СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Е.Димитров » 15 Фев 2023, 16:21

Don_Diego написа:Затова като си намерите читав майстор си държите на него и правите всичко, без значение колко дребно е само при него и чат-пат по някой лев бакшиш оставяйте :bchug:

Те колите вече станаха необслужваеми, а пък механици...хм.
Пак за Тойота ще напиша.
Гори един бушон за запалката и въобще не мога да намеря бушоните.
Ей, къде ли не се гъзорчих, къде ли не гледах, описания и тн.
От описанията в нета беше посочено горе долу къде е, но...го нямаше там.
Обаждам се в Тойота и ги питам, къде е таблото за бушоните и ме свързват механик, който ми казва "елате в сервиза, че в момента не се сещам и трябва да видя в документите.."
Да бе, за един бушон ще карам 20 километра в посока и записване на час и тн.
Май колега от тук ми помогна и да, приблизително бушоните се намираха там, където пише в интернет, но доста повече заврени и забележете, кутията е в болт 10мм , който се отвива с ключ и после един капак пада с доста сериозно усилие и там са бушоните.
Капака не можах да го закрепя повече.
Другите коли, които не са гаранционни сам си ги правя, понеже вече имам условия.
За тампони и тн по-сериозни неща вече става сложно.
Иначе е правилно, човек с каквото се занимава да се занимава и да изкарва парите си, а да дава на тези, дето се занимават с да кажем ремонти да му правят колата, ама вече доста трудно се намират професионалисти , дори и да са скъпи.
Последна промяна Е.Димитров на 15 Фев 2023, 16:24, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 15 Фев 2023, 16:22

Моджо написа:Нещо което само треа да ме закара от А до Б нема да ми е първа грижа никогаш. И на всички треа да им влезе в главите , че това е нещо , което те придвижва от А до Б. Не е жена, не е човек, не е нищо особено или специално. Четка за зъби с колела.

Еми пак да попитам. Защо пишеш ежедневно в автомобилен форум ? Или си се регистрирал и по рибарските, за да им обясняваш, че има риба по магазините ? :dunno:

Едно време пишеха хора, които обичаха автомобилите и шофирането.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 15 Фев 2023, 16:28

Пиша в извън темата, която доколото знам не е само за автомобили.
Ако имаш против - Моллов е твоя човек.
Хм,хм...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 15 Фев 2023, 16:45

Моджо написа:Нещо леко така имам и бмв, за протокола.
Нещо което само треа да ме закара от А до Б нема да ми е първа грижа никогаш. И на всички треа да им влезе в главите , че това е нещо , което те придвижва от А до Б. Не е жена, не е човек, не е нищо особено или специално. Четка за зъби с колела.

Трицилиндрова Шкода на газ няма как да бъде друго освен средство за придвижване от А до Б :mhihi: . Избий си го от главата, че ще промениш мнението и възгледите на автомобилните фенове, колкото по-скоро го направиш, толкова по-бързо ще ти отпадне един "дразнител" :bchug:

Като имаш кола с малко емоция и характер в нея, нещата започват да изглеждат по различен начин.
Аз покрай безбройните служебни коли също бях започнал да ги смятам за предмети колите, макар и да се кефех на по-засуканите модели. Отказах служебна кола, точно за да си освободя място в гаража за нещо "по-така", една импулсивна покупка и сега всяко влизане в гаража дори на тази кола ми носи усмивка на лицето. Всяко пътуване е за удоволствие, пълно с емоции. А времето прекарано в миене и поддържане на тази кола го смятам като "моето" си време за почивка - хората около мен знаят да не ме закачат ако правя нещо по колата :bchug:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 15 Фев 2023, 16:54

Ми случайно се намират и такива коли, и ? Додж ЧалънДръж добре ли е като за кола с характер или е малко за форумните фенове. Че даже май е и СРТ. И кво, ламарина е и ламарина ще си остане.
А аз мнението си няма да променя. Бавно, но сигурно ще стане обратното.
ПП и такива като мен са масовката, съвсем между другото.
Хм,хм...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 15 Фев 2023, 17:09

Аз нямам нужда от такъв негативизъм в живота си и страня от хора, които не харесват автомобилите и моторите :mhihi: :bchug:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 15 Фев 2023, 17:13

Покажи ми негативизъм и не обичам автомобили.
Това, че нещо го обичам не значи , че ще го лижа от сутрин до вечер и няма да му сменя маслото в сервиз да не земат да го счупат случайно.
Че всичко тръгна от това - как да си сменя маслото като немам канал и не ща да дам 10-20 лева да ми го сменят оти ще ме прееват. Което е много повече негативизъм ..според мен.
ПП Въздишки и дай да вида с колко може да върви имах едно време, кога ТНТ не е бил роден още с Е31 - 850i.
E такова те, даже същия цвят. Зеленикаво.
Изображение
Мисля, че бяха само 3 в България изобщо и едното имах възможност да го карам, когато си искам. Е, почти.
И то и нема с кой да се "пъчиш"...че толкова бързи коли немаше хич, а и шанса да се срещнете на магистралата с някой подобен та да се гоните клонеше към нула :))
Та по тия години съм карал такива коли , които ако сравняваме със сега е се едно само в Кьонисеци и Бугатита да са качваш на фона на останалото по пътищата.
A семейното е30, купувано пак почти чисто ново ходеше в Гърция / 1990 година да кажа само/ на обслужване и сервиз , че в бг нямаше кой просто. И пак не съм седнал сам да си сменям каквото и да е освен некоя крушка.
Нищо, че имам 4-разряд автомонтьор ахахахахахаха.
Ай стига толкова.
А правилата да се спазват може да е скучно, ама е правилно. Тва е...и рано или късно ще го разберете...или по лесния или по трудния начин.
Последна промяна Моджо на 15 Фев 2023, 17:41, променена общо 2 пъти
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 15 Фев 2023, 17:37

Don_Diego написа:Аз нямам нужда от такъв негативизъм в живота си и страня от хора, които не харесват автомобилите и моторите :mhihi: :bchug:

:yes: :yes: :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 15 Фев 2023, 17:42

Тцтцтц много напрежение усещам за няма нищо... :kuku:
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 15 Фев 2023, 17:44

Искрено се забавлявам между впрочем :)) Даже ся ша си направа кафе и чакам някой да се заяде да го почна :)))
Че да сторнираш активи и да ги местиш от ДСД в Бюджет е скучно :))) А тука , нерви, драми....кеф :)))
Хм,хм...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 15 Фев 2023, 17:47

Моджо написа:Покажи ми негативизъм и не обичам автомобили.

Любов ли бе да я опишеш :mhihi:

Моджо написа:това е нещо , което те придвижва от А до Б. Не е жена, не е човек, не е нищо особено или специално. Четка за зъби с колела.

Има хора, които просто нямат страст към автомобилите и ти явно си такъв пример щом изброените от теб коли не са могли да запалят искра :dunno: .
Мен като дете ме качиха в Renault 5 GT с модифициран Williams двигател и от тогава сънувам коли :help:

Аз не виждам заяждане, а обикновено налагане на възгледи. Това че за теб автомобилите са четки за зъби с колела, не значи че и за мен трябва да е така. Нито ти ще убедиш автомобилните фенове в тезата си, нито те теб в своята. Мир да има, че да не сложи катинар Моллов :bchug:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 15 Фев 2023, 17:49

Ми да де, така си е. ТНТ почна, че не му харесва моя възглед...карай се на него..ахахахахахахахаха.
А рено 5 ГТ Турбо съм имал, собствено. Въшка..от бързите :)) и 205-ца..с турбина.
Да не си съгласен и ти с тезата, че в сервиза ще те прееват ако ти сменят маслото и затва треа сам, задължително. С маркуч и помпа. Оти немаме канал де, не заради нещо друго.
Нема бре, нали е СПАМ тема..ко ся. Ако иска нека ги изтрие тия постове, Моллов. Че ще ме срам да го питам нещо за телефони като му дойде времето :))
Хм,хм...

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 15 Фев 2023, 17:56

Бе то като се замисля, к'во ще го сменям т'ва масло евал съм го у двигателя купчина желязо, че хвърлим вътре друг и до де изкара...еле пък ако е 2-3 цилиндъра и сам може да го смениш то ще тежи колкото половин "пампоровка"... :mhihi:
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 15 Фев 2023, 18:09

Ей оставете ги тея бмв-та , ето ви един читав Опел ( да знам :mhihi: ) от приятел, ако някой си търси или го интересува нещо да свирка.
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... 2775586360
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 15 Фев 2023, 18:11

Екстра е, само да не беше дизел да го ева.
Хм,хм...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата