СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Re: СПАМ ТЕМА
Тестаросата кърти , даже май с летни гуми го изкара пича .
Един може би тъп въпрос , може и някъде да е обсъждано , ама да използвам спам темата
Тези дни карам автоматик , дето по принцип го ползва сина - с тези кутии нямам никакъв опит
Въпроса ми е на светофар примерно като трябва повечко да се чака ,да кажем над 30 секунди, на директна ли е по добре да чакаш или да преместиш на свободна ? Дано да не е много тъп въпроса , ама днеска по кръстовищата се замислих

Един може би тъп въпрос , може и някъде да е обсъждано , ама да използвам спам темата

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Аз не съм се замислял...аудитата имат Auto Hold, което е супер яка екстра. На Zката в редките случаи когато попадна в задръстване слагам на P, че ми изтръпва подпирачката 

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
3186 написа:Миналия месец го играх на два пъти този сценарий и в нито един от тях нямах проблеми.streetz написа:При продажба на кола нотариусите търсят ли още бележка за платен данък? Имам предвид хартиийката от данъчното. Иначе данъкът си е платен, но по електронен път, тоест няма документ.
То вече не е сценарий - всичко си е директно, легално... НО... има едно НО.... ако данъка е платен по електронен път, трябва да се предвидят поне 2-3 дни за дигиталното му отчитане от страна на данъчното... иначе отивайки при нотариуса ще излезне, че данъка НЕ е платен... но пък в данъчното веднага ще извадят "дубликата" на хартия...
BMW_POWER написа:Пак отвори торбата с лъжите. Кажи извън пътя, колко си вдигал. Да не ти вадя цитати с линкове![]()
колега - не си позволявам лукса да лъжа

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
mr_petroff написа:Тестаросата кърти , даже май с летни гуми го изкара пича .![]()
Един може би тъп въпрос , може и някъде да е обсъждано , ама да използвам спам тематаТези дни карам автоматик , дето по принцип го ползва сина - с тези кутии нямам никакъв опит
Въпроса ми е на светофар примерно като трябва повечко да се чака ,да кажем над 30 секунди, на директна ли е по добре да чакаш или да преместиш на свободна ? Дано да не е много тъп въпроса , ама днеска по кръстовищата се замислих
![]()
Карам почти само автоматици от повече от 20 години и никога не съм освобождавал от скорост на светофар или в някакво по-сериозно задръстване и няма проблем с това.
Не пречи да бутнеш лоста на неутрална, то не се налага да натискаш бутон на лоста между неутрална и "драйф"
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
mr_petroff написа:Тестаросата кърти , даже май с летни гуми го изкара пича .![]()
Един може би тъп въпрос , може и някъде да е обсъждано , ама да използвам спам тематаТези дни карам автоматик , дето по принцип го ползва сина - с тези кутии нямам никакъв опит
![]()
На D , ако дълго ще стоиш / 5-10мин/ тогава на P. На N кутията няма добро охлаждане.
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Mollov написа:трябва да се предвидят поне 2-3 дни за дигиталното му отчитане от страна на данъчното3186 написа:нямах проблеми.streetz написа:При продажба на кола нотариусите търсят ли още бележка за платен данък?
Благодаря, не съм тръгнал да продавам, но вече няколко пъти намирам бележки по IS-ката от потенциални купувачи, та взех да се замислям

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
drifty написа:Търся си кубинки, продавачките ме гледат странно като им кажа, че искам яка, дълбока подметка, все разни паркетни кубинки се продават.
Намерих едни, дето може да им се пускат шипове, ама бяха 250лв, малко не съм за тоя ценови диапазон. Дайте идеи за хубава и топла кубинка, на по-прилична цена
https://rabotno-obleklo.bg/product/%D1% ... %D1%80-02/
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
streetz написа:вече няколко пъти намирам бележки по IS-ката от потенциални купувачи, та взех да се замислям.
Да не я боядиса най-накрая?

- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)

- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
madafaka_donkele написа:Да не я боядиса най-накрая?
Боята е най-малката работа вече. Твърде много изгни, а и всичко пластмасово се разпада ... не ми се хваща на хорото с реставрацията, а в БГ-то няма хора за тая работа. То даже един механизъм на стъклоповдигача няма кой да ремонтира, даже точно обратното - осраха го още повече.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
streetz написа:madafaka_donkele написа:Да не я боядиса най-накрая?
Боята е най-малката работа вече. Твърде много изгни, а и всичко пластмасово се разпада ... не ми се хваща на хорото с реставрацията, а в БГ-то няма хора за тая работа. То даже един механизъм на стъклоповдигача няма кой да ремонтира, даже точно обратното - осраха го още повече.
Аз затва 3г. я карах с развален пасажерски джам. Като я взех спускаше до половината, след време почна изобщо да не спуска и може би 2г. я карах така

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
ivanski_2 написа:kiko написа:Е такива знаещи обикновенно ги вадят от деретата...тъпо е само,че и други го отнасят
Ей зареди такива като теб коитo са с 30 в завой, ние знаещите че може да влезнем с 70, но влизайки с 50 се изнервяме и стават белите, пак казвам ако карам в лява лента на магистралата с 90 и ме изпреварят с 130 ..... ама наистина направете eдин IQ тест за регистрация моля ви, не може ей такива като тоя горе да се изказват свободно
Аве Шумахер?Ти сигурно си гения във фамилията?Как реши,че точно пък аз те бавя теб или другите камикадзета с разни бангий които понеже са от региона(знаят пътя,асфалта в какво състояние е,след завоя дали има автомобил...и все такива дреболий) и се чувстват задължени да изпреварят всеки и всичко което се движи според ограничението.Винаги карам +10км според знаците и все се намира някой селски бек който да ти развали приятното пътуване
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
kiko написа: и все се намира някой селски бек който да ти развали приятното пътуване
Колкото по-бързо караш толкова по-малко такива