Икономическа тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

големия брат на Монтоя
Аватар

Re: Икономическата криза 2020-2023

Мнение от BMW_POWER » 03 Май 2023, 4:15

Според злите езици Иран е започнал да блокира американските танкери с нефт в района на Ормузкия пролив (с подкрепата на Москва, Пекин и Риад). Пак според същите "езици", в момента стратегическите запаси от нефт на САЩ са на най-ниско ниво от 1983г насам.

За колегата alx, това не е от Телеграм :OT:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 03 Май 2023, 8:10

Ами не е зле все пак да посочваш източника на тия "зли езици". :mhihi: Хубаво правиш застраховка с "не е Телеграм" за да не те шамароса отново Стийна, ама все пак и ние сме хора. :mhihi:
Блокирани американски танкове...звучи малко пресилено освен ако нямат нередности в документите. Тия зли езици ако наистина са усетили, че САЩ нямат петрол в резерви и половината свят им играе сечено, че даже и Риад няма да им дава петрол, има едни други езици, които много преди тези твоите щяха да усетили това и цената на петрола да е в небесата. Това според мен без да знам абсолютно никакви новини от никакви уши, езици и други човешки органи. Не знам дори и каква е цената на бензина в САЩ, но подозирам, че не е настанала паника както тука преди не много време когато водоноските рязко станаха бензиновози и когато свършиха пластмасовите бидони за поливане. :ahah:

Примерно гледай сега:
https://blitz.bg/ikonomika/kristalina-g ... 51423.html
Моите езици са Кристелинчето в случая и сайта, който цитира. Както каза Стийн, единствената валута доближаваща се до долара е еврото заради силната икономика казва Кристелина, ако Русия не я събори казвам аз. :mhihi: А като не посочваш източниците излиза, че действаш с пожелателно мислене.
Последна промяна Top Gun Maverick на 03 Май 2023, 11:14, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 03 Май 2023, 10:30

Това твоето си е за бан.
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 03 Май 2023, 14:06

Умни момчета сте и двамата. Използвайте гугъл :ok:

https://gcaptain.com/iran-releases-vide ... f-of-oman/

https://gcaptain.com/iran-seizes-chevro ... f-of-oman/

И т.н. и т.н. Ако тези сайтове са фейк, вината не е моя и администрацията няма основание да ме банва :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 03 Май 2023, 14:24

Сигурен бях, че няма да схванеш на THT поста.. :mhihi: Той говори на Маверика, че е за бан защото подлага под съмнение твоята информация.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 03 Май 2023, 14:35

Не, не, баш за него си говорех. Само пълни форума с пропаганда от "злите езици". "Аз не знам това фейк ли е или не, аз не знам тва, не знам онва, вие си преценете, вие сте умни, аз само ще ви заливам с простотии". То не беше за ковид, то не беше за войната, то бабите не отрязаха пейките, Европа измръзна цялата и умря от глад.... После заключиха всички теми, а нашиО модератор :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 03 Май 2023, 14:42

Свобода на словото бе, пичове! :ok:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 03 Май 2023, 15:47

TNT написа:Не, не, баш за него си говорех. Само пълни форума с пропаганда от "злите езици". "Аз не знам това фейк ли е или не, аз не знам тва, не знам онва, вие си преценете, вие сте умни, аз само ще ви заливам с простотии". То не беше за ковид, то не беше за войната, то бабите не отрязаха пейките, Европа измръзна цялата и умря от глад.... После заключиха всички теми, а нашиО модератор :dunno:

Щом на фактите викаш "ПРОПАГАНДА", нямам какво да допълня. Ти пък пълниш форума с лъжи. Справка в имотната тема.

"Стар шеф... ИТ фирма...Общинския съвет...общински съветник...строителната му фирма... това парцелче...."

100% лъжи у нито един факт. Ако ме обвиняваш в пристрастно модериране, знаеш къде да се оплачаеш. А ако искаш 100% спазване на правилата, само кажи. Всяко писание като горното, без доказателства и линкове ще бъде трито.
Причината е, че ти искаш това :ok:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 03 Май 2023, 16:06

LMAO, темата стана супер. TNT, аз бях като на Бубо мнението, ама ти ме уби. :ahah:

Между другото Германия нещо почнала да изплува от кризата. :mhihi: Ама да попитам само, тя кога беше там тая криза? :mhihi: Нали пак да кажа за Дойчланд говоря, да не бъркаме с Англия, понеже вторите се занимават с коронации след като се направиха на велики и напуснаха ЕС, а първите...просто са си все така първи и движат влака напред. :mhihi:
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 03 Май 2023, 16:16

Айде спам-пропагандата тръгна :mhihi: Дай линкове, защото иначе доклад и бан :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 03 Май 2023, 16:17

Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 03 Май 2023, 16:27

Exclusive89 написа:Злите езици …
https://twitter.com/visegrad24/status/1 ... 6tRozTEF1A

Пропаганда и спам :OT:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 03 Май 2023, 19:30

Чух я тази тъпотия, видиш ли Украйна ще се осмели да атакува точно Кремъл с дронове и имали за цел да убият Владимир Путин. :mhihi: Това е по-нескопосано и от на нашия каскет атентата. Сега Русия си запазвала правото да отвърне на удара във всеки един момент по какъвто си начин иска. :shock: Тотално взеха да се излагат с тия глупости. Сякаш Украйна ще посмее знаейки, че тия после може да им вдигнат във въздуха цялата столица за една вечер. Стига да поискат. :kuku:

Вместо света да върви икономически напред все трябва да има някакво противопоставяне. За да сме в тон с темата се чудя кога ли Русия ще се възстанови икономически от тази война? Вярно е огромна държава способна да се самоиздържа, но все пак е много кофти ситуация за всички нейни граждани, че че трябва да живеят на ръба на оцеляването заради амбициите на своя император. Искат да се връщат в 19-ти век явно. Честно казано ми е жал за руския народ.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 03 Май 2023, 19:33

Top Gun Maverick написа:За да сме в тон с темата се чудя кога ли Русия ще се възстанови икономически от тази война?

Лесен въпрос :) Докато не си избият от главите фантазиите за "русский мир", няма да се възстановят от нищо и ще станат една голяма Северна Корея.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 03 Май 2023, 20:07

В ЕС май са приели решение да използват неусвоените ресурси във фонда за подпомагане и борба с ковид-а, за производство на снаряди за 'мача' :mhihi: ! Ето така се бори криза и проблеми! Все повече си мисля, че 'тайминга' с тези събития не е съвсем случаен...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата