СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: СПАМ ТЕМА
Jordana написа:Сауната преди студеното е за слабаците![]()
https://www.google.com/search?q=a+Russi ... M1BBDeCV1g
На този после часовникарска бригада от Япония не може да му намери пишк@та.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Не знам , възможно е да няма вече чурка. Обаче имаше видео с такива дето се правят на мъжки моржове в студена вода и един като скочи вътре припадна след 5 секунди не могат да сварят да го вадят .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Ivanski
При теб количеството е малко,една лъжица ....при мен целия праг се мокреше водата се процеждаше между вътрешните пластмаси и уплътнението и под чергите .Стича се между кората и вратата,водата си намира пътя винаги и дори малка пролука да има в хидроизолацията резултата е видим веднага.Хубаво е лятото вратите да се третират с парафин през дренажните отвори,има спрей с маркучле и дюзичка .
При теб количеството е малко,една лъжица ....при мен целия праг се мокреше водата се процеждаше между вътрешните пластмаси и уплътнението и под чергите .Стича се между кората и вратата,водата си намира пътя винаги и дори малка пролука да има в хидроизолацията резултата е видим веднага.Хубаво е лятото вратите да се третират с парафин през дренажните отвори,има спрей с маркучле и дюзичка .
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
c04 написа:madafaka_donkele написа:carmanf1 написа:slatanic написа:Женете се рано да имам какво да гледам по родителските срещи, че ми писна от лелки деа.
Вчера излизам с една майка, познаваме се по разни причини свързани с големия ми син и нейната дъщеря.
Мега красива, разведена. Ултра красавица на 38 г.
Обядвахме в една пицария тук до нас.
Един съсед се появи от някъде в тая пицария, видях се с него, поговорихме си.
Тази сутрин водя малкия син на градина и срещам този съсед пред градината.
Вика ми, ти имаш ли си идея тая каква е. Викам да, мега красива е![]()
Той само ми каза, ще ти пратя клипче, няма да говоря.
Прибрах се, почнах да бачкам и получавам клипче.
Падна ми ченето от това, което видях. А тя бременна по време на клипчето
Вече не я харесвам
Video link or it didn't happen
Общо взето да, и аз така го виждам![]()
![]()

Видеото няма да го разпространявам, но ще кажа накратко какво видях (преди малко пак го гледах

Тройка с двама мъже, тя бременна. Ама яко развратна тройка. За пари, доста пари.
А мъжа й (отдавна вече бивш) е доста добре финансово (познавам го покрай дъщеря им и сина ми).
И никога не е била лишавана от нищо, напротив дори, била е презадоволена (което е огромна грешка).
Ама кОврата си е кОвра, никога не й стига. Било то финанси или кОр.
Сега, години след развода, той пак не я лишава от нищо.
Според мен е чисто луд

Но той си знае каква е ситуацията, предполагам го прави за дъщеричката им, но няма как да знам.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Оцветяваш вода и поливаш и после правиш разследване от къде влиза и къде минава.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
TNT написа:Don_Diego написа:TNT написа:Самотен мъж след 30... избора му е форевър алоун, дебела жена или доведен бащаТа мислете му
Аз мойта половинка си я намерих след 30, без твоите условия, та има и изключения![]()
Е нали писа, че си ерген вече
Е аз само за десетина дни докато мойта си почива на топло и пече дупето

- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
Не винаги става ,като ходя на автомивка никога не е имало теч по праговете,пояеява се само при продължителен дъжд
.Накрая като свалих всички кори по боята имаше следи от къде се е процеждала.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
carmanf1 написа:c04 написа:madafaka_donkele написа:carmanf1 написа:slatanic написа:Женете се рано да имам какво да гледам по родителските срещи, че ми писна от лелки деа.
Вчера излизам с една майка, познаваме се по разни причини свързани с големия ми син и нейната дъщеря.
Мега красива, разведена. Ултра красавица на 38 г.
Обядвахме в една пицария тук до нас.
Един съсед се появи от някъде в тая пицария, видях се с него, поговорихме си.
Тази сутрин водя малкия син на градина и срещам този съсед пред градината.
Вика ми, ти имаш ли си идея тая каква е. Викам да, мега красива е![]()
Той само ми каза, ще ти пратя клипче, няма да говоря.
Прибрах се, почнах да бачкам и получавам клипче.
Падна ми ченето от това, което видях. А тя бременна по време на клипчето
Вече не я харесвам
Video link or it didn't happen
Общо взето да, и аз така го виждам![]()
![]()
![]()
Видеото няма да го разпространявам, но ще кажа накратко какво видях (преди малко пак го гледах)
Тройка с двама мъже, тя бременна. Ама яко развратна тройка. За пари, доста пари.
А мъжа й (отдавна вече бивш) е доста добре финансово (познавам го покрай дъщеря им и сина ми).
И никога не е била лишавана от нищо, напротив дори, била е презадоволена (което е огромна грешка).
Ама кОврата си е кОвра, никога не й стига. Било то финанси или кОр.
Сега, години след развода, той пак не я лишава от нищо.
Според мен е чисто луд![]()
Но той си знае каква е ситуацията, предполагам го прави за дъщеричката им, но няма как да знам.
В тоя ред на мисли се сещам за един виц!
Та имало едно малко момче и бил при дядо си на гости.
Един ден детето си ударило пръста и отишло при дядо си да му се оплаче.
Дядото превързал детето и му казал, че ще му разкаже за пръстите и каква роля имат в живота на мъжа.
-Този, дето е дебелият се казва палец-започнал дядото- това, кога те викат да се подпишеш и да си дадеш думата, използваш палеца!
-Този се казва показалец, кога те питат за някой, да го посочиш!
-Този се казва...среден, за него ще ти кажа, кога порастеш!
-Този е безимен, този кога трябва да изчегърташ нещо!
-Този е кутре, той ти служи да се почешеш по ухото.
Пораснало детето, станал мъж голям и един ден пак си ударил пръста и се сетил за дядо си, който не му казал за средният пръст.
Отишъл при дядо си и му напомнил.
-Сега ти си голям мъж-започнал дядо му- скоро ще се ожениш и жена ти ще иска да правите онези работи!
И ти нали си мъж, ще се отзовеш, но тя, нали е жена, ще поиска пак а ти си млад мъж и пак ще се отзовеш!
-Но тя е жена и пак ще поиска и пак...и тогава ти ще ползваш този , средният пръст, ще я почукнеш по главата и ще и кажеш "ТИ НОРМАЛНА ЛИ СИ БРЕ!"

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Е.Димитров написа:Оцветяваш вода и поливаш и после правиш разследване от къде влиза и къде минава.
Добра идея, но да първо ще пробвам след автомивка дали го има.
Ако го няма трудно ще го хвана понеже колата стои на дъжд сигурно сумарно 10-12 дни в година, просто винаги е в гараж( само в момента не е че се занимавам с мотора и да ми е по-широко).
Ивайло, мажа всичко що е гума 2 пъти годишно със специално мазило за целта на Нигрин.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Това е най-смотаното, което съм взимал. Последно взех quixy май, преди това Кауфланд - и двете драстично по-добри от това Nigrin. С него ми замръзваха вратите зимата 

- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
Парафина е за тенекиите ,да не гният ....там се задържа влага и като се затлачат дренажите зимата даже замръзва .Не си ли виждал мерцедеси там брутално изгнили
.За гумените уплътнения ползвам течност за вейп ,100% растителен глицерин и гъбичка за лустросване на обувки
.Нигрин и всички подобни са на парафинова основа,по -марковите на силиконова .

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Jordana написа:Корпуса леко жули ток като е включен в зарядното.
Почти всички импулсни захранвания на зарядни и електроуреди уреди са такива , малко са особени със зануляването . На входа от към мрежата са със средна точка която остава "висяща " ако не е заземен занулен контакта . В случая ако шасито на лаптопа е занулено и има открити метални части ще пере 110 волта при проблем с контакта или щепсела .
Това е така, но масово наблюдавам, че всички, които имат "земя" влизаща от контакта в захранването ("шуко"), "масата" им ("минуса"), който влиза в самия лаптоп, НЕ Е галванично вързана към "земята".
"По променлив ток", сигурно е вързана с нЕкакъв кондензатор, но не и "по постоянен "

Единствено дъртия ми десет годишен има около 20 волта "потенциал" към "земя" и не се усеща. Явно са били по-дашни с капацитета на тоя кондензатор, но при него "масата" не е вързана галванично към "земя" - трипроводна система

@Ивайло Димов , не говоря за статика, ами за особености на заземяването на "масата" на лаптопите...
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Последна промяна Nickelback на 28 Фев 2023, 12:34, променена общо 2 пъти
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
TNT написа:Това е най-смотаното, което съм взимал. Последно взех quixy май, преди това Кауфланд - и двете драстично по-добри от това Nigrin. С него ми замръзваха вратите зимата
Аз мажа и алфата и бмв-тата и нищо досега не ми е замръзвало, а не е като да не става -18

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Колеги - актуална информация : къде е читава нафтата ? Не става дума не за бмв, а друга марка , но няма значение .
Нови дюзи / на около 5 хил. километра минати главно извънградско / Наложи се сваляне на дюзите по друг повод . Звънят преди малко - дюзите с нагар... извън нормалните стойности и т.н. Въпреки,че е служебна винаги на шел с випауър е карана . Та къде накрая човек да зарежда ?
Нови дюзи / на около 5 хил. километра минати главно извънградско / Наложи се сваляне на дюзите по друг повод . Звънят преди малко - дюзите с нагар... извън нормалните стойности и т.н. Въпреки,че е служебна винаги на шел с випауър е карана . Та къде накрая човек да зарежда ?

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Никога не съм имал дизел, но на Шел караш с Лукойлска нафта. Ако искаш друга трябва Газпром (сръбска рафинерия), Ромпетрол (румънска) и за Еко не знам вече дали е още внос там.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.