Политическа.
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: Политическа.
https://fakti.bg/bulgaria/784146-lena-b ... a-balgaria
И по повод това цапане, Ленчето подскочила. Чудя се така много хубаво мята Каскета и Тиквата, ако някой от тия двамата и каже Лена общата примерно как ли би реагирала с тая интелигентна, кравешка физиономия? Ей така ми е чудно само. Понеже не защитавам Каскета или Тиквата, даже и аз си ги наричам така, ама аз съм бай хей в някакъв форум, а не политическа фигура, било то и креватна такава.
Коментар номер 9 кърти.

При котките знам, че е възможно бащите да са двама, ама при хората...Ленчето е уникална.
И по повод това цапане, Ленчето подскочила. Чудя се така много хубаво мята Каскета и Тиквата, ако някой от тия двамата и каже Лена общата примерно как ли би реагирала с тая интелигентна, кравешка физиономия? Ей така ми е чудно само. Понеже не защитавам Каскета или Тиквата, даже и аз си ги наричам така, ама аз съм бай хей в някакъв форум, а не политическа фигура, било то и креватна такава.
Коментар номер 9 кърти.

Срам е че имат близнаци от двама мъже шефът ти и съпругът ти..

При котките знам, че е възможно бащите да са двама, ама при хората...Ленчето е уникална.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Гешев дава изявление в момента , цирка е пълен 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
ГЕРБ и "Продължаваме промяната – Демократична България" обявиха договорка за правителство
Горчиво, взеха се!
Горчиво, взеха се!

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Честито, сега слушам, имаме правителство. Ще бъде с втория мандат и ще има ротационен премиер през девет месеца. Габриел и Денков.
In God we trust, all others we track.

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Каскетурата натиска създателите си от ГЕРП

Правителството с втория мандат се ангажира:
- да реализира конституционна реформа за промени в структурата на прокуратурата и ВСС;
- да внесе в срок редовен бюджет с до 3% дефицит при запазване на социалните плащания и без увеличение на данъците;
- да изпълни законодателната програма и да спази приоритетите за Шенген и еврозоната;
- да промени Изборния кодекс, така че да се върне машинният вот, както и да промени състава на ЦИК, така че да се гарантира честността на вота на българските граждани;
- да изработи механизъм за избор на състав на регулатори с изтекъл мандат, с цел подбор на личности с високи професионални и морални качества;
- да внесе законодателни промени за освобождаване на ръководствата на българските служби за сигурност от чуждо влияние.
Акад. Николай Денков ще подаде оставка при неизпълнение на тези условия или при подмяна на приоритетите на правителството.
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

Не очаквах, че ДБ конкретно ще направят такава грешка имайки предвид историята на СДС/ДСБ/РБ/ДБ и настроенията сред избирателите им.
Според мен на следващите избори ПП ще последват съдбата на ИТН, а ДБ ще се върнат към процентите на ръба на влизане в парламента. А дори и тези които традиционно гласуват за тях, сега ще го правят с още по-голямо отвръщение.
Както се казва, явно са получили "Предложение на което не могат да откажат."
Като това здраво налива вода в мелницата на Възраждане и про-руско настроената част от обществото.
Ако няма някакво грандиозно раздвижване около войната, за мен Възраждане вече са на път към втора политическа сила на следващите парламентарни избори.
Според мен на следващите избори ПП ще последват съдбата на ИТН, а ДБ ще се върнат към процентите на ръба на влизане в парламента. А дори и тези които традиционно гласуват за тях, сега ще го правят с още по-голямо отвръщение.

Както се казва, явно са получили "Предложение на което не могат да откажат."

Ако няма някакво грандиозно раздвижване около войната, за мен Възраждане вече са на път към втора политическа сила на следващите парламентарни избори.

Последна промяна TheDriver на 22 Май 2023, 15:37, променена общо 1 път
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp

TheDriver написа:.........Ако няма някакво грандиозно раздвижване около войната, за мен Възраждане вече са на път към втора политическа сила на следващите парламентарни избори.
Втора ако лятото са изборите, направо към първа ще отидат след сватбата

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Каскета записал тоя Стоев , като го кандардисва да подаде оставка и смята че хванал Тиквоча за топките и ще ги закопае с някакъв запис от телефон
Тоя толко ли е тъп наистина ??!!! Или тая пресконференция е шума от балончетата които пуска докато потъва към дъното на блатото от където е в същност дошъл Каскетчо !!??

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
nikola59 написа:.......
Втора ако лятото са изборите, направо към първа ще отидат след сватбата
ГЕРБ се надигнаха от дъното с този ход. Освен това още владеят нещата на местно ниво. За да стане Възраждане първа политическа сила трябва драстично да преобърнат нещата на местните избори тази година, което не го виждам как ще стане.
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Ако верно си направят 69 с тиквата, сериозно мисля да гласувам за копейкин на следващи избори и да си ебава майката тая територия и тик-ток-планктона 

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
zAcK написа:Каскетурата натиска създателите си от ГЕРП![]()
Правителството с втория мандат се ангажира:
- да реализира конституционна реформа за промени в структурата на прокуратурата и ВСС;
- да внесе в срок редовен бюджет с до 3% дефицит при запазване на социалните плащания и без увеличение на данъците;
- да изпълни законодателната програма и да спази приоритетите за Шенген и еврозоната;
- да промени Изборния кодекс, така че да се върне машинният вот, както и да промени състава на ЦИК, така че да се гарантира честността на вота на българските граждани;
- да изработи механизъм за избор на състав на регулатори с изтекъл мандат, с цел подбор на личности с високи професионални и морални качества;
- да внесе законодателни промени за освобождаване на ръководствата на българските служби за сигурност от чуждо влияние.
Акад. Николай Денков ще подаде оставка при неизпълнение на тези условия или при подмяна на приоритетите на правителството.
Тези подчертаните са интересни, особено второто предвид, че идват местни избори.
Т.е. гарантирано ще подаде оставка преди да минат първите еди си колко месеца

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
И аз така бях написал по-рано
Че ще се разберат, ще изгорят един каскет и всичко ще е точно.
Обаче смешното е, как някой така се е зазяпал в "комунисти" и "копейки", че даже не коментира последните новини
Че ще се разберат, ще изгорят един каскет и всичко ще е точно.
Обаче смешното е, как някой така се е зазяпал в "комунисти" и "копейки", че даже не коментира последните новини