Море 2025г.?!...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Re: Море 2023г.?!...

Мнение от Kroki » 31 Авг 2023, 9:20

Филма по HBO за назаре е велик. Ебати вълните...
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: ше E39 530D Touring
Мечтае да кара: колело

Мнение от MrManson » 31 Авг 2023, 9:59

Преди време бях попаднал на документалната поредица за Назаре, как Гарет Макнамара го открива за голямата публика
https://m.imdb.com/title/tt14126234/

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 31 Авг 2023, 10:36

Тази поредица я има в HBO Max :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 31 Авг 2023, 13:22

https://offnews.bg/obshtestvo/obratno-v ... 07712.html

Този път в Царево е по-чиста водата. "Само" 15 пъти над нормата :yes: "Чисто ми е" :wave:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 31 Авг 2023, 19:24

Недей сега де...има хора дето им харесва да си затварят очите и да си отварят устата...в морето... :ok:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 31 Авг 2023, 19:27

докато чета това чувам зад себе си телевизора: "здравните власти са категорични, къпането в морето не е опасно" :mhihi: :mhihi: :mhihi:

на кой да вярвам :mhihi: :dunno:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 31 Авг 2023, 19:28

Плувай,плувай...не е риба!... :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 31 Авг 2023, 19:29

vicho написа:докато чета това чувам зад себе си телевизора: "здравните власти са категорични, къпането в морето не е опасно" :mhihi: :mhihi: :mhihi:

на кой да вярвам :mhihi: :dunno:

... винаги на този които няма интерес да лъже разбира се
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 31 Авг 2023, 20:07

damian2112 написа:Това от Назаре ли е? Там са регистрирани най-високите вълни до момента, 23 или 24 метра. Мястото е едно от най-популярните за сърфистите :)

Да,Назаре е !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 31 Авг 2023, 20:58

bum_bum написа:
TNT написа:..И аз съм тренирал плуване. Не е приятно да те дърпа морето. Усетя ли, че дърпа - до колената.
..

Жена ми щеше да се удави във вода до коленете точно. Бахме в Аспровалта да работим там нещо по вилаета и после отидохме на плаж. Нямаше абсолютно никой, освен нас. Плажа на края на града, по принцип няма и спасители там и през сезона. Предполагам, че е било преди сезона тогава.

Имаше вълни ама нищо впеачтляващо. Покъпахме се на дълбочина до гърдите и аз излизам, а тя след мен. По едно време се обръщам и я гледам вече се бори за живот :shock: На три метра от брега. Отивам към нея да видя какво става, щото си мисля, че нещо се прави и в момента в който вълната се отдръпва, отнесе всичкия пясък под мен и дъното изчезна :shock:

Стигнах зад нея и леко-леко, като дойде вълна я бутам, като ни влачи назад се оставям. Сигурно 5 мин се лашкахме така и излязохме.

Иначе си плувам нормално, тренирал съм малко също и нямам страх, но това направо ако някой ми го разказва нямаше да му вярвам на 100%. Тогава или ако съм сам не ми се видя толкова голям проблем да се справя, но с някой паникьосан удавник сигурно ще е невъзможно.

Хубаво е, че сте се разминали :yes:
История от плаж Катизма на остров Лефкада. Аз такова нещо честно казано не бях виждал. Брутални вълни и пяна, дето на няколко метра от брега направо те свалят и се въргаляш. Някои от вълните заливаха втори и трети ред от шезлонгите, но хората си се плацикаха и си правеха кефа културно на няколко метра от брега. Не съм сигурен имаше ли спасители и флагове там, а е обособен плаж. Обаче две приятелчета бивши спасители влезнаха няколко метра малко по-навътре. Едното момче бивш състезател и е като тюлен във водата. Уж влезнаха пред нас, но по едно време сериозно започнахме да се притесняваме къде са. След 30-тина минути се появиха пребледняли някъде от п**** си лелиня ходещи по плажа. Така ги беше завъртяло, че ги изхврълило на 200 метра откъдето бяха влезнали. Та уважание към морето трябва да има винаги независимо къде се намираме и ситуации бол, които могат да се случат.

Иначе уикенда се прибрах след няколко дни в Лозенец. Хотелче с четворен апартамент на първа линия с хубава гледка към 200 кинта на вечер. Запазили са и добри цени по заведенията. В Пиато и Сезони храната и тая година си беше хубава. БайДъУей-а си е БайДъУей :ok: Само Бистрото има нов управител и ни издразни, че се направи на чорбар да не пусне мача на Левски и няма му стъпим повече :ok:
Последна промяна Superexstatic на 31 Авг 2023, 21:20, променена общо 1 път
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 31 Авг 2023, 21:18

Като малък влязох с дюшек на северния плаж на Несебър и съм задрямал. Събудих се в слънчев бряг, ахаха.
Хм,хм...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 31 Авг 2023, 21:40

Като малък влязох с дюшек на северния плаж на Несебър и съм задрямал. Събудих се в слънчев бряг, ахаха.

Не се ли сетИ да вземеш бинокъла на чичо си Манчо да видиш че брега се отдалечава докато спиш на дюшека ?? :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G05 LCI xDrive40i

Мнение от damian2112 » 01 Сеп 2023, 0:42

kiko написа:
damian2112 написа:Това от Назаре ли е? Там са регистрирани най-високите вълни до момента, 23 или 24 метра. Мястото е едно от най-популярните за сърфистите :)

Да,Назаре е !
Страхотно местенце, на тая скала, от където е снимката, не можахме да стигнем до края и… толкова силен вятър имаше, когато ходихме, че се притеснихме с жената, да не ни издуха в морето… а долу в самото село - идилия (май 2018-та беше). И нещо, което ми направи страхотно впечатление по време на 10-дневното ни пътешествие из Португалия - видях адски много ретро коли, и то в доста добро състояние… трябва да изровя снимките. И хората си ги карат :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 01 Сеп 2023, 9:48

Португалия не е много за море както е темата,но за обикаляне,кулинарен туризъм е топ поне за мен,една от малкото страни в които бих живял с кеф.Живи и здрави догодина смятам да я повторя :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 01 Сеп 2023, 9:52

Става си за плаж, но само най-южната част над Испания, като под става юли-август е 22-23 до 24 градуса макс водата, което поне за мен е достатъчно добре.
Всичко останало нагоре към Лисабон и Порто е 16-18 градуса водата масово дори август. Отделно към Порто духа зверски и не може да се седи на плажа, самия пясък лети и те удря яко.
95% седят в палатки или зад някакви чудеса на завет.

изображение_2023-09-01_095910786.png
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата