СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Re: СПАМ ТЕМА
Мястото и деня са ясни, промокодове също ще има 

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
BorislavB написа:Don_Diego написа:Така както си описал второто местенце…шА запалА колата и ще дойда…мен толкова ми е акъла
Ако и сервитьорката е някоя дашна, като тази от гифчето, направо те виждам със Z-ката на метли...
Няма зимни гуми лятната кола

- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
Don_Diego написа:BorislavB написа:Don_Diego написа:Така както си описал второто местенце…шА запалА колата и ще дойда…мен толкова ми е акъла
Ако и сервитьорката е някоя дашна, като тази от гифчето, направо те виждам със Z-ката на метли...
Тез пари дет ги даде за баклава - да беше си купил едни гуми

alx написа:BMW_POWER написа:Пак отвори торбата с лъжите. Кажи извън пътя, колко си вдигал. Да не ти вадя цитати с линкове![]()
колега - не си позволявам лукса да лъжанищо от това което написах в предишното си мнение не е лъжа
Всички Трабани вдигаха 110км/ч. Особено тия с електронното запалване. В нанадолно с моя съм докарвал стрелката при лампата за дълги.
Кажи за 400км/ч

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
ivanski_2 написа:Мястото и деня са ясни, промокодове също ще има
Оглед на Ф650-то в някой от промокодовете ли е

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
STEVAL написа:Don_Diego написа:BorislavB написа:Don_Diego написа:Така както си описал второто местенце…шА запалА колата и ще дойда…мен толкова ми е акъла
Тез пари дет ги даде за баклава - да беше си купил едни гуми
По-вероятно е да продам колата за да си угодя за храна

По: тя сега трупа черни точки, че харча пари по нея без да я карам. Този месец 600+, следващия пак така

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Don_Diego написа:

Че не сте много с W12

EDIT - Какво правите когато сгазите животно (котка/куче ....) ?
Ей сега пред мен сгазиха едно коте

Сега се чудя какво да правя с мъртвата гадинка за да не седи на платното

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

Top Gun Maverick написа:Айде сега да не опираме за жените и колите, че е малко...не точно така.
Драйвъре, прав си, но си е въпрос на нужди. Съгласен съм, че идеалните неща трудно се намират.2.2 бензин не го хвалят особено и бях на крачка да си взема, но разума надделя.
![]()
..........
Да преместя спам-а в правилната тема.

Теб 2.2 не ти трябва ясно ми е.

Дай/дайте акъл какво голямо MPV да търся. Въпросната Зафира не мога да се пречупя да се возя в нея и това е. Приемам факта, че ще седя в евтин интериор, но поне материалите да не са толкова гадни.
Трябва ми нещо с 3 реда седалки и малко багажник зад тях. "Голям" дизелов мотор, ръчна кутия, греди на покрива. Теглича е бонус, но ако го няма трябва да може да се сложи.
В общи линии това което циганите търсят.

Виано и R-class са ми над финансовите възможности. Multivan също.
Eurovan II без значение от коя марка ми малее, а и интериора се разпада и при най-запазените екземпляри.
Touran и Caddy са ми малки, макар че с удоволствие бих приютил 1.9ТДИ.
В момента гледам S-max/Galaxy, които са на лигена от Мондео III. Нямам обаче никакви преки впечатления от дизелите в тия варели. Знам че PSA бяха намесени в някакъв момент, което е по-скоро добър знак. Стандартните неща ли са - дюзи, помпа, турбини и маховици? Или нещата са по-зле.

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Хм,хм...
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
drifty написа:ivanski_2 написа:Мястото и деня са ясни, промокодове също ще има
Оглед на Ф650-то в някой от промокодовете ли е
Хахаха разбира се, ако ще идваш даже ще му домъкна и амумулаторчето от София, че зарядното ми е тук и го зареждам когато се сетя

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Абе един колега кара по морето Галакси дизел, няма нещо фрапиращо засега. Иначе Шаран защо не видиш, малко по-голямо от Кади и Туаран.
Иначе новата Зафира е номер едно, ама...много пари:
https://m.mobile.bg/results?pubtype=1&m ... =1&nup=0~1
Цените са без ДДС.
Помисли за някой Мерцедес бус с екстрите вътре или Ваген Мултиван!
Цените са без ДДС.

Последна промяна Top Gun Maverick на 26 Яну 2023, 11:12, променена общо 2 пъти
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
TheDriver написа: В момента гледам S-max/Galaxy, които са на лигена от Мондео III. Нямам обаче никакви преки впечатления от дизелите в тия варели. Знам че PSA бяха намесени в някакъв момент, което е по-скоро добър знак. Стандартните неща ли са - дюзи, помпа, турбини и маховици? Или нещата са по-зле.
От S-max търсиш 1,8TDCI . Като гледай да е нещо около 2006-2007, че после долната верига я сменят с ремък в масло и става кечУп

Мога да те свържа с познат който продава читав S-max 2007

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

Моджо написа:https://www.auto.bg/obiava/81281094/kia-carnival-2-9crdi?page=1&searchres=818hhv61
Разходи се, близо ти е.
Втора генерация(LWB) ми е вариант. Първа не ми върши работа.

Top Gun Maverick написа:Абе един колега кара по морето Галакси дизел, няма нещо фрапиращо засега. Иначе Шаран защо не видиш, малко по-голямо от Кади и Туаран.
Цените са без ДДС.![]()
Шаран/Alhambra на платформата на Пасат има само с кофти 2.0ТДИ моторите.

И Мултиван и Виано ми се карат, но не мога да си ги позволя.

ивчо написа:
От S-max търсиш 1,8TDCI . Като гледай да е нещо около 2006-2007, че после долната верига я сменят с ремък в масло и става кечУп![]()
Мога да те свържа с познат който продава читав S-max 2007
Кофти... 1.8ТДЦИ ми идва слаб за това което искам да му причиня.

Колко зле е тоя ремък и при кой от двата мотора е(Форд или PSA)? Навременно обслужване не решава ли проблема? Или е потенциална слаба точка без значение как се грижиш за него? Както един колега писа в другата тема, не ми е проблем да реставрирам и обслужвам, но не искам да изпадам в кошмарната ситуация да ме остави на пътя докато съм с децата и половината къща.

stean написа:https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11671206305648794&slink=r4mfyi
Принципно го харесвам и ми е една от алтернативите, но си е купе прoектирано преди средата на 90те.
И големият проблем е това долу.
Следващата генерация пък няма ръчна кутия и отзад повечето европейски нива на оборудване са малко като в бус за работници

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.