СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Re: СПАМ ТЕМА
Честита Баба Марта! Бъдете здрави, колеги!
Кафе аз не пия, нито ми харесва, нито виждам ефект от него, пробвал съм през студентските години, от тогава не съм пил. Чай пия, но напоследък не ми понася добре, та и него съм ограничил.
Кафе аз не пия, нито ми харесва, нито виждам ефект от него, пробвал съм през студентските години, от тогава не съм пил. Чай пия, но напоследък не ми понася добре, та и него съм ограничил.

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Моджо написа:Ся е първото, после още 2-3. Ма не кафенца от по глътка. В голяма чаша. Е, верно- Нес е, не е еспресо. Кога ми се пие - тогава. Няма ограничение. И късно вечер може да е.
И ЧБМ на всички.
Дългото кафе е по-силно, аз ако изпия толкова и ще ми прехлопа машината сигурно

Дрифти, как може чай да не ти понася добре, какъв чай пиеш ?
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
Аз съм маниак на тема кафе ,станал съм в 6 и съм изпил 3 до сега,на обяд ще изпия 1 следобяд още 1.Не мога да си представя ден без поне 2-3 кафета.
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: B48B20А
При мен кафето не действа, затова и от години не пия никакво.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Аз пия според зависи деня…но средно са 2 на ден. Мога и повече - нямам проблем със съня след това. Пия защото ми харесва вкуса, а не да се разбуждам и тн.
Виж обаче ако пия нормална кола привечер….отключвам тасманийския дявол в себе си
. Ако е без захар - няма грижи 
Виж обаче ако пия нормална кола привечер….отключвам тасманийския дявол в себе си

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Като пиеш много като мен не действа
) Действа само ако го сменя с еспресо примерно и то не за дълго. И ако почна да пия по едно на ден само след няколко дни почва да си се усеща. Иначе се едно вода пия
) То ми е вместо сок.
При лаптопчето съм..ни се гъне , ни се кърши. Много си е убаво даже. като му накача разните му работи ще видя колко ще е бързо. Ако не ми хареса ще врънкам каката да си ги сменим , че нейния излезе много хубав. А и лидълския е добре, само диск треа да му купа по-голям.

При лаптопчето съм..ни се гъне , ни се кърши. Много си е убаво даже. като му накача разните му работи ще видя колко ще е бързо. Ако не ми хареса ще врънкам каката да си ги сменим , че нейния излезе много хубав. А и лидълския е добре, само диск треа да му купа по-голям.
Хм,хм...
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
Аз пия кафето по навик и за кеф .Жената и децата също стават хипер активни ако вечер хапнат шоколад или кока кола.Аз сладко и газирано не консумирам,кафе и чай без захар.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
А замисляли ли сте се защо НАИСТИНА пиете кафето, аз честно казано го пия по навик, ако пия нещо друго няма проблем, но е важно да е в същата чаша и да е топло, мисля че не съм само аз , но доста от хората не могат да го осъзнаят
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Ми вкусно ми е да си пийвам кафенце. Затова може да е слабо, но много като количество. И студено също обичам.
По гръчко като сме пия само една сутрин и си го усещам особено ако не е от хотелското, а си зема от сладкарницата едно еспресо.
Фрапето не ми действа по никакъв начин и не го броя за кафе:))
По гръчко като сме пия само една сутрин и си го усещам особено ако не е от хотелското, а си зема от сладкарницата едно еспресо.
Фрапето не ми действа по никакъв начин и не го броя за кафе:))
Хм,хм...
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
Моджо
Лаптопа е добър ,дори се води ultrabook с малка батерия ,лек и с пасивно охлаждане.Няма вентилатор
Лаптопа е добър ,дори се води ultrabook с малка батерия ,лек и с пасивно охлаждане.Няма вентилатор
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Честита баба Марта!
Хубава е другарката с мартениците
По темата за тока.
Къщата, дето взех, токовете на осветлението са обърнати.
Прекъсването на ключа става чрез нулата и го разбрах по трудният начин при смяна на крушка без да внимавам много.
Вторият път трябваше да ударя една дупка на тавана и съм сигурен, че ако търсих 1.5 квадрата кабел да го продупча между двата кабела нямаше никога да успея.
Разбира се нацелих го. После при разкриване на ситуацията се видя кабела какъв нелогичен завой прави.
Сега разбира се преправям инсталацията.
Хубава е другарката с мартениците

По темата за тока.
Къщата, дето взех, токовете на осветлението са обърнати.
Прекъсването на ключа става чрез нулата и го разбрах по трудният начин при смяна на крушка без да внимавам много.
Вторият път трябваше да ударя една дупка на тавана и съм сигурен, че ако търсих 1.5 квадрата кабел да го продупча между двата кабела нямаше никога да успея.
Разбира се нацелих го. После при разкриване на ситуацията се видя кабела какъв нелогичен завой прави.
Сега разбира се преправям инсталацията.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
ivanski_2 написа:А замисляли ли сте се защо НАИСТИНА пиете кафето, аз честно казано го пия по навик, ако пия нещо друго няма проблем, но е важно да е в същата чаша и да е топло, мисля че не съм само аз , но доста от хората не могат да го осъзнаят
Кафето е като билет за сутрешният влак!
Знаете кой влак

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- anttonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M62B44
Айдеее пак за кафявата подводница ще си говорим...