Футболен отбор на БМВ Клуб България
Модератор: Общи модератори
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Бе не знам дали ви споделих нещо, което забелязах преди време, а именно форумец, който участва в лигата и купата нооо играе за друг отбор...

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- M2PR
- старши ентусиаст
-
Reportera написа:Аз съм говорил с него и от другия сезон ще заиграе за Синьо белитеНали Боби?!
![]()
Не той бе... Той е сериозен човек и никога няма да си зареже отбора

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- M2PR
- старши ентусиаст
-
Браво момчета, за победата!Много съм горда с вас, само не разбирам кви са тея цели 8 гола в наща врата
... ужасна история!

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- M2PR
- старши ентусиаст
-
Айде нащеееее
Понеже почти никой от отбора не чете форума на лигата, та искам да видим някои неща
Ех, тва че не спите с мен ше вземе да се окаже проблем
Някак си ми се струва че се злоупотребява с думата "ние" на места !? Не знех че комуникацията с другите отбори за мачовете от купата "вие" си ги организирате , "вие" поддържате връзка с представителите на другите отбори и т.н. ( "вие" респективно "ние" , нарочно думите са поставени в кавички, но сте умни момчета и ще се сетите аз знам)
Следват 2 въпроса от моя страна:
1.Някой друг държи ли да се сменя представителя?Доколкото знам не?Според някой друг да се отнасям некоректно спрямо вас, и да се държа "шефски" ? Аз лично не мисля... М
2.Не знаех, че за някои факта че не спят с мен толкова им бърка в здравето
Ужасна работа, значи..
Днес говорих с Мето, видяхме се, въпреки че на мача не дойдох, и ми каза че той лично няма нищо против моето представителстване.От отбора също не съм чувала някакви оплаквания.. (е освен личните кавги с Велко, но така или иначе съумяхме да запазим добрия тон..) и затова останах "малко очарована" от някои постове на горепосочения юзър, който е цитиран ...
Който иска да прочете и цялата тема, ще му дам линк.
Просто искам да чуя вашите мнения

Urrina написа:Бате ние не спиме с Надя.....оргазнизация на мочове си правим ние
Ех, тва че не спите с мен ше вземе да се окаже проблем

Urrina написа: И второ предстани да парадираш с това кои е наш представител и кои не казахти и вчера и днес ще ти повторя НЕ играе Надя а ние....и ти казах веднага може да сменим представителя ако толкова държиш да разговаряш само с представители......ако вашия тим се дели на тоя и оня нашия е едно цяло.....и това че Надя не знае за запазеното игрище е понеже беше запазане вчера през деня а както ти казах ние не спим с Надя.....
Следват 2 въпроса от моя страна:
1.Някой друг държи ли да се сменя представителя?Доколкото знам не?Според някой друг да се отнасям некоректно спрямо вас, и да се държа "шефски" ? Аз лично не мисля... М

2.Не знаех, че за някои факта че не спят с мен толкова им бърка в здравето

Днес говорих с Мето, видяхме се, въпреки че на мача не дойдох, и ми каза че той лично няма нищо против моето представителстване.От отбора също не съм чувала някакви оплаквания.. (е освен личните кавги с Велко, но така или иначе съумяхме да запазим добрия тон..) и затова останах "малко очарована" от някои постове на горепосочения юзър, който е цитиран ...
Който иска да прочете и цялата тема, ще му дам линк.
Просто искам да чуя вашите мнения

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
1-во за спането е метафорично ако не си разбрала че не сме постояно с тебе
2-ро за смяната също беше метафорично демек да го сменим да за разговаря с мето или с мен ако не иска като не сме представители
3-то Престани да се опитваш да изопачаш думите на другите като твоя приятел Любо и да се опитваш да правиш интриги....
4- Играи си на шефка и стига буча
П.С.........ако вашия тим се дели на тоя и оня нашия е едно цяло..... мисля че по на там коментара е излишен...Мацка
2-ро за смяната също беше метафорично демек да го сменим да за разговаря с мето или с мен ако не иска като не сме представители
3-то Престани да се опитваш да изопачаш думите на другите като твоя приятел Любо и да се опитваш да правиш интриги....
4- Играи си на шефка и стига буча

П.С.........ако вашия тим се дели на тоя и оня нашия е едно цяло..... мисля че по на там коментара е излишен...Мацка

meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
А аз мисля че този отбор не е това което беше и че не трябва да съществува вече
защото е далече от истината вече 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
- Кара: Trabant 601'S
- Детайли за колата: машина човечееее
Скот, а тебе кой те натиска че звъниш бе
От сега нататък нека само Надя да говори с представители на другите отбори и да урежда срещи с отбори от лигата, било то контроли или официални мачове. Това естествено ще става със знанието на мен и на целия отбор, но държа да има само един човек който да оправя нещата!
И да вметна само: Арсенал ще играят в уречения ден и час на Балона, така че се гответе! А и най-готиното е че и съдия ще ни докарат
Айде ного здраве засега

От сега нататък нека само Надя да говори с представители на другите отбори и да урежда срещи с отбори от лигата, било то контроли или официални мачове. Това естествено ще става със знанието на мен и на целия отбор, но държа да има само един човек който да оправя нещата!
И да вметна само: Арсенал ще играят в уречения ден и час на Балона, така че се гответе! А и най-готиното е че и съдия ще ни докарат

Айде ного здраве засега

Последна промяна sinqta_strela на 12 Фев 2007, 2:46, променена общо 1 път
долен хранител

- M2PR
- старши ентусиаст
-
Понеже права интриги, и на тебе много ти знае устата, МАЧ ЩЕ ИМА - ЩЕ СИ ИГРАЕ НА БАЛОНА В ЧАСА КОЙТО Е СПОМЕНАТ, С ПО 6+1 И СЪДИЯ
И друг път като решиш да плюеш с-у мене си мери приказките...
ПП.И не ми се бъркай в работите, моля, щото виждаш до какво се стигна

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Eeee спрех да идвам и вие ще се избиете бе 

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
M2PR написа:Понеже права интриги, и на тебе много ти знае устата, МАЧ ЩЕ ИМА - ЩЕ СИ ИГРАЕ НА БАЛОНА В ЧАСА КОЙТО Е СПОМЕНАТ, С ПО 6+1 И СЪДИЯ![]()
До какво??? До мач на наш терен както трябваше да баде......да определено ти реши спора за терена....хе хе хе браво

meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра
- Knight_Rider
- кандидат ентусиаст
-
Тц Тц Тц!!!
Абе хора не правете война бе,правете любов!!!
Относно мача вчера с 8-те гола в наща врата,еми нали всички сме наследници на марадона и просто нямаме наследници на Малдини тва е !!!
Тоя отбор защита след първите 20 мин от мача няма.Добри сме вкарваме много ама не се браниме и ни вкарват и на нас много и все на косъм биеме,тва е!!!
Абе хора не правете война бе,правете любов!!!

Относно мача вчера с 8-те гола в наща врата,еми нали всички сме наследници на марадона и просто нямаме наследници на Малдини тва е !!!

Тоя отбор защита след първите 20 мин от мача няма.Добри сме вкарваме много ама не се браниме и ни вкарват и на нас много и все на косъм биеме,тва е!!!

- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
- Кара: Trabant 601'S
- Детайли за колата: машина човечееее