СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от drifty » 19 Фев 2023, 20:19

немо написа:В размисъл съм дали да слагам летните гуменки.....

2015та сложих летните на 3 март, на 7ми карах на сняг.. Няма смисъл от бързане.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 19 Фев 2023, 20:43

Zката има само летни гуми, днес държаха доста добре. Нямам търпение да разкарам рънфлата отпред, че започва да “рендосва” и недозавива щото гумата е кокал и не може да се огъне протектора като и давам зор в завой. Отзад Потенца Спорт-а държеше супер добре, само на сенчести места и при много газ превърташе съвсем за кратко.

Днес бая се повозих, голям кеф със свален таван да си караш лежерно от кафе до кафе :lol:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 19 Фев 2023, 20:47

Don_Diego написа:Zката има само летни гуми, днес държаха доста добре. Нямам търпение да разкарам рънфлата отпред, че започва да “рендосва” и недозавива щото гумата е кокал и не може да се огъне протектора като и давам зор в завой. Отзад Потенца Спорт-а държеше супер добре, само на сенчести места и при много газ превърташе съвсем за кратко.

Днес бая се повозих, голям кеф със свален таван да си караш лежерно от кафе до кафе :lol:

'Убавица! Тея сивите облегалки ако са черни няма ли да е по-хубаво (лично мнение)?

п.с. Никога не съм се возил в кабрио ама ми изглежда много яко особено някоя лятна вечер така да си движиш гъзарско. :driving:
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drifty » 19 Фев 2023, 21:04

Яко е, аз преди 6-7 години за малко да купя едно 330и кабрио, ама не ме грабна вървежа, нещо му имаше на тоя мотор сякаш. Макар че беше яко натоварена откъм екстри, нави, ел седалки и всякви други неща, като за Е46 си беше доста добре.

Викнах тъкмо нови предни гуми за каляската аз, да видим как ще е на нова гума отпред :D
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 19 Фев 2023, 21:05

Доколкото знам фабрично всички излизат с такива сиви, само на няколко прес снимки за UK съм виждал с черни

Изображение

На мен ми допада защото изпъкват и са като акцент като сваля тавана
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от STEVAL » 19 Фев 2023, 21:30

BorislavB написа:В тая тема се качват само определен тип "картинки" :!: :lalala:

Пауъра не дава. Плаши с едни малки бели букви :mhihi:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 19 Фев 2023, 21:39

STEVAL написа:
BorislavB написа:В тая тема се качват само определен тип "картинки" :!: :lalala:

Пауъра не дава. Плаши с едни малки бели букви :mhihi:

Не ме гласи мене. Аз за Горския си говоря :paranoid:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 19 Фев 2023, 23:20

drifty написа:Тъкмо запалих печката у нас, цял ден беше хубаво и топличко, ама взе да се скрива слънцето и захладня, та да поддържам уюта :D

Човек днес в Борино/Доспат 4 градуса, Пловдив - 21, София -16........ Сутринта палих печка, сега пия бира пред блока с комшията, оказа се че е маняк на е39-ки и има сервиз :mhihi:

mr_petroff, много готино кемперче :bchug:

slatanic, ако ще се хвалим имам 3 години с пунто 1.2 на газ и изминати 190 000км с него, като в багажника имаше газова, ако ще си говорим за пространства , редовно пътувахме 4 студента + багаж ( буркани и каквото се сетиш) :mhihi:
Даже и местих мебели с него :mhihi:

fiat.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 19 Фев 2023, 23:26

Drifty, какво поръча в крайна сметка?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drifty » 19 Фев 2023, 23:36

Don_Diego написа:Drifty, какво поръча в крайна сметка?

След като писах в темата за гумите и доста колеги препоръчахте ханкук, сведох избора до тях и контитата, на които се точа от как съм шАфьор дето се вика, ама и тоя път не ги огря. Може би ще взема зимни конти-та, за лятото ще е ханкук вентус прайм 4, надявам се и аз да съм доволен като вас от тях, на хартия са супер. Разликата с конти беше към 60лв на гума.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 20 Фев 2023, 0:03

Ще си доволен :yes:
Аз дори обмислях миналата фодина и Zката да обуя с Ханкук ама предвид, че разликата с Bridgestone беше пренебрежимо малка и модела беше по-нов с по-добри ревюта се спрях на тях.
За конти и аз се оглеждах, но нито намерих последния Спорт Контакт на задния размер, нито имаше с Conti-Seal
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 20 Фев 2023, 0:15

Моджо написа:Pfff Ако на некой му треа ръководство като за неспециалисти как се инсталирa MSSQLServer, как се настройва да работи по мрежа, колации, работи, как се пуска порт у фиревала да ми пише. Имам го с картинки даже за по-лесно и нагледно :)

Че дай да видим, не се знае кога може да потрябва. Особено както напоследък шефа си прави устата да се ориентирам и към SQL Server :)
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drifty » 20 Фев 2023, 0:16

Аз и за отпред не намирам конти спорт контакт, но не ми и трябват за летни, и на премиум контакт щеше да е доволна колата, ама някой друг път :D

за SQL Server не е лошо - аз го имам работещ на пеце-то, ама ся ако трябва да го сетъпна, пак ще чета как точно ставаше :D
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 20 Фев 2023, 1:31

Кабрио мабрио… аман… аз като карам такива има две положения- или ми е студено или ми е горещо - средно положебие да мИ е точно- няма. Хем климатици, духалки, еър скарф-ове, мрежи отдаде рефлектори отпреде… ми не е гот. А и купето се гъне на всяка неравност щото без таван всичките са спагети… и на магистралата кифлата став като ритана зелка… това е неква специален форма на мазохизъм…

Карайте си ги със здраве ама за мене не е раота :ok:
алекс
трабант 601с
разни други возила

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 20 Фев 2023, 4:11

alx написа:Кабрио мабрио… аман… аз като карам такива има две положения- или ми е студено или ми е горещо - средно положебие да мИ е точно- няма. Хем климатици, духалки, еър скарф-ове, мрежи отдаде рефлектори отпреде… ми не е гот. А и купето се гъне на всяка неравност щото без таван всичките са спагети… и на магистралата кифлата став като ритана зелка… това е неква специален форма на мазохизъм…

Карайте си ги със здраве ама за мене не е раота :ok:

Внимавай какво пишеш, да не бръкна в торбата с компроматите.

Жокер:

Един забравен шублер върху камъните в долния десен ъгъл на снимката ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата