Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Re: Политическа.

Мнение от ///M Power » 01 Юни 2023, 22:41

steeN написа:
///M Power написа:Не мисля, че скоро възраждане

На местните избори няма проценти, а има кметове. Winner takes all тип избори.

Говорех за следващите ПРЕДСРОЧНИ парламентарни избори :mhihi: :mhihi:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 01 Юни 2023, 22:50

Exclusive89 написа:
bmw maniqk ivo bmw написа:Аз съм за да има референдум за излизане от ЕС и от НАТО.

А дано, ама надали :)

Е що да няма? Какво ви пречи референдума като твърдите, че единици са против ЕС и НАТО? Усещам страх от резултатите....
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 01 Юни 2023, 22:54

Да, имам огромен страх, защото.. например излизаме от НАТО и от ЕС и башибозуците от Турция решат да вземат някаква част от България, кой ще ни защити? Армията ни или Рашия?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 01 Юни 2023, 23:03

За ЕС какъв страх, резултата ще много за ЕС, той за тва дори и копейката не смее изобщо. Ще предоговаря договора там :mhihi:

НАТО беше на път да придобие статут на ненужен съюз, в ЕС почнаха едни чудения за собствена армия и т.н... и баш като вече имаше истински съмнения дали има смисъл, рашките го събудиха и му вдъхнаха живот, че и го разшириха за първи път от сума ти време, та тоз референдум малко закъсня пичове... да сте го играли на време.

Едни и същи хора ги циклят тия неща с години вече, не им ли писна и аз не знам. Всеки път страшни реторики и катастрофират и после пак си намират нов носител и така до безкрай.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 01 Юни 2023, 23:14

Exclusive89 написа:Да, имам огромен страх, защото.. например излизаме от НАТО и от ЕС и башибозуците от Турция решат да вземат някаква част от България, кой ще ни защити? Армията ни или Рашия?

А ако сега турците влязат у нас, кой ще ги спре? Турция и Гърция си мерят чурките по островите. И двете страни са в НАТО от 1952г. Турция окупира Кипър 1974. Нещо да им се случи?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от STEVAL » 01 Юни 2023, 23:59

BMW_POWER написа:
Exclusive89 написа:Да, имам огромен страх, защото.. например излизаме от НАТО и от ЕС и башибозуците от Турция решат да вземат някаква част от България, кой ще ни защити? Армията ни или Рашия?

А ако сега турците влязат у нас, кой ще ги спре? Турция и Гърция си мерят чурките по островите. И двете страни са в НАТО от 1952г. Турция окупира Кипър 1974. Нещо да им се случи?

Стига се плашили с тая Турция. Притрябвало им таралеж в гащите с нас. Но РСМ като нищо ще иска да си приобщи македонското "малцинство", а след тях и Сърбия.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 02 Юни 2023, 7:42

STEVAL написа:
BMW_POWER написа:

Стига се плашили с тая Турция. Притрябвало им таралеж в гащите с нас. Но РСМ като нищо ще иска да си приобщи македонското "малцинство", а след тях и Сърбия.

Македония какво :?: :mhihi: Ти сериозно ли :wave:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 02 Юни 2023, 7:48

Към днешна дата изглежда невъзможно, но след много години на омраза и не влизане в ЕС може и да надигнат главата тип Северна Корея срещу Южна, колкото да видят гири.
А Турция няма да се налага някой да ги спира защото няма да посмеят. Вчера от трибуната на парламента ви го казаха, че война в натовска държава няма. И Стийнът е прав, НАТО беше започнало да изглежда като умрял съюз, в смисъл напълно ненужен и Русия го реанимира с невиждан ентусиазъм. Поне аз не помня НАТО някога да е имало по-голям смисъл. Чак да се чуди човек дали американците не знаеха това и не подтикнаха нещата към умишлена война в тая Украйна. Което дори да е така не оправдава Путин. В смисъл аз като те знам, че си примат и ти кажа, че еди кой си те псува, а ти отидеш му разбиеш кофата, проблема и отговорността са си само твои и ти пак си оставаш същия кух примат.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 02 Юни 2023, 7:51

steeN написа:За ЕС какъв страх, резултата ще много за ЕС, той за тва дори и копейката не смее изобщо. Ще предоговаря договора там :mhihi:

НАТО беше на път да придобие статут на ненужен съюз, в ЕС почнаха едни чудения за собствена армия и т.н... и баш като вече имаше истински съмнения дали има смисъл, рашките го събудиха и му вдъхнаха живот, че и го разшириха за първи път от сума ти време, та тоз референдум малко закъсня пичове... да сте го играли на време.

Едни и същи хора ги циклят тия неща с години вече, не им ли писна и аз не знам. Всеки път страшни реторики и катастрофират и после пак си намират нов носител и така до безкрай.

В кой момент "НАТО е било на път да придобие статут на ненужен съюз"? След разпадането на Варшавския договор, след стигането му до границите на Русия, след като вече няма какво да бомбят в Европа?

От любопитство питам за "момента" :ok: Кога е било аха, аха и да решат, че вече нямат нужда от него. Единственият евентуален момент е било по времето на Елцин.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 02 Юни 2023, 8:23

Чак да се чуди човек дали американците не знаеха това и не подтикнаха нещата към умишлена война в тая Украйна. Което дори да е така не оправдава Путин. В смисъл аз като те знам, че си примат и ти кажа, че еди кой си те псува, а ти отидеш му разбиеш кофата, проблема и отговорността са си само твои и ти пак си оставаш същия кух примат.
Не е същото . Ситуацията е подобна на ГЕРП в момента , ако ГЕРП е НАТО то знаем че Борисов е виновен за батака дърпа конците в сянка и подстрекател на един куп свинщини . Но в момента просто стои като невинната Калутка и изглежда отстрани че няма нищо общо а другите го нападат щото са лоши . Провокираш опонента си да почне да действа в ситуация в която няма полезен ход , и после вече го унищожаваш от позицията на борец за свобода и демокраси .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 02 Юни 2023, 8:38

ekalchev написа:
Е.Димитров написа:Членуваме във военен съюз, защото защо?

Защото мнозинството е гласувало за това, като е гласувало за партии, които в програмата са имали влизане в НАТО. Като мнозинството избере Възраждане, ще ни изкарат от НАТО. Нарича се демокрация.

Е.Димитров написа:Типично мислене за малък незначителен човек (нямам в предвид конкретен човек а типаж и начин на поведение).

Истината е че неудачниците (нямам в предвид конкретен човек а типаж и начин на поведение), все нещо им пречи. Съюзи, вражеския запад, който е виновен, че са такива, историята... Няма да си по-добре и да излезем от НАТО и от ЕС. Все ще си безработен стоящ по цял ден да мрънкаш във някакъв форум. Такива мрънкачи като теб в UK им пречеше ЕС и излязоха от него и се видя, че процъфтяха от тогава. Добре че по-голямата част от обществото все още е разумно и държи правилната посока, не ми се мисли, ако имаше повече като тебе до къде щяхме да я докараме.

Оуу, ти се явяваш "удачник" ли?!
Как ми сипа човек.
Бил съм "неудачник", "бедняк", "безработен"...
Бях порицан като едно време от комсомолският секретар , че не съм съгласен с правата линия на партията :mhihi:

Как времето се мени, обаче манталитета и раболепието не.
Тука се оказва, че има няколко човека с мислене тип комсомолски активист.
За на пред смятам да ги титулувам "комсомолците" :mhihi:
Ето какво пише на едно място за понятието "комсомолец"
След политическите промени понятието „комсомолец“ може да се срещне като пренебрежително или пейоративно описание на човек, който сляпо вярва и се подчинява на предписанията на по-висшестоящи хора и авторитети, лишен е от способността да мисли самостоятелно, а очаква заповеди и директиви отгоре, като ги изпълнява стриктно и педантично без да проявява никакво творчество или индивидуален стил. В този си контекст, понятието комсомолец няма нищо общо със самата организация, а отразява по-скоро манталитет, характер и светоглед.

Между другото, прочетете истинското значение на думата "Корупция"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 02 Юни 2023, 8:48

Как времето се мени, обаче манталитета и раболепието не.
Тука се оказва, че има няколко човека с мислене тип комсомолски активист.
За на пред смятам да ги титулувам "комсомолците" :mhihi:
Ето какво пише на едно място за понятието "комсомолец"

Ха ха точно . Имаше едни такива креатури партийни секретари ако не им пригласяш на глупостите ти сипват яко на следващото събрание . Култовата реплика им беше ....но не така разбира задачите поставени от партията другаря ekalchev....И следват предложенията как да го линчуват тоя дегенерат осмелил се да им противоречи :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 02 Юни 2023, 10:18

bmw maniqk ivo bmw написа:
Exclusive89 написа:
bmw maniqk ivo bmw написа:Аз съм за да има референдум за излизане от ЕС и от НАТО.

А дано, ама надали :)

Е що да няма? Какво ви пречи референдума като твърдите, че единици са против ЕС и НАТО? Усещам страх от резултатите....

Еми съберете се нужните хора и направете референдум.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 02 Юни 2023, 10:41

Аз не съм против НАТО и ЕС разбира се, против съм агресивната политика на първите ...а и на вторите.
То от икономически съюз ЕС се превърна изцяло в политически и доктринен съюз.
А НАТО са си чисти заСТРАХователи и е повече от видно, че там командва определено оръжейно лоби.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 02 Юни 2023, 11:20

Така е, много си прав за всичко това в последния ти пост или поне аз го споделям. Но за съжаление няма безплатен обяд, а ние си хапваме на обяда. Ами дал си си гъза под наем. И мен някой път ме питат как съм качвал толкова цигани, ама на, парите накрая не миришат.

Никой не казва алтернативата каква да бъде, забравих вече кой колега ви каза запада, Русия или Китай. Избирате и следвате. Кой да изберем? Или предложете четвърти вариант. Имайте предвид следното. Избираш Русия и ставаш тип Беларус. Утре Путин ти казва, че разполага ядрено оръжие на твоята територия и ти не можеш копче да кажеш както е в момента в Беларус. Е, доволни ли ще сте тогава? Нали знаете, че при конфликт САЩ и съюзниците за да покажат, че нещата са сериозни първо ще думнат тия ядрени оръжия в Беларус?
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата