СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Re: СПАМ ТЕМА
Има ли договор за продажба на колата? Ако да, то ще е лесно да се установи че след дата Х колата е собственост на купувач У.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
ivanski_2 написа:Спамъри, имам проблем, родителското тяло ми се обади че го спрели и му връчили 600лв честитка за превишена скорост , за автмобил който е продаден, точно на следващия ден е снимката, подписал е и сега![]()
Утре ще ходя да говоря с шефа на КАТ Смолян, но все пак ако някой има опит в подобна ситуация ще се радвам да сподели.
Аз лично много се издразних/ядосах и ако трябва те да ги платят а не тоя симпатяга ще пробудят балканското в мен и ще вложа няколко пъти на тази сума за да няма как въпросният автомобил да е в движение повече.-
Няма дерт, той е подписал връчване, а не съгласие. Не ти трябва шеф на КАТ. Отиваш във видео контрол и носиш договора за покупко-продажба, там пише от колко часа на коя дата автомобила не е твой, посочваш кой го е взел и те ще пратят честитката на него. Толкова. И да почерпиш на някой събор. Отдавна мисля да си направим шатра извън темата.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Top Gun Maverick написа:ivanski_2 написа:Спамъри, имам проблем, родителското тяло ми се обади че го спрели и му връчили 600лв честитка за превишена скорост , за автмобил който е продаден, точно на следващия ден е снимката, подписал е и сега![]()
Утре ще ходя да говоря с шефа на КАТ Смолян, но все пак ако някой има опит в подобна ситуация ще се радвам да сподели.
Аз лично много се издразних/ядосах и ако трябва те да ги платят а не тоя симпатяга ще пробудят балканското в мен и ще вложа няколко пъти на тази сума за да няма как въпросният автомобил да е в движение повече.-
Няма дерт, той е подписал връчване, а не съгласие. Не ти трябва шеф на КАТ. Отиваш във видео контрол и носиш договора за покупко-продажба, там пише от колко часа на коя дата автомобила не е твой, посочваш кой го е взел и те ще пратят честитката на него. Толкова. И да почерпиш на някой събор. Отдавна мисля да си направим шатра извън темата.
barty, да има.
Ясно мерси

За черпенето, все така става че до събор не успявам да стигна , та почерпката някой ден в Казанлък(лятото чето нощувам там при приятел като съм с мотора по път за морето) или в Чепеларе ако идваш на ски

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
tintirimintiri написа:Колеги как са ксеноните на Hella d1s, спрямо Osram и Philips ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Обикновените серии не би трябвало да има осезаема разлика. Вече при високите серии май Osram нямат равни, аз съм с Night Breaker Laser и правят ден

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Можело да напише направо на място едно възражение в него, ама това не е фатално. Щом имаш договор, само трябва да се разходиш до Катivanski_2 написа:Спамъри, имам проблем, родителското тяло ми се обади че го спрели и му връчили 600лв честитка за превишена скорост , за автмобил който е продаден, точно на следващия ден е снимката, подписал е и сега![]()
пс:къде ходиш на море
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Чудех се в коя тема , че тук
. Препоръчайте маршрут от Търговище до Фрайбург - на отиване соло , на връщане с платформа 2,7 тона .Гледам прогнозата за времето , релеф и км. ,че и кофти зима идва май . Тръгвам в петък , добре е до вторник - сряда да се прибера . Аз си мисля на отиване през Румъния , на връщане Словения , Хърватска , ама нищо не е окончателно.

- Don_Diego
- ентусиаст
-
Защо ще обикаляш на връщане?
Отиването ще е малко зор през планината, че има доста завои ама щом ще си соло не е драма, пък и е в началото на пътуването

Отиването ще е малко зор през планината, че има доста завои ама щом ще си соло не е драма, пък и е в началото на пътуването
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
https://www.google.com/maps/dir/%D0%A2% ... !3e0?hl=bg
Разликата е 70 км . , на връщане ми е зора от къде е по добре като такси/винетки/ , релеф , снегопочистване , скорост и бързина на придвижване и т,н .Ако съм соло хич няма и да го мисля , ама този туч отзад си е за мислене
Разликата е 70 км . , на връщане ми е зора от къде е по добре като такси/винетки/ , релеф , снегопочистване , скорост и бързина на придвижване и т,н .Ако съм соло хич няма и да го мисля , ама този туч отзад си е за мислене

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
c04 написа:Можело да напише направо на място едно възражение в него, ама това не е фатално. Щом имаш договор, само трябва да се разходиш до Катivanski_2 написа:Спамъри, имам проблем, родителското тяло ми се обади че го спрели и му връчили 600лв честитка за превишена скорост , за автмобил който е продаден, точно на следващия ден е снимката, подписал е и сега![]()
Гледам да разнообразявам, но с мотора ме кефи предимно Бургас.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
Моя грешка, че съм гледал някакъв друг Фрайбург в много северна Германия и оттам пътя изглеждаше двоен за връщане през Хърватска
При силен снеговалеж навсякъде ще са изненадани
Австрия, Унгария, Словения са с винетки. Сърбия и Хърватска са с пътни такси, като сърбите вдигнаха цените малко ама нямам спомен вече как бяха таксите

При силен снеговалеж навсякъде ще са изненадани

Австрия, Унгария, Словения са с винетки. Сърбия и Хърватска са с пътни такси, като сърбите вдигнаха цените малко ама нямам спомен вече как бяха таксите
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Добре сте вие, спамъриии. Захапал съм в 9 сутринта на работа, та до преди 20 минути, 14 часа си ги направих, нека после викат, че в ИТ сферата хората само си клатят краката 

drifty написа:Добре сте вие, спамъриии. Захапал съм в 9 сутринта на работа, та до преди 20 минути, 14 часа си ги направих, нека после викат, че в ИТ сферата хората само си клатят краката
аз днеска почнах в 7ам с китайците, минах през европейците до към 1пм и сега съм с американците до 7пм... събрание до събрание майко ле... а кога ще си върша моята работа - никой не пита...
ооообаче съм си приготвил един падрон 45 годишнина... и като свърша ша си запаля камината и никой не мое ме пипнеееееее...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- c04
- Кръстникът
-
ivanski_2 написа:c04 написа:Можело да напише направо на място едно възражение в него, ама това не е фатално. Щом имаш договор, само трябва да се разходиш до Катivanski_2 написа:Спамъри, имам проблем, родителското тяло ми се обади че го спрели и му връчили 600лв честитка за превишена скорост , за автмобил който е продаден, точно на следващия ден е снимката, подписал е и сега![]()
Ако ходиш на север, звънкай.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
Добреc04 написа:ivanski_2 написа:c04 написа:Можело да напише направо на място едно възражение в него, ама това не е фатално. Щом имаш договор, само трябва да се разходиш до Катivanski_2 написа:Спамъри, имам проблем, родителското тяло ми се обади че го спрели и му връчили 600лв честитка за превишена скорост , за автмобил който е продаден, точно на следващия ден е снимката, подписал е и сега![]()
Ако ходиш на север, звънкай.

Ставайте да …
Sent from my iPhone using Tapatalk

- c04
- Кръстникът
-
Станали сме, даже съм в офиса