Новите BMW-та май ще стават все по-грозни?
Модератор: Общи модератори
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
Re: Новите BMW-та май ще стават все по-грозни?
goppe написа:че ти храниш почти всички други модели и въртиш всичко от около Х1
Моля??

- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Jorixa написа:Ей ако всеки път като някой ме нахрани на Х1-чка получа по 10 лева...
Mъжки нямаше ли?

Направило ми е впечатление и в други теми (напр в Х раздела), но го отбелязах тук, щото видях, че и ХМ-а падна поредна жертва.
П.С. Има време до уикенда, ние с 15-годишните бангии работим здраво да съберем за по-нови

П.С. Има време до уикенда, ние с 15-годишните бангии работим здраво да съберем за по-нови

dhtj написа:Jorixa написа:Ей ако всеки път като някой ме нахрани на Х1-чка получа по 10 лева...
Mъжки нямаше ли?
умрях

предупреждавай преди да пишеш такива раоти бе келеш

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Southside
- кандидат ентусиаст
-
mr_petroff написа:X1 е доста смислена кола , даже ми е в плановетеТехника от батковците , Х драйв , приличен обем на по ниска цена , ама както някой каза - друго си е Х6 , Х5
За мен този модел бележи постоянен регрес. Първата генерация беше на е90 платформата, задно предаване, изпитана технология, сравнително практично. Недостатък- твърда возия, N моторите. Най- доброто поколение за повечето фенове.
Втората генерация- вдигнат хечбек с халдекс, платформа на предно. Избяга от бенве корените. Плюсове: учудващо практично, произвеждано в Германия, уцели и периода със сравнително надеждни моторизации от марката.
Трета генерация- противоречив дизайн, скромни ICE агрегати в хибридните версии, юзър интерфейса също е осакатен, таблети навсякъде.
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
alx написа:dhtj написа:Jorixa написа:Ей ако всеки път като някой ме нахрани на Х1-чка получа по 10 лева...
Mъжки нямаше ли?
умрях![]()
предупреждавай преди да пишеш такива раоти бе келеш
Ей едно време в 5ти клас и ние как се смяхме на такива шеги

Southside написа:mr_petroff написа:X1 е доста смислена кола , даже ми е в плановетеТехника от батковците , Х драйв , приличен обем на по ниска цена , ама както някой каза - друго си е Х6 , Х5
За мен този модел бележи постоянен регрес. Първата генерация беше на е90 платформата, задно предаване, изпитана технология, сравнително практично. Недостатък- твърда возия, N моторите. Най- доброто поколение за повечето фенове.
Втората генерация- вдигнат хечбек с халдекс, платформа на предно. Избяга от бенве корените. Плюсове: учудващо практично, произвеждано в Германия, уцели и периода със сравнително надеждни моторизации от марката.
Трета генерация- противоречив дизайн, скромни ICE агрегати в хибридните версии, юзър интерфейса също е осакатен, таблети навсякъде.
На мен, честно казано, новото Х1 ми харесва на дизайн и практичност, но цената е с 20-30к над нормата.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Тъпо е, че прескача 100к, но пък като видиш че демо автомобил тип “гол охлюв” от предното поколение е 10-15к по-евтин от набухан с почти всичко възможно хибрид от новото и се преглътва по-лесно. Пък и с правилно разпределяне на първоначална вноска и остатъчна стойност, вноската за колата си е жива далавера 

Don_Diego написа:Тъпо е, че прескача 100к, но пък като видиш че демо автомобил тип “гол охлюв” от предното поколение е 10-15к по-евтин от набухан с почти всичко възможно хибрид от новото и се преглътва по-лесно. Пък и с правилно разпределяне на първоначална вноска и остатъчна стойност, вноската за колата си е жива далавера
Така е, но като се замисля, че цената е като на 5ца, а е 2 класа под нея, и рязко ме отказа.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
5ца натоварена с екстри като Х1 (всички технологични глезотии, Мпакети, адаптивно окачване и тн) ще е поне с 50к отгоре 

Don_Diego написа:5ца натоварена с екстри като Х1 (всички технологични глезотии, Мпакети, адаптивно окачване и тн) ще е поне с 50к отгоре
На 1 година взех 5ца с бая екстри и ми излезе колко х1, даже по-малко, ако гледаме х1 23
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
По тая логика за тея пари можеш да вземеш поне десет е60-та 

dhtj написа:По тая логика за тея пари можеш да вземеш поне десет е60-та
Не виждам какво общо има. Става дума за х1 и 5ца с няколко месеца разлика макс.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
На мене не ми обръщайте внимание, аз храня всичките малки сувчета наред, без значение от марка, модел, години, а Х1 като най-малко ми е топа да не го броя за кола, понеже е от марката все пак. Но същото е и с Х2, 3, и 4, като последните две са с една идея по-пожалени в хейта .
И да, друго си е 15 годишно Х6. Слагам ги едно до друго и просто няма как да избера Х1, без да смятам абсурдната разлика в парите, които ще дам за едното и другото. И да темата е за все по-грозни нови БМВ-та, ами именно, с това слагане на Х6 в изречението с Х1, тотално виждаш разликата. Каква му била задницата на Х6?
Всеки си има вкус, ама Х6 поне има "гъз", на Х1 с телескоп трябва да му го търся.
П.п: Аз карам 10-годишен Опел, смятайте ме за типичен хейтър.
Дотука по моя вкус. Чисто обективно съм казвал винаги, че всяка една кола има своето приложение и всеки да си я кара с кеф щом му върши работата за която я е взел. Просто ерата за сувчетата ми идва в повече и буквално улиците погрозняха с толкова много сувчета. Да не говорим, че разликите в пътното поведение на мини-паве и истинска кола са кошмарни.

П.п: Аз карам 10-годишен Опел, смятайте ме за типичен хейтър.

Дотука по моя вкус. Чисто обективно съм казвал винаги, че всяка една кола има своето приложение и всеки да си я кара с кеф щом му върши работата за която я е взел. Просто ерата за сувчетата ми идва в повече и буквално улиците погрозняха с толкова много сувчета. Да не говорим, че разликите в пътното поведение на мини-паве и истинска кола са кошмарни.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Don_Diego написа:Пък и с правилно разпределяне на първоначална вноска и остатъчна стойност, вноската за колата си е жива далавера
Как според теб е правилно разпределяне ? Минимална първоначална или ?

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours...