СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Re: СПАМ ТЕМА
Благодаря ви за пожеланията! Рожденият ми ден беше вчера и го прекарах сам, шофирайки от София до Букурещ.
Явно на 45г човек не трябва да се впряга на такива неща

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
barty написа:Установих че не мога да спя нормално когато съм командировка.
Различни хотели, удобни легла и се будя в 4.00ч![]()
В 7.00ч ми се спи а трябва да ставам. Пробвах с или без алкохол вечерно време и няма разлика. Мислех си че една или две бири ще ме приспят но не.
Не става с бира.... и освен това - приготви си едни 50гр за в 04:00, като се събудиш... да те приспи бързо

- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Barty ....Канадеца ни подведе ,он е писал у 4 наше време ама по канадско е било вчера
.Ние на куц крак 

- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
В 7.00ч ми се спи а трябва да ставам. Пробвах с или без алкохол вечерно време и няма разлика. Мислех си че една или две бири ще ме приспят но не.
Честито и от мен (със закъснение) , да си жив и здрав!

Имах подобен проблем преди, когато ходех насам-натам по работа. Само че ми беше трудно да заспя първоначално вечерта.
Може да опиташ с чай от маточина - действа много успокояващо. Като изпия един вечер и след половин час направо припадам. Лошото е, че има и диуретичен ефект и ако освен чая съм пил и няколко чаши вода вечерта, после със сигурност се будя за тоалетна, но обикновено си заспивам лесно след това. Алкохолът пречи на пълноценния сън.

буденето в 4ам е стрес... само да кажа...
ако направиш "серия" от 2-3 събуждания така и на следващата вечер преди да заспиш си измери кръвното.. много е възможно да останеш неприятно изненадан. като си легне човек вечер и полежи 5-10 минути ако си измери кръвното и то е над 120/80 - дори с малко.. и пулса ти е над 70 за мъже- почни да го наблюдаваш по- редовно. много хора особено мъжете почват да правят кръвно точно към средата на 40те и обикновено започват точно както ти го описах. през деня може да си на 140-150/80-90 като си в движение... но вечер като се кротнеш преди да заспиш трябва да си под 120/80 и 70 пулс ако всичко ти е нормално...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
barty написа:Благодаря ви за пожеланията! Рожденият ми ден беше вчера и го прекарах сам, шофирайки от София до Букурещ.
Честит рожден ден! Ич да не ти е ден, като ден ако ти се празнува винаги може да си намериш повод...

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
От както минах 18-20, вече не го виждам като повод за празник

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
СПАМ ТЕМА
ЧРД
Да стигнеш някаква възраст не е даденост. Аз си мисля, че колкото повече напредваш с годините толкова повече трябва да се радваш на рожденните си дни в общия случай. Иначе лошо, значи нещо не е наред.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Да стигнеш някаква възраст не е даденост. Аз си мисля, че колкото повече напредваш с годините толкова повече трябва да се радваш на рожденните си дни в общия случай. Иначе лошо, значи нещо не е наред.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
СПАМ ТЕМА
…steeN написа:ЧРД
Sent from my iPhone using Tapatalk
Последна промяна ivanski_2 на 23 Фев 2023, 23:36, променена общо 1 път
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
ЧРД на barty, здраве да има, пък другото ще си го накъсметим.
И ся малко спам.
Не знам какво има във въздуха и какво става, ама май всичко е изтрещяло и както казват “legs up in the air”
Тая сутрин ми звъни стара и вечно вярна приятелка от МГ-то и ми вика “идвай да пием кафе в 9:00”. И затвори телефона.
Имаме си наше място и знам къде да отида. Но винаги се уговаряме кога.
Ама с тва 9:00 и затваряне на телефон, разбрах че нещо става
Отивам аз, тя не спала цяла нощ
Снощи около 1 часа през нощта й звънят, че офиса й свети и я бъзват, че много работи. Ама тя си спи вкъщи с двете деца.
Скача тя и звъни на СОТ-а. Щот офиса й е много голяма счетоводна кантора.
Тръгва да се облича, ама през това време се светва, че лампите в офиса се гасят, когато няма никой и че СОТ-а вече щеше да е задействан ако някой е влезнал с взлом.
Звъни тя пак на СОТ-а и им казва да идват, но да не влизат вътре
Отива тя с 300, влиза вътре и какво да види
Мъжа й, на калъп с няква върху едно от бюрата
Изтряскала го с някъв монитор там и си тръгнала
И така, народа изтрещя.

И ся малко спам.
Не знам какво има във въздуха и какво става, ама май всичко е изтрещяло и както казват “legs up in the air”

Тая сутрин ми звъни стара и вечно вярна приятелка от МГ-то и ми вика “идвай да пием кафе в 9:00”. И затвори телефона.
Имаме си наше място и знам къде да отида. Но винаги се уговаряме кога.
Ама с тва 9:00 и затваряне на телефон, разбрах че нещо става

Отивам аз, тя не спала цяла нощ

Снощи около 1 часа през нощта й звънят, че офиса й свети и я бъзват, че много работи. Ама тя си спи вкъщи с двете деца.
Скача тя и звъни на СОТ-а. Щот офиса й е много голяма счетоводна кантора.
Тръгва да се облича, ама през това време се светва, че лампите в офиса се гасят, когато няма никой и че СОТ-а вече щеше да е задействан ако някой е влезнал с взлом.
Звъни тя пак на СОТ-а и им казва да идват, но да не влизат вътре

Отива тя с 300, влиза вътре и какво да види

Мъжа й, на калъп с няква върху едно от бюрата

Изтряскала го с някъв монитор там и си тръгнала
И така, народа изтрещя.
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Слаби евачи деева
Колко тряаа си прос' да мандръсаш другата в офиса на жена ти
Ние в съседни села и градове бягахме с другата 

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
ivanski_2 написа:...
Мисълта ми е, че всеки ден ти е един вид подарен и трябва да се радва човек на него. По-глобално мисли. Има хора дето и твоята възраст не доживяват, нищо не е даденост.

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
е много хубаво казано
Изпратено от моят moto e6 play с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят moto e6 play с помощта на Tapatalk
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Разкошен модел!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!