Политическа.
Модератор: Общи модератори
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Re: Политическа.
Някои фенове на КОПЕЙКАТА (боклука) не коментираха новината, която публикува @TNT.. явно се изкефиха, но тайничко

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Е ко като им фърлили малко червена боя на фасадата ? Да не е паметник на културата с национална стойност ? Ше си я реновират по някоя евро програма , и тях ли да ги мисля 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Не бързайте да се радвате агитката ПеПеДайБе , засега има само един върнат мандат , предстои да се връчи нов мандат и да се реди кабинет па после да се гласува. Ше фанете мазоли на коленете да се навеждате на Бочко до като стане кабинета 

Последна промяна Jordana на 22 Май 2023, 20:03, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
2014-та оправдаха Асенката Генов (дето намаза някакъв паметник) с мотиви на съда „Целта на извършителите на акцията е била да изразят политическа позиция. Правото на мнение може да бъде изразявано и с художествени средства и артистичен изказ". Такава била и практиката на Европейския съд по правата на човека в Страсбург. Всичко е точно

На мен да си призная малко ми стана тъпо за "десните" избиратели, които гласуват за ляво либерални партии - пак ги онодиха с 200
Поне традицията е спазена - след всеки протест на умните и красивите Тиквуний се връща на власт 

На мен да си призная малко ми стана тъпо за "десните" избиратели, които гласуват за ляво либерални партии - пак ги онодиха с 200

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Те Подмяната го изчегъртваха Тиквата докато влязат в парламента . После вече и дума не може да става за изчегъртване . Къде Ви е изчегъртването бе красивите и умните от Пълната Подмяна? Кои са онодените камилчета ще се сетите бързо след днешния ден 

- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Малко не мога да ви схвана, хем искахте правителство, хем сега като ви го дават не го искате.
Как да изчегъркат герб като имат 26%-та, а Копейкин няма да се коалира с никой?
Проста математика е, предното правителство беше без тях и не оцеля при положение, че тогава всички ги мразеха. Сега вече не ги мразят и ги ухажват всички, а вие очаквате да ги махали. Ситуацията е такава, че НЯМА КАК без тях. Този не можел с онзи, пък онзи с третия, БСП нямала да бъде патерица пък Копейкин щял да управлява само ако било еднолично, къде бе сульооо...
Сега всеки като само не иска с този и онзи, нека тия дето не искаха и те пък да пробват, а най-неискащите или кандидатите да стават диктатори да гледат три години отстрани. Последните правителства на Боко и те изглеждаха да се клатушкат, ама караха доооста години.
П.п: Бас хващам, че тези предричани катаклизми във форума Копейкин да бил втори, че и чак първи
няма да се случат и той ще срине процент при следващи избори. Дори Болен в най-най-годините си не е бил близо до това да командва парада, вие тоя клоун викате оставал втори, че първи при положение, че ползва вече използван модел на говорене и държание като го гледам все повече какви изцепки дъни. Скоро ще е като Болен или поне като Валери Симеонов. Последният беше запомнен с майките с децата с потребности, тоя сега явно с негрите ще го базикат.
Джордане, казах ли ти, че накрая от американското посолство ще ги поканят на обяд двете партии и ще се разберат? Нещо да имаш да ми кажеш? Стийнът ми викаше тогава защо съм си мислел, че ония във Вашингтон се вълнували дали има правителство(редовно)или не, ами явно някой се вълнува. Под американското посолство може да се има предвид и някой от Брюксел, същия лагер е. Случайно сигурно Мария Габриел се появи и изведнъж се прегърнаха двете партии. Вероятно никой там не и е говорил нищо от сорта, че две проевропейски партии е много добре да се коалират за да водят държавата към по-добро. Ама няма начин, сигурно са и казали избори до дупка и ако може завой към Русия.

Сега всеки като само не иска с този и онзи, нека тия дето не искаха и те пък да пробват, а най-неискащите или кандидатите да стават диктатори да гледат три години отстрани. Последните правителства на Боко и те изглеждаха да се клатушкат, ама караха доооста години.
П.п: Бас хващам, че тези предричани катаклизми във форума Копейкин да бил втори, че и чак първи

Джордане, казах ли ти, че накрая от американското посолство ще ги поканят на обяд двете партии и ще се разберат? Нещо да имаш да ми кажеш? Стийнът ми викаше тогава защо съм си мислел, че ония във Вашингтон се вълнували дали има правителство(редовно)или не, ами явно някой се вълнува. Под американското посолство може да се има предвид и някой от Брюксел, същия лагер е. Случайно сигурно Мария Габриел се появи и изведнъж се прегърнаха двете партии. Вероятно никой там не и е говорил нищо от сорта, че две проевропейски партии е много добре да се коалират за да водят държавата към по-добро. Ама няма начин, сигурно са и казали избори до дупка и ако може завой към Русия.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Различни лагери са Брюксел и САЩ. Имат различни интереси, понякога се припокриват, но не е задължително. Немците контролират ГЕРБ за 1000ден път. Тая очевидно я спуснаха от ЕК (буквално).
И за нероден Петко сега какво сте надули вувузелите както казва Джордана, нито е ясно дали ще мине, нито някой може да знае кво ще стане като мине периода за ротация, ако изобщо правителството издържи толкова дълго...
И за нероден Петко сега какво сте надули вувузелите както казва Джордана, нито е ясно дали ще мине, нито някой може да знае кво ще стане като мине периода за ротация, ако изобщо правителството издържи толкова дълго...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Джордане, казах ли ти, че накрая от американското посолство ще ги поканят на обяд двете партии и ще се разберат?
Аз ти казах че ще я направят прайм Жирафа като стой та гледай преди това за американкото посолство . Герб управлява 2 мандата без да има мнозинство в парламента , точно с тоя морков дето с него подмами и тия смешници . Да ти върна ли назад какво приказваха по време на протестите същия Ицко и генерал Гном ? После Кор и Кокор ..? Е ко стана с Пълната Подмяна ? Власта е най важна в името на България се навеждаме на Тиквата да ни пори , духайте супата ако не ви харесва . Ако хипотетично съм пуснал бюлетина за тия лъжци и мошеници ПиПиДайБе ще си отрежа ритуално ръката с която съм пуснал бюлетината

Последна промяна Jordana на 22 Май 2023, 22:22, променена общо 3 пъти
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Ясно е че се продадоха и налапаха спаружения парапет Бойкоф ............държавата ни е продадена за кой ли път ,Коце маца потрива доволно ръце и на следващите избори ще е незаобиколим фактор .Наляха му днес вода в мелницата ,БСП и ДПС ще си късат сега ризите ,а Славко Минджата ще има храна за халтурната си телевизия .
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Най-накрая май ще имаме правителството.
Цял свят ни се подиграва вече. И не, подигравките и подмятанията, не съм ги чул по новините.
Участвал съм в подобни преговори и знам колко е трудно. Адски трудно е.
Натиска е адски. Няма сън. И тогава си обещах, приключвам ги тия преговори и повече няма да се навивам да участвам.
Получава се много, ама заеВи.
Основните лица, които се виждат по телевизията, те не участват в истинските преговори. Това е ясно на всеки.
Ама тия, които водят преговорите лице в лице ……… меко казано “мамицата ни се еВава”.
Знам какво говоря.
И не на последно място, специално нашата компания отказа много големи инвестиции в България, заради тия простотии.
Борих се много за родината, ама кой съм аз, имайки предвид политическите изцепки и без правителство.
Цял свят ни се подиграва вече. И не, подигравките и подмятанията, не съм ги чул по новините.
Натиска е адски. Няма сън. И тогава си обещах, приключвам ги тия преговори и повече няма да се навивам да участвам.
Основните лица, които се виждат по телевизията, те не участват в истинските преговори. Това е ясно на всеки.
Ама тия, които водят преговорите лице в лице ……… меко казано “мамицата ни се еВава”.
Знам какво говоря.
И не на последно място, специално нашата компания отказа много големи инвестиции в България, заради тия простотии.
Борих се много за родината, ама кой съм аз, имайки предвид политическите изцепки и без правителство.
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
carmanf1 написа:Най-накрая май ще имаме правителството.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Хванаха се за палците и плашат всички с Копейкин. А той ако е втори добре, да не иде първи, че тогава много хора ще трябва да си прережат вените. Курнела веднага ще се присламчи, и ... социлизЪмът ще се върне на бял кон.
Тук предричаха достигнат таван от Копейкин. Да не вземе лявото да се обедини около него, че тогава ще настане голям цирк.
Тук предричаха достигнат таван от Копейкин. Да не вземе лявото да се обедини около него, че тогава ще настане голям цирк.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
carmanf1 написа:Най-накрая май ще имаме правителството.
Знам какво говоря.
Не че искам да се заяждам конкретно с теб, колега, но кой точно свят ни се подиграва? Някакви си там медии, не са света. Нито хората по света.
Отделно, че според мен, лично, това е явен признак (избирателната активност), че на народа му е писнало от всичките лица, независимо колко са "нови" или "стари" и независимо какви политики предлагат.
Дори по-скоро отвръщението се буди от мерзостта, която се лее от устите на тези политици, а не толкова от явните им машинации, които се опитват да спретват за напред.
Положението е хвани единия - удари другия.