СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

големия брат на Монтоя
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от BMW_POWER » 10 Фев 2023, 6:38

Ми ти се изтърва веднъж и каза, кой размер дънки носиш. Аз съм 40х32. Спортната ти форма не я подлагам на съмнение :bowdown: :bowdown: :bowdown: Определено ще тичаш много повече от мен.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
Мечтае да кара: Елинор :)

Мнение от Ивайло Димов » 10 Фев 2023, 8:06

Дубриутриу :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 10 Фев 2023, 8:15

BMW_POWER написа:Ми ти се изтърва веднъж и каза, кой размер дънки носиш. Аз съм 40х32. Спортната ти форма не я подлагам на съмнение :bowdown: :bowdown: :bowdown: Определено ще тичаш много повече от мен.
Добро утро , абе ще тича вие още ли тичате без някой да ви гони :D
Аз още го правя, но очаквам в обозримо бъдеще да ми омръзне.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ивайло Димов » 10 Фев 2023, 8:55

В казармата си избягах тичането за 3 живота :ok: .Тая сутрин -11 ....аман от "танкисти" по пътищата :banghead:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го спокойно

Мнение от ///eMo » 10 Фев 2023, 9:10

Дубрутру.. танкистите едно, ама ме изпревари вчера сутринта един с летни гуми

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Фев 2023, 9:31

Минус 15 тук беше, сега се стопли, 10 отива под нулата. :ok: Няма да е вече чак толкова, това беше пика.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318i
Мечтае да кара: На челна стойка.
Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.

Мнение от ceco_kd » 10 Фев 2023, 10:08

///eMo написа:Дубрутру.. танкистите едно, ама ме изпревари вчера сутринта един с летни гуми
От де ги е купил и къв дот бяха.....марка, шарка.....да ги налазваме и ние. Питам щото и аз карам с летни ама не изпреварвам, та за това

Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Фев 2023, 10:19

До преди седмица и аз бях с летни отзад, по закон мога след като няма сняг на асфалта, та айде да не го казваме сякаш е нещо невероятно и подсъдимо. Като не ми се дават пари ще си карам с каквито си искам щом закона ми го позволява. Сега ме мързи даже да си сваля зимните от отзад пак заради студа. Малко да се стопли и ги махам да не си търкам зимните за глупости. Имам си джанти, при нужда вадя крика пред нас вечерта и ги махам или когато имам време. Карал съм с летни и на лед, четерите при това, по принуда де, понеже колата беше влезнала за ремонт ноември и излезе януари преди 3-4 години точно беше това, трябваше да я вземам и имаше поледица. 5 коли се блъснаха пред мен, всичките със зимни гуми, слезнах да видя какво става, че блокираха пътя, едвам си стоях на краката от тънък слой лед навсякъде, но с колата като оставяш дистанция и караш съобразено няма проблеми. Но пак казвам беше наложително тогава, а не че така съм решил зимата.

В тая катастрофа последният точно беше мой познат на 40+ с книжка от 2-3 години и като го питах защо не спря, натиснал спирачката, ама се пързаляло. Защо не остави дистанция, бях вика оставил, ама то мъгла и де да знам, че се блъснали пред мен. Е, като има мъгла невероятно как някой се е блъснал в тоя лед и ти караш с 60 вместо с 40-30-20-10, колкото е нужно за да спреш в зоната на видимост ако се наложи. Както аз с летните гуми спрях без да съм Супермен или голям майстор да се пиша. Пак казвам, излизам и се пързаляше, хванах се за вратата, иначе бях паднал, после вървейки към катастрофата щях пак да падна.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ивайло Димов » 10 Фев 2023, 10:48

ceco_kd

"Танкисти" щото ги мързи да изчистят леда от стъклата си и карат на прозорче с големината на салфетка : :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от STEVAL » 10 Фев 2023, 10:52

Top Gun Maverick написа: бях с летни отзад, по закон мога след като няма сняг на асфалта, та айде да не го казваме сякаш е нещо невероятно и подсъдимо.

В кой закон пише, че като има сняг не можеш :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ивайло Димов » 10 Фев 2023, 10:58

В закона е описано витиевато "подходящи за сезона гуми " :ok:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 10 Фев 2023, 11:05

Ивайло Димов написа:ceco_kd

"Танкисти" щото ги мързи да изчистят леда от стъклата си и карат на прозорче с големината на салфетка : :yes:
Много ме дразнят такива !

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 10 Фев 2023, 11:09

Събирате ли стотинки? :mhihi: :ok:

Аз за година и малко над 1к съм събрал. Всичко между 0.10 и 2лв в джобовете отива в касичка във формата на шлема на Дарт Вейдър :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ивайло Димов » 10 Фев 2023, 11:11

Ivanski

И мен ,а като има сняг някои коли са като подвижно иглу :ok: .Аз имам спрей и стъргалка в раницата ,сутрин излизам поне 15 минути преди да тръгна,навици придобити отдавна .

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 10 Фев 2023, 11:15

По-лесно е да хвърлиш един голям картон ( поне колкото половината прозорец) и само го махаш и си ти. Имах и аз една пръскалка ама явно беше ментак, защото на по-голям студ си замръзваше вместо да чисти. :lol:
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата