България на първо място по смъртност на пътя - причини?
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: България на първо място по смъртност на пътя - причини?
Кое му е каръшкото. Той винаги е надрусан. Всяко едно спиране му е проблем. Трябва накрая да отрепе някой и да почнат да реват 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
И аз се чудя кое му е каръшкото? На мен ми е странно как ги спират толкова рядко след като всеки го знае какъв е. Явно си е взел тая Тойотка за да минава между капките, но рано или късно на рулетката се пада нула, тя така печели със сигурност.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Top Gun Maverick написа:И аз се чудя кое му е каръшкото? На мен ми е странно как ги спират толкова рядко след като всеки го знае какъв е. Явно си е взел тая Тойотка за да минава между капките, но рано или късно на рулетката се пада нула, тя така печели със сигурност.
Е точно тва,че твърде често му се пада нулата

Сега вярно е известен и за това се споменава по медийте,но нали не си мислите,че само той друса?Дичо например го познавам бегло,ами той ако не опъне една от зелените не излиза от тях.И Иван(половинката на Андрей) и Токев и други са ги хващали пияни или с дрога но след това за повторни издънки не се сещам.А тоя рошавия-абонат

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Иван преди доста време направи една катастрофа пиян и от тогава не е близнал, вече над 10 години със сигурност. Токев лежа ефективно в затвора. Нещо примерите ти не са релевантни. А тоя келеш къдрав, преди години бях заедно с него на лавинен курс, през цялото време беше напушен и пиян и общо взето беше там щото е модерно, а не да научи как да не умре в планината...
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
Къдравия Бахаров често го засичам по барове (имаме общи познати) и винаги е пиян и надрусан на мотика. Такива хора дет имат проблеми със субстанциите като цяло най-добре да си пътуват с рейса, не знам кво толко държи да шофира. Аре ясно че съдебната ни система за чеп за зеле не става и ще му се разминава всеки път, ама най-малкото имиджа му отива в кенефа.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Не съм съгласен, че все ще му се разминава. Както казах на рулетката рано или късно се пада нула, а след 50 поредни черни ако щеш, все ще му се падне една червена, така функционира вселената. Народът го е казал мъдро - веднъж стомна за вода, втори път стомна за вода и на третия път се чупи. Лошо ще е да пострада само някой когато счупи стомната. Сега очаквам да си купи друга кола и в следващите две години да бъде хванат без книжка и пиян, та това ще е счупването на стомната.
А иначе нормално да се докара дотук след като е психически лабилен, а трудно се живее със славата когато всеки ти казва/показва/доказва, че не си даже бледо копие на брат си като актьор. Всичко друго вече е следствие.
А иначе нормално да се докара дотук след като е психически лабилен, а трудно се живее със славата когато всеки ти казва/показва/доказва, че не си даже бледо копие на брат си като актьор. Всичко друго вече е следствие.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Сигурно кара внимателската щом досега не е направил сериозен зулум при положение че го хващат с алкохол и бело толкова пъти . 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- sedd
- Потребител
-
- Кара: e39 520i
- Детайли за колата: М52B20TU
Демек..от по-внимателните преценячи.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
b_u_b_o написа:Иван преди доста време направи една катастрофа пиян и от тогава не е близнал, вече над 10 години със сигурност. Токев лежа ефективно в затвора. Нещо примерите ти не са релевантни. А тоя келеш къдрав, преди години бях заедно с него на лавинен курс, през цялото време беше напушен и пиян и общо взето беше там щото е модерно, а не да научи как да не умре в планината...
И Токев и Иван са ги хващали и преди в подобни нарушения.Но явно имат малко повече сиво вещество в главата от къдравия наркоман,това имах в предвид.И други подбни "звезди" 100% карат след употреба на алкохол или стимуланти но или не се разчува или минават метър...за разлика от Бахарчо

- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
https://veliko-tarnovo.net/novini/21-go ... ovtsi.html
Все се чудя с къв акъл се качваш при някой видимо пЕан да се возиш. Завоят е 90 градусов, с много неравен асфалт.

Все се чудя с къв акъл се качваш при някой видимо пЕан да се возиш. Завоят е 90 градусов, с много неравен асфалт.

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv ... jwkNvLg3_k
За к'во каране става въпрос, кви скорости и то в градски условия. После и по пазарджишко шосе
За к'во каране става въпрос, кви скорости и то в градски условия. После и по пазарджишко шосе

Последна промяна carmanf1 на 06 Апр 2023, 17:13, променена общо 1 път
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Поредния борец за справедливост. Били го публикували по вестниците.
Мотористите поне сами си носят кръста (в общия случай) ако не друго.
Мотористите поне сами си носят кръста (в общия случай) ако не друго.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Няма толкова сбъркана държава в ЕС като нашата територия...
Лошото е, че не става по-добре. Особено като ми излизат новини като тази за някакво човекоподобно Чеченеца, Емили и т.н.
В помийна ямичка живеем и това си е...
https://stolica.bg/ot-mrejata/maibah-vleze-v-nasreshtnoto-i-zaplashi-maika-s-detsa-ako-ne-varnesh-shte-ti-schupa-zabite-snimki
Лошото е, че не става по-добре. Особено като ми излизат новини като тази за някакво човекоподобно Чеченеца, Емили и т.н.

В помийна ямичка живеем и това си е...
https://stolica.bg/ot-mrejata/maibah-vleze-v-nasreshtnoto-i-zaplashi-maika-s-detsa-ako-ne-varnesh-shte-ti-schupa-zabite-snimki
Майбах влезе в насрещното и заплаши майка с деца: Ако не върнеш, ще ти счупа зъбите!
"Мъжкар" с Майбах влиза в насрещното по еднопосочната ул. Марагидик в кв. Редута. В колата на жената са двете и деца. Онзи с лъскавото возило, в очевидно нарушение и неспазване на пътния знак, започва да я ругае и за я заплашва, да се върне назад, за да му направи път да мине - "Ти знаеш ли кой съм аз?".
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
у бегето, ако не си гъзар си мишкар

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Ще е пълно с мишкари докато не си търсим правата! Надявам се жената да е звъннала на 112 или да е отишла до районното да подаде жалба, а господина, който е помогнал да се е съгласил да свидетелства. В противен случай ще си остане просто случай в медиите, който никой няма да помни и дебила утре ще направи така с някой, когото познавате.
За този случай прокурор със сигурност ще му повдигне обвинение. Не ми се обяснява подробно за разни случаи, но имайте малко вяра в тая система и да знаете, че без ваша помощ тя няма как да функционира. Този дебил може да бъде осъден за заплашване и хулиганство, понеже е на обществено място посред бял ден и то, а и ще му бъде написан акт за знака. Много е лесно да казваш как нищо не работи и да ревеш по медиите, че сме 93-та. Уви, ще си останем в нея ако не вземем нещата в свои ръце. Извинявам се ако жената е подала жалба и т.н. но аз имам предвид общия случай когато всеки си вика карай да върви, няма време за глупости, а и нищо няма да му направят щото е някой си. Ако мислите така си заслужавате да стоите в 93-та.
П.п: Говорейки за онова тротинетката и оная лоена топка, одеве гледах интервю с някакъв от МВР началник там. И каза, че ако някой от множеството хора в мола е сигнализирал, много рано са щели да вземат мерки. Ама нали е по-лесно да сочиш с пръст и да подминаваш без да излизаш от ежедневната си линия на комфорт. Западните общества са го минали този процес и затова там ако стане подобно нещо, няма да му се прави реклама на дебила по медиите, а тихомълком щеше да бъде прибран и осъден, канала му затрит и дотам. А сега цяла България се занимава с тая сган вместо просто някой от всички зяпачи да беше звъннал на 112 или да викне охраната и пак да звънне.
За този случай прокурор със сигурност ще му повдигне обвинение. Не ми се обяснява подробно за разни случаи, но имайте малко вяра в тая система и да знаете, че без ваша помощ тя няма как да функционира. Този дебил може да бъде осъден за заплашване и хулиганство, понеже е на обществено място посред бял ден и то, а и ще му бъде написан акт за знака. Много е лесно да казваш как нищо не работи и да ревеш по медиите, че сме 93-та. Уви, ще си останем в нея ако не вземем нещата в свои ръце. Извинявам се ако жената е подала жалба и т.н. но аз имам предвид общия случай когато всеки си вика карай да върви, няма време за глупости, а и нищо няма да му направят щото е някой си. Ако мислите така си заслужавате да стоите в 93-та.
П.п: Говорейки за онова тротинетката и оная лоена топка, одеве гледах интервю с някакъв от МВР началник там. И каза, че ако някой от множеството хора в мола е сигнализирал, много рано са щели да вземат мерки. Ама нали е по-лесно да сочиш с пръст и да подминаваш без да излизаш от ежедневната си линия на комфорт. Западните общества са го минали този процес и затова там ако стане подобно нещо, няма да му се прави реклама на дебила по медиите, а тихомълком щеше да бъде прибран и осъден, канала му затрит и дотам. А сега цяла България се занимава с тая сган вместо просто някой от всички зяпачи да беше звъннал на 112 или да викне охраната и пак да звънне.