СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Panamera 4S

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от skoti79 » 14 Фев 2023, 16:38

3186 написа:Някой поръчва ли си от полския allegro? Пазаря се с един търговец и за да ми изпрати продукта иска да му писна банков превод (айбана е револют). Сайта предлага ли някаква защита от измами(като ebay, amazon), или е тип ОЛХ? :help:

Директно през сайта плати с картата си.
Само така имаш някаква защита.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 14 Фев 2023, 16:42

ивчо написа:
streetz написа:Леко пораздруса :)

Вчера тоже, ама преди малко беше повечко ... 5,4 според сайта пак в Румъния ..

5.7 :yes:

LastQuake се казва официалният апп на Европейско-средиземноморски сеизмологичен център. Като те разтресе и получаваш нотификейшън с колко :mhihi: Малко се променят данните с 0,1-0,2 в следващите минути-час, но горе-долу до 1мин има данни. В началото 5,6 ми изкара, после ъпдейтна.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 14 Фев 2023, 17:28

Дайте идея как да убедя жената че е много по-добре да и подаря 4 оем тампона за е46-цата които поръчах преди малко за 14-ти февруати вместо уикенд в рим :help:
:mhihi:

LastQuake е добро, свалих го преди малко.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 14 Фев 2023, 17:32

Загубена кауза е това...особено ако е като мойта и е любителка на пътуванията :mhihi:
На мойта онзи ден и се жалвах колко разходи има по Zката без дори да я карам в момента и като чу 1.6 за обслужване на скоростите и флаш на кутията вика...а можеше да ги дадеш тия пари за билет до Мавриций и да не ревеш сега :help: :mhihi:

Уикенд е малко време за Рим ако е за първо посещение или не планувате да ходите няколко пъти
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 14 Фев 2023, 17:45

Don_Diego написа:Загубена кауза е това...особено ако е като мойта и е любителка на пътуванията :mhihi:
На мойта онзи ден и се жалвах колко разходи има по Zката без дори да я карам в момента и като чу 1.6 за обслужване на скоростите и флаш на кутията вика...а можеше да ги дадеш тия пари за билет до Мавриций и да не ревеш сега :help: :mhihi:

Уикенд е малко време за Рим ако е за първо посещение или не планувате да ходите няколко пъти

Ами може и да си прав, но ходихме веднъж, сега ще ходим за 2-ри път.
Но зависи ние сме млади и авантиюристично настроени :mhihi:
За 3 дни без да бързаме и препускаме правихме по ~28km пеша + още не знам колко с градския на ден и да ти кажа видяхме всичко което ни се искаше, ако трябва да съм честен почти всичко но сега ще доразгледаме.

Само трябва да намеря някое хапче да се надрусам и да нямам проблем с контрола на летището че от последния път вече като се кача на самолет и ми омекват коленцата, не се ебавам наплаших се и сега ще пробвам различни варианти как да не се панирам..... :mhihi:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 14 Фев 2023, 18:01

Какво пък те е панирало толкова? :lol:

Иначе е лесно, аз се качвам примирен с идеята, че нищо вече не зависи от мен и ако има да става нещо - да става, ще повикам малко и после нищо няма да усетя :mhihi:

Преди винаги исках място до прозореца, но на вечерни полети над 4 часа започва да ме хваща саклета и да съм неспокоен, тясно ми е и топло…ставам да се разходя, нещо за пиене и след малко съм окей. От известно време насам слушам и книги - доста приятно се пътува без шум от деца :lol:
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 14 Фев 2023, 18:07

ivanski_2 написа:
Само трябва да намеря някое хапче да се надрусам и да нямам проблем с контрола на летището че от последния път вече като се кача на самолет и ми омекват коленцата, не се ебавам наплаших се и сега ще пробвам различни варианти как да не се панирам..... :mhihi:

1-2 големи уискита, едно след друго, да се матираш бързо... и после по време на полет го джиткай на "поддържащи дози", колкото да не ти дреме много-много... :D

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 14 Фев 2023, 18:10

Don_Diego написа:Какво пък те е панирало толкова? :lol:

Иначе е лесно, аз се качвам примирен с идеята, че нищо вече не зависи от мен и ако има да става нещо - да става, ще повикам малко и после нищо няма да усетя :mhihi:

Преди винаги исках място до прозореца, но на вечерни полети над 4 часа започва да ме хваща саклета и да съм неспокоен, тясно ми е и топло…ставам да се разходя, нещо за пиене и след малко съм окей. От известно време насам слушам и книги - доста приятно се пътува без шум от деца :lol:

аз пък като ме хване съклета на дълъг полет и ставам и си искам да ме пуснат да карам самолета.

шега, шега ама в началото на 90те като летях към щатите попитах дали мога да погледна кабината на 747... сервитьорката ми се усмихна и каза, че ще пита капитана... след 1 час дойде и ми каза, че капитана ще се радва да ми покаже кабината... :angel: отидох горе на втория етаж и ми показаха всичко... навигация, управление на двигателите, комуникация... аз нищо не разбирах от авиация, но бях после в абсолютна истерия до края на полета... мисля си- ако сега го направя това всички маршали на полета ще ми направят една мечка следващите 30 секунди... :dummy:
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 14 Фев 2023, 18:16

ivanski_2 написа:Дайте идея как да убедя жената че е много по-добре да и подаря 4 оем тампона за е46-цата които поръчах преди малко за 14-ти февруати вместо уикенд в рим :help:
:mhihi:

LastQuake е добро, свалих го преди малко.

grandoman-week-687-13.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 14 Фев 2023, 18:20

Don_Diego написа:Какво пък те е панирало толкова? :lol:

Летяхме Испания-Франция.
Капитана дойде с 7 часа закъснение от Барселона кацнаха и веднага се качи при нас, едвам гледаше човека, ама едвам наистина, толкова уморен човек скоро не бях виждал.
Зверска турболенция ама зверска, за 1-ви път тялото ми не знаеше на къде да се движи, едновременно треперише/се мърдаше в 4 те посоки , включи се някаква звукова и светлинна сигнализация, идея си нямам защо, не разбирам нищо от автиация, но нещото което ме срина психически беше ,че видях 2 седнали стюардеси , да се хванат за ръце и едната си изкара кръстчето, тези хора пътуват постоянно щом те се притесниха толкова сериозно ...... е тогава си викам беше к'вото беше :mhihi:
Като кацнах трябваше да продължим да летим след няколко дни до Гърция, викам на жената ти както искаш продължавай аз хващам влака, естествено размислих след като видях колко време ще отнеме ,но баси мамата наистина се нас*ах .

Mollov, това го пробвах като се наложи да се прибирам след въпросния полет, като ударих 5-6 питиета не ми пукаше толкова, но всеки път да пия като гламав при всеки полет, трябва да има по-хуманно решение баси :mhihi:
Едва ли съм първия бъзльо който ще лети, ще видя какво предлага фармацевтичната индустрия :mhihi:

empar, ти се шегуваш, но наистина изпитвам трудност да и обясня защо давам толкова пари за толкова стара кола и защо не слагам евтини части, аз и на половината мъже не мога да го обясня като се замисля, на жената съм тръгнал :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 14 Фев 2023, 18:34

Тва ОЕМ тампони вместо превръзки с крилца ли се ползва ?
Хм,хм...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 14 Фев 2023, 18:40

показаха всичко... навигация, управление на двигателите, комуникация... аз нищо не разбирах от авиация, но бях после в абсолютна истерия до края на полета... мисля си- ако сега го направя това всички маршали на полета ще ми направят една мечка следващите 30 секунди... :dummy:
Това в спартана докато летите на мисия ли беше или друг случай ? :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 14 Фев 2023, 18:49

ivanski_2 написа:Капитана дойде с 7 часа закъснение от Барселона кацнаха и веднага се качи при нас, едвам гледаше човека, ама едвам наистина, толкова уморен човек скоро не бях виждал.
.............................

Mollov, това го пробвах като се наложи да се прибирам след въпросния полет, като ударих 5-6 питиета не ми пукаше толкова, но всеки път да пия като гламав при всеки полет, трябва да има по-хуманно решение баси :mhihi:

Това за капитана... далеч не е в регулациите... тоя не е трябвало изобщо да пилотира... това е голямо NO NO....

Иначе... какво НЕхуманно виждаш в няколко уискита? :D :D :D Недей така с лошо, ся... пък и колко често летиш, по 3 пъти на седмица ли, че да стане алкохолен проблем? :D :D :D

Проблема е друг... ако се накъркаш и дойде яка турболенция (като описаната от теб)... мое да оповръщаш всички наоколо... доволно :D :D :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 14 Фев 2023, 21:04

Не знам дали въпроса е за тук, но все пак: колко пари е станала смяната на масло по разни 'квартални места' ? Следобеда питах кварталния гумаджия, който има и подемник и сменя и масла и той ми каза 30лв ! Вижда ми се много.. или бъркам нещо?
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 14 Фев 2023, 21:15

Много е разбира се.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата