СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от BorislavB » 27 Яну 2023, 13:56

sme666ko написа:А живо здраво!
Тази сутрин се събудих тичайки в леглото... :mhihi: Сънувах, че слизам от жипката докато е на D, та после се скъсах да я гоня по пътя.

Таман викам, че си гонил "пампоровките" пък то Жипката... :paranoid:
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 27 Яну 2023, 14:01

Еми наложи се да оправям една аналитична сметка от 2017 насам. Имаше малко писане XML и една sql заявка та 2 часа си поработих. Ся викам да си дремна, дано не се обади некой.
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 27 Яну 2023, 14:04

drifty написа:Леля ми има супърб, 2015-2016 мисля, ми малко ми е безформен, един такъв тумбест отзад.

Моджо, добре, че караш бавно, че с тая фабия.. Возих се в една 2021, много лъжливо чувство за стабилност придава.

Ми не, стабилна си е :)) Няма никакъв яд да я караш и бързо особено ако е некоя тси-ка, не кат моята.
Всъщност това е единственото нещо дето много не ми харесва, че е твърдичко окачването. Аз обичам да ми е меко, па нека се клати колко си иска.
Иначе ония двете другите Шкоди си имат активно окачване. Немат въздух за съжаление иначе кодиачето нямаше да има алтерантива.
Последна промяна Моджо на 27 Яну 2023, 14:13, променена общо 3 пъти
Хм,хм...

Алфа Въшкар
Аватар
Кара: ч
Мечтае да кара: Countach през 80-те

Мнение от sme666ko » 27 Яну 2023, 14:11

BorislavB написа:
sme666ko написа:А живо здраво!
Тази сутрин се събудих тичайки в леглото... :mhihi: Сънувах, че слизам от жипката докато е на D, та после се скъсах да я гоня по пътя.

Таман викам, че си гонил "пампоровките" пък то Жипката... :paranoid:

Щеше да е по-забавно - две D-та. :ok:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 27 Яну 2023, 14:45

Моджо написа:
drifty написа:Леля ми има супърб, 2015-2016 мисля, ми малко ми е безформен, един такъв тумбест отзад.

Моджо, добре, че караш бавно, че с тая фабия.. Возих се в една 2021, много лъжливо чувство за стабилност придава.

Ми не, стабилна си е :)) Няма никакъв яд да я караш и бързо особено ако е некоя тси-ка, не кат моята.
Всъщност това е единственото нещо дето много не ми харесва, че е твърдичко окачването. Аз обичам да ми е меко, па нека се клати колко си иска.
Иначе ония двете другите Шкоди си имат активно окачване. Немат въздух за съжаление иначе кодиачето нямаше да има алтерантива.

Не знам, тая дето се возих с в нея беше кажи речи чисто нова, на 6-7 месеца беше тогава. Върви прилично като за трицилиндров мотор, що годе комфортна, тиха, обаче по магистрала по завои със 120-130км/ч направо си ме хващаше страх. Астрата ми от 92ра ми се струваше по-стабилна по същия път.

Абе аз ли съм нещо сбъркан? В сряда нещо ме сгъна стомаха и вчера много зле бях, едвам избутах работния ден, два банана съм изял за цял ден и цял ден бях с температура.. За днес си пуснах 1 ден отпуск, че да не се мъча, ама вече втори път влизам в служебното PC да си проследявам задачките как се движат.. И ще вляза поне още веднъж по някое време..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 27 Яну 2023, 17:28

drifty написа:Абе аз ли съм нещо сбъркан?
От скука е :)
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 27 Яну 2023, 17:36

Абе как да пренеса ей тоя ТВ без да го потроша? 55 инча е, кашона съм го извхърлил. На нищо не може да се опре защото направо ще се сгъне на две:

Изображение

ПП. Мислех си да го увия в аеро фолио и да сложа да легне по екран в багажника на комбито. Че пък ако е така изправен на стойка няма как някой да го придържа, или поне не в горната част. :conf:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от turieca » 27 Яну 2023, 17:38

На ръце :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 27 Яну 2023, 17:40

Без оригиналната опаковка ще ти е много трудно…най-вече уплътняването.
Аз преди години бях взел един кашон за телевизор от две части (има ги в магазините за опаковъчни материали). Вкарах един извит qled и де що можах уплътних с голямо бабъл фолио и дунапрени (баща ми е тапицер, та изрезки има в изобилие). Успя да стигне здрав до Кьолн където разбиха буса и го откраднаха :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 27 Яну 2023, 17:42

Купуваш два листа фибран/стереопор, режеш ги с макетния нож , така че "кутията" отзад да пропадне вътре, а максимална част от гърба на екрана да легне върху листовете.

Добави и един лист аерофолио между телевизора и фибрана за омекотаване на вибрациите. :ok:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 27 Яну 2023, 17:55

Проблема е по-скоро кутията. Един път като имаш, просто я тъпчеш с фолио с балончета, хартия или квото искаш докато се уплътни.
Естествено трябва да хвърлиш някакъв плат върху стъклото да не се надраска.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 27 Яну 2023, 17:56

Фибран ,картон и тиксо :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 27 Яну 2023, 18:06

май ще комбинирам съветите. Той е на стената в момента и гледам, че частта на стойката която е откъм телевизора има две места за които мога да я хвана. Ще пробвам да ги ползвам за дръжки и ще го сложа да легне в/у фолио с мехурчета, което е в/у лист фибран. Ще трябва да е по екран, ама се надявам това да не е някакъв проблем. Ще залепя фолиото към гърба на ТВ с тиксо, а фибрана го нося в багажника и после пак слагам ТВ-то отгоре.

Благодаря за идеите :bchug: :bchug:
Ако утре до края на деня не се отбележа в тая тема викайте полиция - жена ми ме е пребила.
Последна промяна vixx на 27 Яну 2023, 18:09, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 27 Яну 2023, 18:09

Top Gun Maverick написа:Аз пък бих карал Шкода Супърб в 100% от случаите вместо Пасат, даже и Октавия бих предпочел ако трябва да вземам Пасат, хем бая пари ще ми останат при втория вариант.
Ама втора ръка, нова абсурд да дам планина пари за Супърб.

Само артеон мога да кажа че някак ми харесва от всичките вагове от ауди надолу.
И голф GTI или R бих карал за градска бегачка. Всичко друго е доста грозно и пластмасово. Имаше някакви нови спортни сеатове, но не съм ги поглеждал да видя дали стават за нещо.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 27 Яну 2023, 18:15

Телевизорът е лесен. Иди до някоя железария и вземи един мастар. Дървен. Предполагам има. Режеш го на две и той ти е основата. Отгоре ляга фибран, или каквото имаш. После вече телевизора. Мастарът ти е основа и обира всички неравности. А е и равен, без извивки. Под него може някакъв картон, използвай си фантазията.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата