Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

големия брат на Монтоя
Аватар

Re: Политическа.

Мнение от BMW_POWER » 09 Май 2023, 15:28

Top Gun Maverick написа:Казвал съм си мнението, докато в света не се установи едно правителство, което да командва всички и те да са някакви държави тип тези в ЕС и ЕС да ръководи, зор работа. Или поне да споделят еднакви ценности както САЩ и ЕС.

Сложил ли си стикер с цветовете на дъгата отзад на таксито?

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 09 Май 2023, 16:05

Стига с тия джендър-пендел препратки, разбрахме, че се чувстваш застрашен в Канада :mhihi: при Путин нема педере ама нещо не си си запътил натам :ok:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 09 Май 2023, 16:40

Колега Илков, откъде знаеш накъде съм се запътил? Виж, теб си те кефи бат Бойко и влиянието на "мъдър раша", затова си седиш там :ok:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 09 Май 2023, 16:53

Аз мисля че цялата тая американофилия идва от бригадите в кравария . Отиват на бригада да бачкат черна работа дето тука в България няма да захванат и пари да им даваш ...и почва да им харесва . :shock: В Русия никой не ходи на бригада и няма зелени карти да се боричкат за тях , затова и по малко емигрират там . :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 09 Май 2023, 16:59

Е как бе, пуснаха преференции за ИТ и други висококвалифицирани специалности. Не могат да поемат наплива сега... едни опашки, едно чудо се вият пред руското посолство.
Особено като им намалиха състава сега, много бавно обработват.

Изображение
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 09 Май 2023, 17:19

Top Gun Maverick написа:Частни случаи да ходят да работят в Китай поради някакви причини предполагам има, ама да останат там като имигранти не го вярвам. Най-малкото е различна раса, за другото няма да говорим. Ако има такъв случай ще е частният на частния. :mhihi: Русия не е само Москва и Петербург. Със сигурност тия М-ки по клиповете от Русия не ги карат защото живеят зле някакви хора. За природата пък въобще няма какво да говорим, едва ли има друга като руската земя, все пак е огромна. Но въпреки тези неща не са се избили да ходят там. Манипулацията на САЩ пък спрямо места като Ирак, Сирия и т.н. няма какво да я обсъждаме, ясно е, че си търсят извинения да си врат носа навсякъде, но тука важи правото на силния малко. Русия също влиза в Афганистан, но просто видя, че няма вече ресурса да води подобни политики поради заслабващото си влияние. Ще кажеш не може ли да живеем в мир и хармония, ами на всеки му се иска, но не може. Казвал съм си мнението, докато в света не се установи едно правителство, което да командва всички и те да са някакви държави тип тези в ЕС и ЕС да ръководи, зор работа. Или поне да споделят еднакви ценности както САЩ и ЕС. Но по-скоро първото защото ако останат само САЩ и ЕС като военни сили някога, то с времето едните ще се обърнат срещу другите. Човешката природа е такава. Не знам какво толкова има за умуване, всяка империя...иска да е империя.

Остават и още как.
Просто ти не знаеш и за това (според теб) няма.
И в Тайланд и други различни държави има.
Арабите да не са наша раса, ама има дори тук колега в Дубай.
Между другото, да емигрираш в Русия е почти същото, като в САЩ.
Или трябва да си с руски корени или да се ожениш за рускиня.
Какво си мислиш, палиш самолета и айде в Русия.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 09 Май 2023, 17:44

Jordana написа:Аз мисля че цялата тая американофилия идва от бригадите в кравария . Отиват на бригада да бачкат черна работа дето тука в България няма да захванат и пари да им даваш ...и почва да им харесва . :shock: В Русия никой не ходи на бригада и няма зелени карти да се боричкат за тях , затова и по малко емигрират там . :mhihi:

Ей мед ти капе на сърцето като пишеш за кравария. Между другото ако не бяха тези кравари да изобретят климатика, първия такъв инсталиран преди около 100 години в Ню Йорк сега и ти вероятно щеше да работиш някаква "черна" работа. И не само това ми и да гугулваш по цял ден или да се ровиш по форумите.
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 09 Май 2023, 18:04

Exclusive89 написа:Султана е полумъртъв, ще направят всякакви магарии за да спечелят изборите.. и въпреки това, ако загубят сигурен съм, че ще се случват грозни неща в Турция. Султана е гаден, шибан диктатор, не си мислете, че е голям политик/президент...

Като казах "султана" имах предвид Турция, независимо кой ще е на престола. Това са процеси, които траят цели поколения. Вероятно няма да сме живи за да видим.

Е.Димитров написа:По последното, как така все от едно място посочват на света кой е диктатор и кой не?!

Ми то в някои страни без да си диктатор не става. Бойко да не би да не беше диктатор? Путин вероятно също може да се определи като такъв ама ако не беше къде щеше да е сега?

От другата страна имаме Бай Дън, който не вярвам да има дори и един човек на света, дори да е съвсем на Вие с конспиративните теории да вярва, че тоя сенил дето не може да иде да се изпикае сам има силата, възможностите и потенциала да стане глава на най-мощната икономика в света. Това е все едно директно ти кават - вижте, имаме силата да поставим един абсолютен демент на върха на света.
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 09 Май 2023, 19:32

Jordana написа:Аз мисля че цялата тая американофилия идва от бригадите в кравария . Отиват на бригада да бачкат черна работа дето тука в България няма да захванат и пари да им даваш ...и почва да им харесва . :shock: В Русия никой не ходи на бригада и няма зелени карти да се боричкат за тях , затова и по малко емигрират там . :mhihi:

Да работиш и пари да ти дават, не думай :mhihi:

Бачкал съм хамал в щатите за 12$ на час , ако можеше в БГто да се бачка за такива пари сигурно бих се замислил дали да ходя при кравите. Да ходя сервитьор на слънчака не ми се струва по-престижно, а съм убеден че съм видял по-добри работни практики в щатите ;)

И у БГто съм бачкал на строеж още в гимназията ... как да ти кажа доста се бъркаш опитвайки се да нахейтиш work and travel програмата , но тя дава страхотни възможности в доста отношения и бих я препоръчал на всеки младеж. Аз лично съжалявам, че пропуснах една година заради стаж, който напрактика ми осигури сегашната работа, но кво да правиш ... компромиси
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 09 Май 2023, 19:44

peshehodetz написа:

Ей мед ти капе на сърцето като пишеш за кравария. Между другото ако не бяха тези кравари да изобретят климатика, първия такъв инсталиран преди около 100 години в Ню Йорк сега и ти вероятно щеше да работиш някаква "черна" работа. И не само това ми и да гугулваш по цял ден или да се ровиш по форумите.

Абе нация на изобретатели и иноватори си падате, дамс..... :arrow:

https://www.youtube.com/watch?v=m1eVRkvQkaU

:lol:
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 09 Май 2023, 20:25

BMW_POWER написа:
Top Gun Maverick написа:Казвал съм си мнението, докато в света не се установи едно правителство, което да командва всички и те да са някакви държави тип тези в ЕС и ЕС да ръководи, зор работа. Или поне да споделят еднакви ценности както САЩ и ЕС.

Сложил ли си стикер с цветовете на дъгата отзад на таксито?

Аз не мога да разбера кое е джендърското като признаваш за природата на човек? :shock: Не ти ли стигат хилядолетия история за да ти осъзнае главата, че хората се борят за власт и от тази борба страдат невинните? Ти кога видя последно в тази история нещо да се решава мирно? Миналата година когато Путин реши, че може да влезе в държава и да каже, че това всичкото е негово ли? :shock: Или Хитлер като завзема Европа, или преди това Османската империя, или кога изобщо? Че тя дори църквата тръгва на походи с цел да заграбва и плячкосва, ти обаче си като магаре на лед и ми говориш за някакви джендъри. :shock:
Хубаво, да ти кажа тогава отношения тип Русия и Беларус, просто имах предвид да са близки повече, но мислех, че харесваш повече западния модел, нали все пак заради него си избягал натам?

Димитров, за Тайланд и т.н. и аз знам, нали затова казах за познати отиващи в Азиатски държави, ама не и в Китай или Русия. Последно точно в Тайланд отиде един познат и остана там, макар да е на 20. Стана треньор по кикбокс на деца.
Дубай точно не бива да се дава за типичен пример в арабския свят. Имам познати не просто работили, а живяли там, имам и познати араби живяли в баш арабски държави, те всъщност нямат нищо общо. Разликата им е в пъти по-голяма дори да сравниш САЩ с Канада.

П.п: Не знаех, че е толкова зор да избягаш в...Русия. Особено сега след като имат нужда от пушечно месо, че чак частните армии взеха да вдигат ръце.
Да организират и те една зелена лотария, може да почне да им се увеличава населението пък, кой знае. Особено ако спрат с войните...
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 09 Май 2023, 20:44

Кой ще емигрира в някоя държава, за да бъде изпратен на фронта :dunno: ? Или те са тръгнали да търсят хора конкретно за войската?
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 09 Май 2023, 20:49

K_Ilkov написа:

Да работиш и пари да ти дават, не думай :mhihi:

Бачкал съм хамал в щатите за 12$ на час , ако можеше в БГто да се бачка за такива пари сигурно бих се замислил дали да ходя при кравите. Да ходя сервитьор на слънчака не ми се струва по-престижно, а съм убеден че съм видял по-добри работни практики в щатите ;)

И у БГто съм бачкал на строеж още в гимназията ... как да ти кажа доста се бъркаш опитвайки се да нахейтиш work and travel програмата , но тя дава страхотни възможности в доста отношения и бих я препоръчал на всеки младеж. Аз лично съжалявам, че пропуснах една година заради стаж, който напрактика ми осигури сегашната работа, но кво да правиш ... компромиси

Имах предвид да дадеш на някой пари за да запечне подобна работа , не ти да му плащаш . Не се прави на неразбрал . Иначе тия 12 долара на час в щатите е дъното и едвам връзваш двата края . Виждал съм фишове със седминия доход на такива 12 доларови , нема нужда ди си говорим хуморески . На месец не можеш да докараш повече от 1500-1600 долара чисто от заплата след такси . А разходите ги знаеш какви са , за тука нищо не съм коментирал .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 09 Май 2023, 20:59

Маверик, зададох ти въпрос, на който се отговаря с да или не. Ти започна с Путин, мина през Хитлер и го докара до Османската империя. Остана ти една Византия и историята е фул :shock:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 09 Май 2023, 21:04

:oops: Само дето ти се губи една дребна подробност, че много малка част от тия дето са на споменатите $ 12 на час (сега вече май вдигнаха минимума на $ 15) остават така за цял живот. Това специално за щатите и ако някой остане така вината си е единствено и само в него. Тия дето са на минимума са предимно ученици, студенти новодошли имигранти, бригадири и.н.

П/С: това за Данчо, че гледам колегата от Канада е писал междувременно
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата