Криптовалути

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Re: Криптовалути

Мнение от Top Gun Maverick » 14 Дек 2023, 12:54

От 44:20 до края 46:30 Данчо спорта говори за криптото, голям смях. Общо взето казва разбрах, че изтървах влака и сега не е време да купувам(по неговите разбирания)защото идея нямам какво ще се случи. :mhihi:
https://www.youtube.com/live/NLdXIC8e_0 ... sGunBremC-
Ще чакал да падне Тетера и Байнанс, че тогава. :mhihi: Виждам го на 60к с много трейдове, на приказки разбира се или с пари за семки. :mhihi:

П.п: Ванката лично ми се извини за предното си видео още в началото на това видео относно нещата, които сипа на Биткойн и макситата. Доволен съм. :yes:
https://youtu.be/nsJnuAqDiQ0?si=n5ev21ErwUlSeZXE
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: х7
Мечтае да кара: r230

Мнение от grkv » 14 Дек 2023, 21:22

Водиш и ти няк’ви безпредметни битки... :lol:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 15 Дек 2023, 0:16

https://youtu.be/5piVsWyzFkM?si=vuY6lhWs9zjtZVm0
Може би гоня вятърни мелници понякога.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 15 Дек 2023, 1:12

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 15 Дек 2023, 1:48

b_u_b_o написа:https://www.youtube.com/watch?v=SRKpX4rbvLo

Недей, че колкото и мозъкът да се опитва да забрави, историята все не му позволява...

Изображение

А това дори не е близо до най-голямата глупост, която съм правил :cry:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 15 Дек 2023, 9:31

Това си го продал тогава ли? Казвал съм ви за братовчед ми, ако някой е забравил. Имал е 3-4 Биткойна изкопани, ама ги е продал не помня вече на каква цена, от 4 до 8к в лева мисля(обща цена)ли беше за да погаси заема за фирмата. Както и да е, нещата му се получават и без кон, фирмата е топ, ама ми е казвал, че много е искал да си остави поне един защото е бил сигурен, че ще иде на 200к един ден.

Но в темата има поне един човек, който съм сигурен, че също едно време е правил глупости, далеч по-големи от твоите имайки предвид кога е било това, но не споменава. Казвал е само бегло, че е било нормално в онези времена всеки да продава като има някаква печалба защото...знаем защо. В началото си е имало шанс нещата да не стигнат до тук, а камунли от тук нататък каквото предстои евентуално. Аз затова казвам, че Биткойн сега е евтин, тогава не е бил. :idea: Но всеки нов го вижда тъкмо обратното - закъснял съм за Биткойн, много е скъп, ако падне ще купя, сега ще купя Етер, ама май и той скъп, тука едни хора казват, че еди кое си е новия Биткойн или може да стане(това последното думи на близък мой приятел през 2917-та и взе XRP, което държи де още)а еди кое си пък е Етериум килър. Това последното за много проекти се чува, все обещаващи от поне няколко години, за преди това не знам.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 15 Дек 2023, 16:20

https://www.facebook.com/1591838791/vid ... 185991411/

Нищо има няма на фиатните пари, тва вече няма как да се случи гарантирано :kuku:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 15 Дек 2023, 22:29

И леджъра се пробват да го хакнат :

https://www.investor.bg/a/541-kriptopaz ... igurnostta

Sent from my iPhone using Tapatalk
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 16 Дек 2023, 1:39

Колеги работи ли още закупуването на крипто в Бинанс от карта ? Преди помня че ако искаш да купиш дадена валута можеше директно с дебитната карта да пазаруваш.
И кой вариант е за предпочитане когато купуваш, този ми се вижда най-бърз и лесен :roll:

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 16 Дек 2023, 1:44

don_gori написа:Колеги работи ли още закупуването на крипто в Бинанс от карта ? Преди помня че ако искаш да купиш дадена валута можеше директно с дебитната карта да пазаруваш.
И кой вариант е за предпочитане когато купуваш, този ми се вижда най-бърз и лесен :roll:

Работи, срещу 2% мисля вече е таксата.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 16 Дек 2023, 14:52

То това не беше конкретно към Леджър, а към всеки ползващ тия глупости, имаше видеа в нета даже да не се ползват.

Благовест Белев се появи с видео:
https://youtu.be/HsHffRPJQVE?si=RaSrzwaj-W6wa8tP
При положение, че пуска 2-3 видеа годишно мисля, че е задължително да се гледа. Да не говорим, че винаги е точен, премерен и спокоен. Хареса ми как почна с това, че всеки е искал да купи, но... нали, чакането на 8-10к няма как да не окаже влияние. Дотам стигнах :mhihi: после ще се гледа. :yes:

Изгледах го и е стойностно, както винаги гледа да не ни главозамайва, точно както се опита да каже и малко преди втория връх от 69к. Горе-долу споделям нещата казани във видеото(за алтовете, които изброи нямам мнение защото не ги знам)само с разликата, че след някакви малка еуфория покрай ИТФ ще се продаде новината, ще има спад и после пак нагоре.
Между другото той върви по моето мнение, че този цикъл като изненада може да е доброто представяне на старите алтове. :roll: Както при дот ком балона в един момент след изритвания на старите боклуци, все пак са останали някакви други и са се наложили, може и с криптото да стане така. Знаете мнението ми за любими шитове, Авакс и ICP, които засега ми вървят супер (второто тези дни вече показа рога)малко след тях Солана и още малко назад Чейнлинк. Другите са всичките там в топ 10-15 и някакви тъпотии с пари за обелки от семки даже като Файлкойн. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 17 Дек 2023, 16:50

laviatan написа:И леджъра се пробват да го хакнат :

https://www.investor.bg/a/541-kriptopaz ... igurnostta

Sent from my iPhone using Tapatalk

Quick, easy, and maintenance-free
:mhihi:

Винаги когато се търси удобство, то е за сметка на сигурността.
Добрата новина е, че са ударени само тези, които са ползвали приложението. Въпросното приложение напрактика затрива идеята за hardware wallet. :dunno:

Аз и друг път съм споменавал, че съм против използването на 3rd party портфейли. Защото централизира прекалено много сила в малка група хора и генерира значителен риск.
За мен Open source е пътят напред(даже бях пращал линк към DIY портфел за 30 евро).

don_gori написа:Колеги работи ли още закупуването на крипто в Бинанс от карта ? Преди помня че ако искаш да купиш дадена валута можеше директно с дебитната карта да пазаруваш.

Не търси бързото и лесното. Купуването с карта е значително по-скъпо, макар и по-удобно. Таксите са важни - не са за пренебрегване. Намери начин за SEPA превод.

След като си качиш парите на борсата, не бързай да купуваш.
Моментът и начинът по който ще купиш могат да ти спестят много пари. Научи какво е mempool.space и какво показва, ползвай advance опцията за трейдинг и сложи оферта, която за борсата ще е market maker.......
Простият начин за купуване със стандартната настройка генерира оферта със значително по-високи такси и наказание по линия на market making.
Кратко правило е, че mempool-a е най-добър рано сутрин, когато САЩ спи, а Азия тепърва започва. Не винаги важи....
В момента таксите в mempool-а са до небето и не е добър момент за купуване. Но пък не мисля, че ситуацията ще се промени коренно в следващия месец....

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 17 Дек 2023, 19:10

TheDriver написа:Моментът и начинът по който ще купиш могат да ти спестят много пари. Научи какво е mempool.space и какво показва, ползвай advance опцията за трейдинг и сложи оферта, която за борсата ще е market maker.......

Покупка на USDT и от там spot BTC/USDT май е доста по-евтино. Има и някакъв € стейбъл, през там понякога е по-евтино от USDT. Или нещо аз смятам грешно?

ПС. Какво стана с твоя LN node?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 17 Дек 2023, 20:13

Честно казано не харесвам стейбълите и нямам никакъв опит с тях. :dunno:
Но би било избенада за мен, ако EUR>BTC е по-скъпо от EUR>USDT>BTC.

Дори да се мине през стейбъл, състоянието на mempool-a си е фактор.

Node-a си го поддържам, скоро мисля да го мигрирам към нов хардуер. Изкарва някакви къси сатошита, даже в момента покрай Nostr има много играчи, които плащат по няколко сатошита, за да ми пращат СПАМ съобщения.
Подготвил съм и средства за нови канали, но с настоящите такси седят и чакат. Даже чакат на борсата, което е рисково, но не ми се дават пари за такси.

Като цяло под 20тина канала не се изкарват някакви имащи значение пари. Но аз го направих, за да се уча и да усвоявам технологията и не съжалявам. :dunno:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 17 Дек 2023, 22:43

Драйвър, Трезор според теб става, така ли да го разбирам?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата