СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Re: СПАМ ТЕМА
ildivvy, гледам, че си от Пловдив.
Иди при Слави Шишков да си правиш колите и да ги обслужваш и няма да сбъркаш.
Ако трябва ще ударя едно рамо, че за едното масло може и да те отсвири. То и мен ще ме отсвири ако му се обада за такова нещо, ама ще се пробвам
))
И не слушай ако некой ти каже, ама той само френски коли прави.
От цяла България се влачат хора при него , много е добър.
Газаджия имам също мноооого добър, ама е в Плевен.
Ама в общи линии с дреболии не се занимават де.
Иди при Слави Шишков да си правиш колите и да ги обслужваш и няма да сбъркаш.
Ако трябва ще ударя едно рамо, че за едното масло може и да те отсвири. То и мен ще ме отсвири ако му се обада за такова нещо, ама ще се пробвам

И не слушай ако некой ти каже, ама той само френски коли прави.
От цяла България се влачат хора при него , много е добър.
Газаджия имам също мноооого добър, ама е в Плевен.
Ама в общи линии с дреболии не се занимават де.
Хм,хм...
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Моджо написа:Да не си съгласен и ти с тезата, че в сервиза ще те прееват ако ти сменят маслото и затва треа сам, задължително. С маркуч и помпа. Оти немаме канал де, не заради нещо друго.
Аз като много други съм на принципа: парен каша духа и затова казах като си намериш добър механик да си ходиш само при него, без да тъниш и тн. За смяна на масло...ако имам условията сигурно също бих си го правил вкъщи, но като знам, че оставям колата в сигурни ръце защо пък да не си платя.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Ще ти дам на моя канал. На втория или третия път ще установиш, колко е по-лесно, удобно и чисто да го свършат некъде другаде:))) а може и още на първия. Особено ако си скъсаш болта като мен веднъж, порежеш се яко щото немаш 39 ли беше вложка да отвиеш тялото на филтъра втори път и така..... ахахахаххаха.
Не знаех, че за смяна на масло треа много добър механик...понеже в Дианата го сменям обикновено на БМВ-то, давам 10 лв, пия си кафето и си зимам колата. Колко е добър - не знам. Проблем не е имало.
Та и понеже е същия дето прави и реглажа, веднъж на 2 години освен маслото прави и това и пак не е имало проблем, то и нужда не е имало ама не знам що съм си набил в главата ,че на всеки 2 години треа да правя реглаж се едно дали е карана колата или не.
Не знаех, че за смяна на масло треа много добър механик...понеже в Дианата го сменям обикновено на БМВ-то, давам 10 лв, пия си кафето и си зимам колата. Колко е добър - не знам. Проблем не е имало.
Та и понеже е същия дето прави и реглажа, веднъж на 2 години освен маслото прави и това и пак не е имало проблем, то и нужда не е имало ама не знам що съм си набил в главата ,че на всеки 2 години треа да правя реглаж се едно дали е карана колата или не.
Последна промяна Моджо на 15 Фев 2023, 18:48, променена общо 1 път
Хм,хм...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
За тебе верно е по добре да ходиш на майстор . Щом не ти се получава смяната на масло всеки път 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Да, и затова ходя. По твойта специалност си идват техниците да си правят профилактиката. Не че не мога и аз да напръскам с меглио и да забърша..ама. Мерят там нещо по системата, чистят...имам си дукимент за целата работа и така. И нещото работи вече 12 години без яд. Аз съм на принципа всеки да си знае работата и нема нужда да се прави на майстор или да си прави сам каквото и да е освен ако просто не му е хоби или интересно.
Хм,хм...
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Хубаво е човек да се пооцапа понякога
,че станахме бетер чиновници да го еВа .Имам колеги де не знаят от де се налива маслото и от де се мери ,един слабоумник беше налял антифриз у казана за чистачките
....да неговорим за смяна на крушка .За моята кола само за ангренажа разчитам на майстор .

- Jordana
- старши ентусиаст
-
Моджо написа:Да, и затова ходя. По твойта специалност си идват техниците да си правят профилактиката. Не че не мога и аз да напръскам с меглио и да забърша..ама. Мерят там нещо по системата, чистят...имам си дукимент за целата работа и така. И нещото работи вече 12 години без яд. Аз съм на принципа всеки да си знае работата и нема нужда да се прави на майстор или да си прави сам каквото и да е освен ако просто не му е хоби или интересно.
Ти за тва ли си прави сам миФките навън лепи ряза маза и санира ? Щото Кольо Фичето ти прави санирането ? Добре добрее ...не ти допада да сменяш масло , бъркането на хоросан те кефи .

Последна промяна Jordana на 15 Фев 2023, 19:33, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Толко си запомнил. Никога не съм правил саниране сам. За плочките на мивките, аз си ги правих. Факт. Нема да се повтори, хихихи. Имаше и циклене ако помниш, та дойдоха майстори и го направиха ахахаха.
Па специално санирането, като нещо важно и дългосрочно, беше по дебелите книги. С договор, фактура, гаранционна карта, приемно предавателен протокол, скица, как си му е реда.
Па специално санирането, като нещо важно и дългосрочно, беше по дебелите книги. С договор, фактура, гаранционна карта, приемно предавателен протокол, скица, как си му е реда.
Хм,хм...
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Баш па за едно масло да ходиш до сервиз, щото било по-чисто, па ддз.
Имам проблем с 39ката, студена като върне смукача и почват през 5-6 секунди да играят оборотите, ама пропадат, та ако я оставя да го направи 3-4 пъти е много вероятно и да угасне. Закарах я в сервиз, казаха ми какво и е, смениха го - спря да го прави, пак потреперваше, ама нямаше проблем. Обаче почна да го прави топла като намалям за кръстовище или маневрирам напред назад. Е не след дълго почна и студена пак да го прави и ся го прави и топла, и студена. А момчето по принцип доста се старае и ги чува петлите, ама.. Ся кво да я правя, да я закарам още някъде, че да почна после да я карам с подаване на газ, че да не угасне нейде.
Имам проблем с 39ката, студена като върне смукача и почват през 5-6 секунди да играят оборотите, ама пропадат, та ако я оставя да го направи 3-4 пъти е много вероятно и да угасне. Закарах я в сервиз, казаха ми какво и е, смениха го - спря да го прави, пак потреперваше, ама нямаше проблем. Обаче почна да го прави топла като намалям за кръстовище или маневрирам напред назад. Е не след дълго почна и студена пак да го прави и ся го прави и топла, и студена. А момчето по принцип доста се старае и ги чува петлите, ама.. Ся кво да я правя, да я закарам още някъде, че да почна после да я карам с подаване на газ, че да не угасне нейде.
Последна промяна drifty на 15 Фев 2023, 20:19, променена общо 1 път

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Хванала е вирус който от само на студено е мутирал и към топлия режим 

Jordana написа:Хванала е вирус който от само на студено е мутирал и към топлия режим
... или му се е зацапало леглото на буталцето на моторчето за празните или главния дросел е оцапан
или имаш вакумен теч / протрито мъркуче някъде ...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Абе Алх, понеже ме караха да се сещам кви коли съм карал, та се сетих за един понтиак файърбърд.
Съществува ли тая марка понтиак още?
Съществува ли тая марка понтиак още?
Хм,хм...
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Карал си ги или си ги имал твои лични, щото това са две абсолютно различни неща, че нещо не стана много ясно от предните ти постинги ? 

keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.