Море 2025г.?!...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Re: Море 2023г.?!...

Мнение от peshehodetz » 29 Юни 2023, 7:26

Днес съвсем неочаквано поради непредвидено стечение на обстоятелствата се озовах в Лос Анжелис та си направих една разходка до Santa Monica Pier and Venice beach boardwalk. Плажовете почти празни вероятно поради факта че е делничен ден. Много приятно време около 20 градуса със съвсем лек ветрец, обаче водата като че ли ми се стори леко студеничка.

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Sent from my SM-G950U using Tapatalk
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 29 Юни 2023, 7:33

У в тая студ и у водата ли влиза..малии
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар

Море 2023г.?!...

Мнение от alekangg » 29 Юни 2023, 10:14

Там рядко става за влизане, а за топло никога.
Не случайно местните дори да е по-топлото не влизат в океана, изключвам сърфисти и подобни

Подобно е в Португалия, супер плажове ама водата лед, в най-южните зони на страната, водата стига 21-22 август месец.

Потребител
Аватар
Кара: Е90 325XI Е91 325XI
Детайли за колата: N52B25 N53B30

Мнение от тео е90 » 29 Юни 2023, 10:33

slatanic написа:Имало някакви интересни плажове на Тасос и понеже ще съм на Керамоти другият месец ще скокна и на там, ама да кажете кои са че не ги запомних като си говорехме с фризьорката преди някой час. :ok:

Щом ще си в Керамоти незнам защо ще търсиш плажове на Тасос. Но задължително посети селцето Теологус уникални чевермета правят. Между другото и аз съм от 10.07. в Керамоти.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 29 Юни 2023, 10:51

peshehodetz написа:обаче водата като че ли ми се стори леко студеничка.

Няма как, Тихият Океан си е така по принцип цялата година. Чак в Сан Диего стават горе долу "нормални" температурите.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X7 G07 LCI 40i

Мнение от Rainbow » 29 Юни 2023, 10:57

alekangg написа:Там рядко става за влизане, а за топло никога.
Не случайно местните дори да е по-топлото не влизат в океана, изключвам сърфисти и подобни

Подобно е в Португалия, супер плажове ама водата лед, в най-южните зони на страната, водата стига 21-22 август месец.

Определено. Преди години помня влизане (на другият бряг) юни и се чудех как съм се изнежил и ми е студено... После видях, че всички които излизаха от водата бяха с неопрени :mhihi: Водата беше 17-18 градуса :lol:
Изображение
Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 29 Юни 2023, 17:41

Е.Димитров написа:Да, проблема ни е "ден година храни", който е мото на почти всеки бизнес в БГ.
Както казах, някакви прогнили бараки окичили се с някаква табела "ресторант", вътре една баба или леля върти някакви съмнителни манджи.
Менюто. ако може да се нарече меню парцала, който дават и като го прочетеш, цените са по-високи от заведения в София.
На едно място гледам метнали ципури на скара , явно с надеждата на хората да им замирише на гръцко а в менюто написали претенциозно "грилована ципура" и цена...47 лева!
"Пържени картофки поръсени с морска сол"- 250 грама -13 лева.
Някакъв убит хот дог на някакво още по-убито барче до плажа 12 лева.
И да не изреждам още.
.

Нали бяхте на море,защо сте толкова бели?
-Одраха ни кожите
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 29 Юни 2023, 18:19

Пешеходец, покажи как си влязъл до колената във водата. Аз там успях само до глезените и кръвотечението ми спря. При мен морето е около или малко над 40С

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от peshehodetz » 29 Юни 2023, 19:01

Това във фейса кога успя да го видиш ?

Изображение

keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 29 Юни 2023, 19:14

Не съм видял, съдя по себе си :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 29 Юни 2023, 19:26

BMW_POWER написа:Пешеходец, покажи как си влязъл до колената във водата. Аз там успях само до глезените и кръвотечението ми спря. При мен морето е около или малко над 40С
Вероятно са 30 и то като максимум

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 29 Юни 2023, 19:55

Днес духа вятър и е по-поносимо. Пишат в нета, че водата е 84.6F. Вчера беше мор. Наистина съжалявам, че не взех един термометър.

Пешеходец, честит празник!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от peshehodetz » 29 Юни 2023, 20:36

Мерси и Честито на всички адаши. При мен както е тръгнало ще го празнувам отново във въздуха.

keep walking

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 29 Юни 2023, 21:33

BMW_POWER написа:Днес духа вятър и е по-поносимо. Пишат в нета, че водата е 84.6F. Вчера беше мор. Наистина съжалявам, че не взех един термометър.

Пешеходец, честит празник!
Ами това са 29 градуса както и предположих.

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 29 Юни 2023, 21:36

тео е90 написа:
slatanic написа:Имало някакви интересни плажове на Тасос и понеже ще съм на Керамоти другият месец ще скокна и на там, ама да кажете кои са че не ги запомних като си говорехме с фризьорката преди някой час. :ok:

Щом ще си в Керамоти незнам защо ще търсиш плажове на Тасос. Но задължително посети селцето Теологус уникални чевермета правят. Между другото и аз съм от 10.07. в Керамоти.

Щото е не обичам да почивам в истинският смисъл на думата.Аз на едно място седя като спя и пак е условно. :mhihi:
Та ще ми се да разходя момите ми напред назад,а и да поизгоря малко нафта та току виж съм заредил и в Гърция(чакай ти с 1000км пробег). :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата