СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Re: СПАМ ТЕМА
Абе има няколко дето стават за повече от веднъж ама ако тря' да плащам ще искам да удари и едно рамо в боядисването на апаратите...
А самия ерген к'во да кажа имам чувството,че е таман е излязъл от Сървайвър, хвърлили са му едно костюмче и е тръгнал да раздава рози...
А самия ерген к'во да кажа имам чувството,че е таман е излязъл от Сървайвър, хвърлили са му едно костюмче и е тръгнал да раздава рози...
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
BMW_POWER написа:barty написа:Колегата си е преценил че може! Точка
Честит рожден ден!
Да илядиш!!!
Благодаря!

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Установих че не мога да спя нормално когато съм командировка.
Различни хотели, удобни легла и се будя в 4.00ч
В 7.00ч ми се спи а трябва да ставам. Пробвах с или без алкохол вечерно време и няма разлика. Мислех си че една или две бири ще ме приспят но не.
Различни хотели, удобни легла и се будя в 4.00ч

В 7.00ч ми се спи а трябва да ставам. Пробвах с или без алкохол вечерно време и няма разлика. Мислех си че една или две бири ще ме приспят но не.

- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
barty ...ЧРД ,да си здрав ,щастлив и много късмет
.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
и на мен ми се случва, особено 1вата нощувка ако са няколкоbarty написа:Установих че не мога да спя нормално когато съм командировка.
Различни хотели, удобни легла и се будя в 4.00ч![]()
Честит Рожден Ден, жив и здрав

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
@barty
Честит Рожден Ден!
Има някакво пожелание, дето в него е закодирано всичко важно в живота и е на диалект.
"Да живееш да илядиш, къде клекнеш да грамадиш!"
Ще се опитам да го разкодирам.
Първото е ясно, жив да си!
"Да илядиш", тук вече е намесено и персонажите от Библията, които, ако някой е чел тази книга, се разказва за първите хора, дето са живели по 900-1000 години!
След това се отива на по-прозаичните неща "къде клекнеш, да грамадиш", а именно добра храна и добра перисталтика, което е много важно, защото почти всички заболявания и имунна система се определят от храната и храносмилането, а редовното изхождане води до добра кондиция, настроение и лекота!
Виждали сте киселяци, които вероятно не са посещавали кенефа с дни!
Жив и Здрав да си!
Честит Рожден Ден!
Има някакво пожелание, дето в него е закодирано всичко важно в живота и е на диалект.
"Да живееш да илядиш, къде клекнеш да грамадиш!"
Ще се опитам да го разкодирам.
Първото е ясно, жив да си!
"Да илядиш", тук вече е намесено и персонажите от Библията, които, ако някой е чел тази книга, се разказва за първите хора, дето са живели по 900-1000 години!
След това се отива на по-прозаичните неща "къде клекнеш, да грамадиш", а именно добра храна и добра перисталтика, което е много важно, защото почти всички заболявания и имунна система се определят от храната и храносмилането, а редовното изхождане води до добра кондиция, настроение и лекота!
Виждали сте киселяци, които вероятно не са посещавали кенефа с дни!
Жив и Здрав да си!
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Честит рожден ден, жив и здрав!
От къде си купувате часовници, че един приятел има РД и трябва да поръчам (или взема лично от Пловдив), но искам да е истински че предполагам че и тук има много ментета.
От къде си купувате часовници, че един приятел има РД и трябва да поръчам (или взема лично от Пловдив), но искам да е истински че предполагам че и тук има много ментета.

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
ivanski_2 написа:Честит рожден ден, жив и здрав!
Джулиани
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
Е.Димитров написа:ivanski_2 написа:Честит рожден ден, жив и здрав!
Джулиани
Мерси харесах един, само тея толкова ли не можаха да направят да показва кой къде го имат наличен а трябва да им звъня

https://julliany.com/bg/1791269-p14371
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
Аз няколко пъти взимам от Timeland, но защото са Hamilton и не се предлагат другаде.
Имай предвид, че продавачите доста послъгват...наскоро чичо ми си беше харесал един Hamilton...уж последен модел и тн...оказа се модел на 3 години, макар и лимитиран. Използвахме това за още намаление и го взе в крайна сметка
Имай предвид, че продавачите доста послъгват...наскоро чичо ми си беше харесал един Hamilton...уж последен модел и тн...оказа се модел на 3 години, макар и лимитиран. Използвахме това за още намаление и го взе в крайна сметка

- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
Don_Diego написа:Аз няколко пъти взимам от Timeland, но защото са Hamilton и не се предлагат другаде.
Много скъпи тея Timeland

- Don_Diego
- ентусиаст
-
Е то зависи какво точно искаш
Някое хубаво Сейко или Ситизен е прекрасен подарък носещ стойност. Тия дизайнерските не ми харесват хич
btw...часовник уж не било добра идея за подарък - било на раздяла/караница освен ако не вземеш някаква стотинка в замяна все едно си го е купил

Някое хубаво Сейко или Ситизен е прекрасен подарък носещ стойност. Тия дизайнерските не ми харесват хич

btw...часовник уж не било добра идея за подарък - било на раздяла/караница освен ако не вземеш някаква стотинка в замяна все едно си го е купил