те това вече е проблем :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ГолемиО мотор :mhihi:

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 12 Яну 2023, 15:58

Само за BMW събор обичам да ставам рано. :mhihi:

Относно тропкането 1 път на ден, зависи как си го искам и/или направя. Мога и вечер след работа, мога и сутрин. НИКОГА на работа. Като цяло ми е проблем това с чуждите места.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 12 Яну 2023, 16:03

Kroki написа:Само за BMW събор обичам да ставам рано. :mhihi:

Относно тропкането 1 път на ден, зависи как си го искам и/или направя. Мога и вечер след работа, мога и сутрин. НИКОГА на работа. Като цяло ми е проблем това с чуждите места.

+1 за чуждите места. Мога да държа на напъна с часове! :paranoid:
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 12 Яну 2023, 16:07

Замириса темата нещо :mhihi: За еване като говорихме по добре беше :mhihi:

Кръстникът
Аватар

Мнение от c04 » 12 Яну 2023, 16:10

BorislavB написа:
Kroki написа:Само за BMW събор обичам да ставам рано. :mhihi:

+1 за чуждите места. Мога да държа на напъна с часове! :paranoid:

+1

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 12 Яну 2023, 16:12

А бе зависи колко е силен напъна :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: ше E39 530D Touring
Мечтае да кара: колело

Мнение от MrManson » 12 Яну 2023, 16:12

Всеки качествен разговор рано или късно стига до фекалната тема :)

Кръстникът
Аватар

Мнение от c04 » 12 Яну 2023, 16:14

TNT написа:А бе зависи колко е силен напъна :mhihi:

:mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 12 Яну 2023, 16:16

Остава да се отключи и темата за компаньонките :mhihi:
:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 730 печка

Мнение от KostovG » 12 Яну 2023, 16:25

Колеги тея яйца защо са поскъпнали толкова много. Да не ги мътят вече собствениците на пилетата ? Кора яйца е станали на цената на кило сьомга горе долу ебах

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 12 Яну 2023, 16:27

barty написа:Остава да се отключи и темата за компаньонките :mhihi:

Дата.бг форума до последно се крепеше основно на раздела с отзивите за компаньонките, но явно дори това не беше достатъчно и се спомина. :lol:
Последна промяна streetz на 12 Яну 2023, 16:27, променена общо 1 път
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата