СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Re: СПАМ ТЕМА
За мене лично охлювите по пътя са по опасни от летящите камикадзета , освен по магистралите. След такива мърди се образуват много повече ситуации , отколкото летящ идиот може да сътвори.Щото се предполага ,че бързака поне е концентриран в шофирането .Ама и двата типа са за еване 

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Единствената разлика е, че от летящия идиот хората се пазят и той избощо не е наясно, че това че не се е намазал не се дължи на майсторлъка му... и си мисли, че е великия шофьор 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
BorislavB написа:Ма много се напрягате на тема шофиране кой колко карал и колко можел... дайте да обърнем на тема жени (че скоро не сме писали) по-спокойни ми се струвате...някоя "пампоровка" няма ли да качите...ало скиорите??
Вярно, само пренесоха пътните си препирни от оная тема...
Пампоровките не ги знам, ама намерих идеалната кака за Моджо: https://www.youtube.com/shorts/qEuPh5itfZk

stean написа:BorislavB написа:Ма много се напрягате на тема шофиране кой колко карал и колко можел... дайте да обърнем на тема жени (че скоро не сме писали) по-спокойни ми се струвате...някоя "пампоровка" няма ли да качите...ало скиорите??
Вярно, само пренесоха пътните си препирни от оная тема...
Пампоровките не ги знам, ама намерих идеалната кака за Моджо: https://www.youtube.com/shorts/qEuPh5itfZk
Ааа очите ми… БАН изрод такъв…
https://youtu.be/WgOIEGz7o_s

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
[/quote]
Сетих се за една мацка на плажа това лято ,беше се опънала до нас, доста приличен фейс и тяло , обаче под мишниците гора - отврат . Жена ми вика че било някаква мода , натурализъм нещо . Аз пък викам е.ти изперкалата работа . В Гърция е това, а момата четеше книга на английски , ква беше по народност незнам .

Сетих се за една мацка на плажа това лято ,беше се опънала до нас, доста приличен фейс и тяло , обаче под мишниците гора - отврат . Жена ми вика че било някаква мода , натурализъм нещо . Аз пък викам е.ти изперкалата работа . В Гърция е това, а момата четеше книга на английски , ква беше по народност незнам .
Последна промяна mr_petroff на 25 Яну 2023, 0:34, променена общо 1 път
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
След тоя клип
, предлагам да се върнем на предната тема.
Ето още малко умения нужни за оцеляване по пътя в Бг.

Ето още малко умения нужни за оцеляване по пътя в Бг.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
В тая тема поне може да си даваме газ на спокойствие, нека запазим тоя кеф
Я обадете колко най-много сте вдигали и с каква машина?
Физическата активност ще ти подобри плуването, свалянето на кила - не толкова. Но мога да ти кажа - не спирай с плуването. Поработи върху техниката, защото тя може за много кратко време да ти удължи времето във водата многократно. Няма да повярваш след 3-4 месеца ходене по 3 пъти в седмицата каква сила ще ти дойде. На мен на 4тия месец ми дойде сила в краката, ама такава сила, че не можах да повярвам, като моторна лодка станах. Страхотен спорт за човек с натоварено ежедневие, защото тренира всичко накуп.
Аз покрай плуването преоткрих и морето, направо не мога да се нарадвам като се озова на плаж, като малко дете съм.
Ся, като го каза това и аз се сетих за една мацка това лято на плажа, говореше немски, беше с някакъв мухльо на плажа и беше точно "над" нас, та като си легна по корем баш пред очите ми. А тя такава легнала една страна и тялото и краката и на Г, та едно такова хубаво дупе, бонбон! Ама цялата си беше сладурана де

Don_Diego написа:Ходих да плувам…тегава работа, ще трябва да се взимам в ръце, да вдигна физическата активност и да смъкна някое килце
Физическата активност ще ти подобри плуването, свалянето на кила - не толкова. Но мога да ти кажа - не спирай с плуването. Поработи върху техниката, защото тя може за много кратко време да ти удължи времето във водата многократно. Няма да повярваш след 3-4 месеца ходене по 3 пъти в седмицата каква сила ще ти дойде. На мен на 4тия месец ми дойде сила в краката, ама такава сила, че не можах да повярвам, като моторна лодка станах. Страхотен спорт за човек с натоварено ежедневие, защото тренира всичко накуп.
Аз покрай плуването преоткрих и морето, направо не мога да се нарадвам като се озова на плаж, като малко дете съм.
mr_petroff написа:Сетих се за една мацка на плажа това лято
Ся, като го каза това и аз се сетих за една мацка това лято на плажа, говореше немски, беше с някакъв мухльо на плажа и беше точно "над" нас, та като си легна по корем баш пред очите ми. А тя такава легнала една страна и тялото и краката и на Г, та едно такова хубаво дупе, бонбон! Ама цялата си беше сладурана де

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
250 km/h .Yamaha R1. 220 km/h Honda Accord /по скоростомер/.И като по млад 160 km/h с Лада 1500 s , което е равно на 260 с БМВ 3-та М 

- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Абе как се спира и изобщо може ли да се спре тва Shorts в ютуб?
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
Що бе ,мен ме кефи , като не ми се гледа го прескачам ,не ме дразни един вид 

- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Да ама като дам на абонаменти само shorts,shorts,shorts скролвам докато дойдат видеата и ме дразни. 

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
При продажба на кола нотариусите търсят ли още бележка за платен данък? Имам предвид хартиийката от данъчното. Иначе данъкът си е платен, но по електронен път, тоест няма документ.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
drifty написа:В тая тема поне може да си даваме газ на спокойствие, нека запазим тоя кефЯ обадете колко най-много сте вдигали и с каква машина?
245 с е-класа. После жената се събуди и си еб@ майката ситуацията, че и децата бяха на задната седалка

225 с е36, 320.
185 с е36, 316 седан

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- ceco_kd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318i
- Мечтае да кара: На челна стойка.
- Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.
180 км/ч с е36 м40б18. 170 км/ч с е83 м57д30. Обаче ако не беше жената тогава с е36 ми се искаше да видя колко и е топ спийда в далечната 2008-9 е било. С х3-та мисля, че не искам и 130 км/ч да вдигам. Даже, за да дразня карам магистрално с до 110-120 км/ч, а извънградско с 10км/ч по-малко, че да дразня пак другите, дето ми обясняват как бавните били опасни....в града рядко карам и с 50км/ч....щото пак така да съм опасен на фона на тези дето на пешеходна не могат да спрат, щото нали преценячи всичките. Абе Вие имате ли връзка с централата.....оня фучащия бил по-малко опасен? Стига ве! Без малко да Ви повярва човек, ма пък сигурно е така....мда 
Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk

Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!
110км с трабанта. По нанадолнище. 70км с много модифициран джобен байк- 49 кубика- къв страх брах- не е истина …
Кво да праа- търсач на адреналин съм си
Кво да праа- търсач на адреналин съм си

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила