Смяна на предно стъкло
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Смяна на предно стъкло
Здравейте колеги,
за съжаление хвръкнат камък на пътя ми пукна предното стъкло. Пукнатината е голяма(по дължината на цялото стъкло) и ще се наложи смяната му. Някой може ли да ми даде съвет за сервиз за тази услуга?
Очевидно ще мина през каското, но идеята ми е да се отремонтира качествено.
Благодаря!
за съжаление хвръкнат камък на пътя ми пукна предното стъкло. Пукнатината е голяма(по дължината на цялото стъкло) и ще се наложи смяната му. Някой може ли да ми даде съвет за сервиз за тази услуга?
Очевидно ще мина през каското, но идеята ми е да се отремонтира качествено.
Благодаря!
- Don_Diego
- младши ентусиаст
- Кара: E39, A8L W12, Z4 30i, X1/U11 25e
Re: Смяна на предно стъкло
Пусни едно запитване в Сим Пет Сим какво могат да ти предложат.
Провери дали се налага и смяна на уплътнение (за да не тече и шуми). Ако да - по-добре да я закараш в официалния сервиз и да се свърши всичко на едно място иначе трябва ти да си вземеш уплътнение и да го носиш в другия сервиз
Провери дали се налага и смяна на уплътнение (за да не тече и шуми). Ако да - по-добре да я закараш в официалния сервиз и да се свърши всичко на едно място иначе трябва ти да си вземеш уплътнение и да го носиш в другия сервиз
Don_Diego написа:Пусни едно запитване в Сим Пет Сим какво могат да ти предложат.
Благодаря за съвета! Мислех в аутобавария или мкар да отида, но от не добро впечатления от тях се чудя дали няма др. сервиз, който да работи качествено и с оригинални стъкла.
- Jorixa
- младши ентусиаст
- Кара: F48 xDrive 20d/E87 120d
- Мечтае да кара: 911
Мене в мкар са ми сменяли и нямам забележки. И в неофициален са ми сменяли и беше ужас, потеше се яко стъклото направо не можеше да се шофира
- ivanski_2
- младши ентусиаст
- Кара: e61 535d
Колко ти излезна и преди колко времеJorixa написа:Мене в мкар са ми сменяли и нямам забележки. И в неофициален са ми сменяли и беше ужас, потеше се яко стъклото направо не можеше да се шофира
Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours...
ivanski_2 написа:Колко ти излезна и преди колко времеJorixa написа:Мене в мкар са ми сменяли и нямам забележки. И в неофициален са ми сменяли и беше ужас, потеше се яко стъклото направо не можеше да се шофира
1600лв. им беше офертата, но 3 седмици чакане ми казаха.
- Jorixa
- младши ентусиаст
- Кара: F48 xDrive 20d/E87 120d
- Мечтае да кара: 911
ivybg написа:ivanski_2 написа:Колко ти излезна и преди колко времеJorixa написа:Мене в мкар са ми сменяли и нямам забележки. И в неофициален са ми сменяли и беше ужас, потеше се яко стъклото направо не можеше да се шофира
1600лв. им беше офертата, но 3 седмици чакане ми казаха.
Мойто беше през каско и не знам точно цената, но там някъде да. И аз чаках 3-4 седмици. Иначе съвсем скоро, преди месец някъде ми го смениха
- Leon
- старши ентусиаст
- Кара: 328i
Доверен сервиз на застрахователя, всичко друго е излишна разправия (от опит), а и винаги може да им направиш рекламация.
Never mistake motion for action...
9 мнения
• Страница 1 от 1