Море 2025г.?!...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Re: Море 2024г.?!...

Мнение от ///M Power » 02 Ное 2023, 18:22

Kroki написа:Аз бях с моето тази година и не сме имали проблем. :yes:

Радвайте се, бая хора познавам дето не изкараха ОК, аз също от 5 г. ходя, но минала се прибрахеме с доста гаден вирус, детето се измъчи.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Море 2023г.?!...

Мнение от enigma » 02 Ное 2023, 19:26

carmanf1 написа:Дайте предложения за източното крайбрежие. Имам една съученичка живее в Маями, вика идвай при нас и ся ми праща разни предложения.
Ще питам и колегите ми за съвети, ама да питам и тук за предложения за хубави места, за да проуча максимално много идеи/опции.

За източния бряг аз много харесвам Wilmington NC и Charleston SC. Там са някои от най-красивите плажове в страната. Ако приоритетът е плаж и море, а не парти атмосфера ги предпочитам пред Маями. :D
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 G05/X1 F48
Мечтае да кара: 911

Мнение от Jorixa » 05 Ное 2023, 9:19

carmanf1 написа:
preki написа:Здравейте, понеже от 2 седмици сме с бебе вкъщи и мисля другата година лятото да командировам майката с бебето и някоя от бабите за 1 месец или на нашето черноморие около Бургас, или в Гърция. Знаете ли варианти къде мога да букна за месец някъде в горепосочените места. Някакъв двустаен апартамент примерно Юли месец. За предпочитане е Гърция, като идеята е аз уикендите да прескачам да ги видя

Бебе на нашето черноморие, абсурд.

Ще ти пратя подходящо място в Гърция. На ЛС да не правим реклами.

Може ли и на мен да пратиш плс, че и ние имаме подобни идеи

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X7 G07 LCI 40i

Мнение от Rainbow » 06 Ное 2023, 11:54

+1 ако може и на мен :mhihi:
Изображение
Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 06 Ное 2023, 16:22

+1 :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 06 Ное 2023, 16:43

big bizness here :mhihi: човеко догодина няма да може да се дореди от вас :mhihi: или минимум неговата почивка ще е free :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: '23 MB E63 '24 Q5

Мнение от badboy21 » 06 Ное 2023, 23:38

///M Power написа:
Kroki написа:Аз бях с моето тази година и не сме имали проблем. :yes:

Радвайте се, бая хора познавам дето не изкараха ОК, аз също от 5 г. ходя, но минала се прибрахеме с доста гаден вирус, детето се измъчи.

Ние бяхме с вирус всички,аз жена ми,и децата,и почивката ни приключи рано-рано :censored: Затова тази година залагаме на сигурно-Тенерифе май,и Бенидорм края на август.Просто простотията и чалгата по нащо море стига пикови нива,колкото и да не ми се иска да го кажа...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 07 Ное 2023, 8:09

Аз бих ги завъртял, първо Бенидорм и след това Тенерифе.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Re: Море 2023г.?!...

Мнение от peshehodetz » 17 Ное 2023, 18:46

alekangg написа:Не съм голям фен на места от сорта на Малдивите, но взех да се чудя за едно кратко посещение там, но не на остров резорт.
Имам набелязани 1-2 обикновени острова с местни, но ако някой е бил ще се радвам да сподели.

Един колега беше писал преди време за Малдивите, но не си спомням дали беше в тази тема или имаше преди години една "Тема на пътешественика". Та той разправяше, че повечето БГ-та дето се хвалят по фейса и ютуб със разни снимки и видеа от Малдивите, всъщност ходели на някакъв доста бюджетен остров било подобно на Мичурин и Ахтопол като цени и качество на обслужване, ма иначе отскачали до ризортите за фото сесии. Има и някои които реално ходят де, но повечето отсядат на бунгала на плажа, рядко са тия дето взимат такива над водата. После излизат с твърдението че те уж били предпочитали да са на твърдо на земята, не се чувствали сигурни над водата и други подобни небивалици. Типичен пример за това е известния на форума ни предприемач и инвеститор Румен Виста във видеото му от 2020 по време на пандемията. Моето лично мнение е, че специално на Малдивите и Бора Бора и още няколко тихоокеански ризорта точно в бунгалата над водата им е чара и готиното, само който не е бил и не го е усетил няма как да знае. А пък Малдивите не са и кой знае колко скъпи сравнени с другите. На нас също са ни в списъка, но ще стане когато се приберем някой път за по дълго в БГ, поне за около месец и половина, че от щатите е много път. А ние освен това обмисляме да направим един тур Малдиви-Сейшели-Мавриций без въобще да се завръщаме в къщи, да е нещо от порядъка на 20-25 дена. В ютуб следя един канал The Awkward Tourists едно семейство което много пътува, девойката между другото е стюардеса, та те са правили подобно пътуване с доста напътствия къде и какви полети да се вземат за един такъв трип. За Малдивите на доста прилични цени може да се намери All Inclusive в HOTEL RIU ATOLL. Има едно семейство, канала им в ютуб е АйдеБГ, нещо подобно като насоченост е като на Слави Клашъра, та те са били на Малдивите във горе споменатия ризорт с доста обширно видео. Няколко думи и за All Inclusive понеже някои често пишат че не го харесвали. Сега има си места на които въобше не ти трябва като на Хаваите и да искаш няма такива. както и въобще в щатите не съм срещал. Обаче други пък просто няма какво да се прави освен да стоиш по цял ден на плажа и да се наливаш с коктейли. Освен това да добавя, не знам дали колегата за когото споменах по горе че е ходил на Малдивите или беше друг колега за Сейшелите ставаше въпрос, но и аз мога да го потвърдя особено ако ще пиете алкохол един All Inclusive пакет излиза много по изгоден отколкото да си плащате на место.
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X7 G07 LCI 40i

Мнение от Rainbow » 17 Ное 2023, 20:02

Малдивите без all inclusive ще се самозастреляш като ти кажат 1 вода 10$.

Бунгала във водата има чар, да, но добрите хотели с такива там са 5-20к$ на ден ;)

Бора-Бора си е за милтимилионери принципно. Там съм гледал чисто информативно за полети, първо бяха от 5к и нагоре лева на човек, второ са по 50+ часа с по 3 прикачвания...
Изображение
Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 17 Ное 2023, 20:36

Нещо ми минава мерака за Малдивите.
Изобщо не ми допада идеята да седя на мини остров 1 седмица, без значение обикновен или топ резорт или вила.

Миналата година бях взел за Мавриций, но се отказах в последствие защото се оказа, че януари-февруари е много дъждовно.

Там май ще гледам пак за там, поне има повече за гледане и правене.

Ако не ще повтарям, където съм бил.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 18 Ное 2023, 18:44

Rainbow написа:Бунгала във водата има чар, да, но добрите хотели с такива там са 5-20к$ на ден ;)

Бора-Бора си е за милтимилионери принципно. Там съм гледал чисто информативно за полети, първо бяха от 5к и нагоре лева на човек, второ са по 50+ часа с по 3 прикачвания...

Няма такова нещо, аз бях там юли месец тази година и мога да кажа, че е доста скъпо наистина е така, но това не пречи да ходят всякакви. Ние бяхме в Conrad, който не е най-скъпия, но е един от скъпите ризорти, а пък абсолютно същия само че на Малдивите го гледам едноседмичен престой с полетите стъпва на половина. Сега тези дето са $20-25к на ден са бунгала по на 2-3 етажа с поне 2 хола и няколко спални, с два басейна към бунгалото, тераси, джакузита и т.н. като това по долу на снимката в което отсяда Ким Кардашишн със свитата си или други подобни celebrities.

Изображение

За полетите от Европа си е малко кофти, но от Париж има директни до Тахити с едно спиране за зареждане в ЛА или Сиатъл, но са само определени дни от седмицата. Освен това не знам що някои търсят полети и хотели отделно но в уеб страници като expedia.com, booking ili costcotravel се намират пакети на много по изгодни цени за където и да било.
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 18 Ное 2023, 20:09

Абе къде им е канализацията на тия,че как на слънчака може с тръба,а там не!? :ok: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 18 Ное 2023, 23:21

alekangg написа:
Миналата година бях взел за Мавриций, но се отказах в последствие защото се оказа, че януари-февруари е много дъждовно

Приятелката ми ходи миналата година на Мавриций, в началото на март и хвана супер време. Малка подробност е, че 10 дни преди да отиде е била една от най-големите бури в историята на острова :lol:
Даже океана наоколо не е могъл да се избистри напълно, та например снимките на подводния водопад не са идеални защото водата е още мътна. Пилота на хеликоптера им казал, че предишната седмица нищо не се виждало, буквално била кафява водата :kuku:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 19 Ное 2023, 9:26

По някои места винаги има риск с времето, специално по тези острови си вали често или много често, все пак затова са и толкова зелени.

В Мексико също през 9-10 месеца от 12 е зле, там има супер много водорасли от типа саргасум, саргасови водорасли, които са много неприятни и са в огромни количества.

Трябва да се разследва кога и къде да се ходи, за да няма кофти преживявания след летене до другия край на света.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата