Защо света върви накъдето върви?
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: Защо света върви накъдето върви?
Айде стига с тия "обиди", първо няма как да се обидя от мнението на някой, второ аз го споменах колкото да кажа, че е излишно да се вмъкват неща от сорта кой и какво работи за да се изказва като подканих колегата ако има какво да каже по темата, да го направи. Той отказва предполагам не защото няма, а именно защото каза, че не може да коментира нещо, което не знае. Уви, темата е тъкмо за неща, които не знаем според автора, а предполагаме. Да, аз може и да звуча прекалено осъдително в случая и уверено, че знам каква е истината с Кенеди(реално не я знам)но това е просто защото не я знам пък много искам да я знам.
Общо взето знам, че нищо не знам за нея, но пък знам, че със сигурност американците я знаят и я крият, което само по себе си е познание до някъде.
И да, искат да сме като папагали и да повтаряме каквото ни кажат без да мислим особено. Ама това не го е измислила Америка, просто го доразви до нечувани преди това висини. Но как иначе да оправдаят пред гражданите си толкова неща, които правят по света? Влизаме и спасяваме. Как сега не влезнат в Нигер да оправят военния преврат не знам. Ако не са го предизвикали те де. Другите Русия се обадиха, призовавали за мир.

Jordana написа:щото един карал такси и не може да има мнение или съждение по даден въпрос.
Цялата идея на световния ред се корени в това ...не трябва да имаш собствено мнение а повтаряш като папагал само това което ти спускат официално управлавщите елити .
И да, искат да сме като папагали и да повтаряме каквото ни кажат без да мислим особено. Ама това не го е измислила Америка, просто го доразви до нечувани преди това висини. Но как иначе да оправдаят пред гражданите си толкова неща, които правят по света? Влизаме и спасяваме. Как сега не влезнат в Нигер да оправят военния преврат не знам. Ако не са го предизвикали те де. Другите Русия се обадиха, призовавали за мир.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Сто % си прав,
кой съм аз да обяснявам кой кого можел да обиди!
кой съм аз да обяснявам кой кого можел да обиди!
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Въобще не съм имал за цел да обиждам някой заради професията му, всяка честна работа е достойна за уважение.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Малко за света който върви накъдето си иска и никой нищо не прави по въпроса ...
Всички поканени отиват или летят до мястото на срещата за своя сметка. Документът, приет в резултат на неформални преговори, е строго поверителен.
Смята се, че клубът е „открит“ през 1954 г. от американските разузнавателни агенции, за да контролира европейския елит. Председател на клуба беше принц Бернхард от Холандия, съпруг на кралица Джулиана. Преди това този господин служи на Хитлер. В началото на 50-те години. той се оказа основен акционер на Royal Dutch Shell, компания, собственост на Rothschilds
Билдърбъргска група, също Билдърбъргски клуб или Билдърбъргска конференция (на английски: Bilderberg Group) е група от влиятелни личности, които организират тайна неофициална ежегодна конференция в някои от най-известните хотели или курорти по света.
Тя се състои от около 130 участници, мнозинството от които бивши президенти, министри, банкери и собственици на средства за масова информация. Входът и присъствието на тази конференция се осъществяват само чрез лична покана. Мястото ѝ обикновено се редува – две последователни години в Европа, последвани от една в САЩ или Канада.
Дейвид Рокфелер е кредитиран със следните думи, които каза по време на заседание на Тристранната комисия на 8 юни 1991 г .: „Благодарим на The Washington Post, The New York Times, Magazine Time и други големи публикации, чиито директори присъстваха на нашите срещи и уважаваха техните обещание за конфиденциалност в продължение на близо четиридесет години. Нямаше да е възможно да разработим нашия план за целия свят, ако беше огласен през онези години, но сега светът се усложнява и е готов да премине към световно управление.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Първото нещо което Тръмп направи , след като встъпи в длъжност?
Пътвото нещо което Байдън направи , след като встъпи в длъжност?
Там едни договори за климата…много важни ще да са.
Пътвото нещо което Байдън направи , след като встъпи в длъжност?
Там едни договори за климата…много важни ще да са.

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Това по-долу, се препокрива в голяма степен, с това което един много голям човек ми разказваше преди няколко години. Не е българин.
Живял е къде ли не по света и ми разказа много детайли.
Аз не вярвах, ама той и снимки ми показа
И това не се отнася само за технологичните компании
Разказа ми и за специалните партита в Сауди и в Унгария
Та за тва света върви на там, където върви - мое мнение.
https://www.investor.bg/a/566-novini-i- ... a-dolina/3
Живял е къде ли не по света и ми разказа много детайли.
Аз не вярвах, ама той и снимки ми показа

И това не се отнася само за технологичните компании

Разказа ми и за специалните партита в Сауди и в Унгария

Та за тва света върви на там, където върви - мое мнение.
https://www.investor.bg/a/566-novini-i- ... a-dolina/3
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Гъбите още 90-те години нашите селяни тука ги ползваха редовно.
Не било като да се надрусаш, само малко и с бистър ум. Спенс и Слон така пееха за тревата едно време, как ти избистря акъла. 

In God we trust, all others we track.

Микро дозирането е глупост, истинско микродозиране няма ефект, а и не се очаква да има. Повечето се бъзват леко. Науката казва, макродозиране
Ползите са истински и значителни, най-доброто е разпускане или “смърт” на егото.
За тревата, за да си представите колко се ползва, си представете, че всеки втори и в технологичния сектор, всеки първи, ползва

За тревата, за да си представите колко се ползва, си представете, че всеки втори и в технологичния сектор, всеки първи, ползва

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Пълната истина.
Отделно, има адски много кОка addicted. Също и към алкохол.
Хора на ултра високи позиции.
Отделно, има адски много кОка addicted. Също и към алкохол.
Хора на ултра високи позиции.
Коката и алкохола са демоде. Коката заради много големия шанс да е подправена с фентанил, а алкохола е депресант, дето ти чупи здравето и ти сваля производителността. Модата е на здравословен живот и високи резултати с малко или никакъв шанс за бърнаут. Алкохолиците отдавна са се чекнали аут, новите лъвчета пукат легални, предписани амфети и по-нагоре е зен 

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Не говоря за новите лъвчета. Те са ясни
Визирам големи CEO-та, CFO, CSO, Vice Presidents …
Те са си все още old school, донякъде.

Визирам големи CEO-та, CFO, CSO, Vice Presidents …
Те са си все още old school, донякъде.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Ако ще коментираме глобалните тенденции в паралел с наркоманиите (естествените хормони в мозъка също в това число) то ви гарантирам, че можете да прозрете доста от процесите, които се случват и ще ви се измени мирогледа. Просто елементарен анализ.
Средностатистическият човек е толкова тъп и елементарен, че и дресируем, именно на базата на хормонално-мозъчни зависимости.
Средностатистическият човек е толкова тъп и елементарен, че и дресируем, именно на базата на хормонално-мозъчни зависимости.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
То освен "мозъчни " други зависимости няма . Човек е просто роб на своя мозък и му изпълнява желанията за да се чувства комфортно и приятно мозъка - храна сън мързелуване секс опиати ...наркотиците самия мозък си ги синтезира , неща като допамин окситоцин серотонин и т.н все нещо които карат да се чувства добре . Ако е пристрастен може и гъби ..микро милимунди гъбиСредностатистическият човек е толкова тъп и елементарен, че и дресируем, именно на базата на хормонално-мозъчни зависимости

Ако вземем за модел капитализма и американската мечта това е просто състезание за големия кеш който ти дава свобода да не работиш , да имаш женките които поискаш , да имаш власт ...да си алфа мъжкаря в стадото бабуини

Как ще се чувствате ако ударите 1 милион от тотото ? Я си помислете защо се радвате толкова като падне кеш без да работите ? И така се манипулира цялото стадо , просто им дават достъп до ресурси без да работят и те стават зависими като наркомани от дилърите си .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Защо света върви накъдето върви?
Безплатно жилище, безплатна храна, безплатно образование, безплатно здравеопазване, "безплатно" ... и хората са готови за инструкция колко високо да скочат
(както великия философ Том Морело е казал - they say, jump, you say, how high?). Къде ли сме го пробвали това, звучи познато.

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- SpeedyMan
- ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 Touring
Германците са измислили комунизма, но още не са го приложили при тях на 100%.
Факт е че където има безплатно здравеопазване е диктатура.
Факт е че където има безплатно здравеопазване е диктатура.