България на първо място по смъртност на пътя - причини?
Модератор: Общи модератори
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Re: България на първо място по смъртност на пътя - причини?
streetz написа:Пиян и дрогиран българин загина в катастрофа, докато снима видео как кара бясно в дъжда
Много български мозъци изтекоха в чужбина... буквално
Прославящ Родината си австралопитек!

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Ба маа му, днес си карам и кръста здраво ме стяга. Мисля си да взема един аулин. И като се сетих за
темата викам си опа, чакай, ще чета листовката
Още 180 км. си ме боля и като се прибрах чак, пих един упсарин. Ша ни психясат маа им...
темата викам си опа, чакай, ще чета листовката

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Добре си се сетил, че като нищо си откарал 3 дни в спа центъра и 1 година без книжка
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
България на първо място по смъртност на пътя - причини?
Аулина няма никакви упойващи вещества, той е нестероиден противовъзпалителен препарат. Това, че онази пача Диона каза, че е пила нурофен, пък свети за кокаин, не знам как го пренесохте в света на истината, при все че беше потвърден теста и от кръвната проба? Имаше един, дето твърдеше, че от пастата за зъби му било, ама по някоя телевизия правиха експеримент с различни видове пасти за зъби и нито веднъж не показа положителен. Явно не са нацелили кокаиновата паста. Кодеинът, който се метаболизира като морфин или негово производно, е съвсем друго нещо. И би следвало да се продава само с рецепта, ама…
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Anthony_J написа:Аулина няма никакви упойващи вещества, той е нестероиден противовъзпалителен препарат. Това, че онази пача Диона каза, че е пила нурофен, пък свети за кокаин, не знам как го пренесохте в света на истината, при все че беше потвърден теста и от кръвната проба? Имаше един, дето твърдеше, че от пастата за зъби му било, ама по някоя телевизия правиха експеримент с различни видове пасти за зъби и нито веднъж не показа положителен. Явно не са нацелили кокаиновата паста.
Кодеинът, който се метаболизира като морфин или негово производно, е съвсем друго нещо. И би следвало да се продава само с рецепта, ама…
То това си е ясно, ама човек вече не смее и витамин С да пие, това ми е мисълта.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
https://factcheck.bg/vyarno-e-che-masov ... ci-na-kat/
37% и 58% неверни тестове са скандално много. Това просто не работи, ако е вярно.
https://medpedia.framar.bg/%D0%BB%D0%B5 ... 1%86%D0%B8
Разбира се, не казват конкретни имена на лекарства, че ще стане друг проблем.
37% и 58% неверни тестове са скандално много. Това просто не работи, ако е вярно.
https://medpedia.framar.bg/%D0%BB%D0%B5 ... 1%86%D0%B8
Разбира се, не казват конкретни имена на лекарства, че ще стане друг проблем.

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Ако това наистина е официална статистика от полевия тест спрямо кръвна проба, то трябва веднага да ги забранят. Интересно, че същите тестове уж се ползвали и другаде в Европа, пък глобално фалшивите резултати са 5-10%, а у нас 50%. Ебаси и абсурда.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Ето го теста, за който споменах, ама изгледайте видеото, не картинките.
https://btvnovinite.bg/predavania/tazi- ... kohol.html
5000 било новото нещо, а 3000 било старото. Моя грешка в предишния пост за това.
https://btvnovinite.bg/predavania/tazi- ... kohol.html
5000 било новото нещо, а 3000 било старото. Моя грешка в предишния пост за това.
Хм,хм...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Ще ви разкрия една тайна , тестовете много рядко хващат напушени с канабис . Обърнете внимание че на полевите тестове излизат само кокаин амфетамини . Тетрахидроканабиола се отчита с полеви тест от слюнката само до няколко часа след пушене . Можете да си пафкате и да карате след 2 часа , няма да ви гепят .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
Не е вярно горното, нещо - 14-18 часа ми се върти в главата по статиите, които съм чел. Но все тая, проблемът е ако стане зулум и направят кръвна. Така че само алкохол за шофьорите любители на опиатите.
За лекарствата обаче няма никакъв изход, така че не знам докога ще се търпи тая мега простотия. Още в момента, в който КАТ изпищя от тестовете, трябваше всичко да приключи и да се вземат примери от адекватните държави.
За лекарствата обаче няма никакъв изход, така че не знам докога ще се търпи тая мега простотия. Още в момента, в който КАТ изпищя от тестовете, трябваше всичко да приключи и да се вземат примери от адекватните държави.
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
pampo написа:Така че само алкохол за шофьорите любители на опиатите.
A някой има ли някакво инфо за дрегерите, защото и те ми се струват доста неточни.
И в едната крайност - как засичат вода за уста, паста за зъби и бонбони пияна вишна, и в другата крайност - имам познати на шише уиски, на които им е отчело 0.0. Даже на един бях свидетел, направо на вярвах, щото заедно бяхме на масата, стана да си прибере колата от улицата в гаража щото почна буря, органите явно дебнеха и му пуснаха буркани, духай и излезе 0.0...
а колко по- просто би било да не закачат хората за химикали обаче като направиш зулума да пострадат други хора да се почва от едни минимум 10 години ефективна присъда без право на обжалване... а за птп с жертви по вина на надрусания да се лежи доживот като първите 20 да са без обжалване... щото тия дето се друсат (и карат) така или иначе са тотална щета откъм принос към обществото ни...
и това да се случва по бързото производство- буквално за един- два дена съдебен процес. дали ще карат надрусани...
и това да се случва по бързото производство- буквално за един- два дена съдебен процес. дали ще карат надрусани...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Това е американският подход. В ЕС обичаме предварително да пресичаме нещата.
Американците работят през съдебната система, ЕС поставя повече тежест на регулаторите.
Една от причините тук нищо да не се "случва", но това е друга тема.
Начин на мислене като цяло, не че не го знаеш де.
Американците работят през съдебната система, ЕС поставя повече тежест на регулаторите.
Една от причините тук нищо да не се "случва", но това е друга тема.
Начин на мислене като цяло, не че не го знаеш де.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
alx написа:а колко по- просто би било да не закачат хората за химикали обаче като направиш зулума да пострадат други хора да се почва от едни минимум 10 години ефективна присъда без право на обжалване... а за птп с жертви по вина на надрусания да се лежи доживот като първите 20 да са без обжалване... щото тия дето се друсат (и карат) така или иначе са тотална щета откъм принос към обществото ни...
Всъщност тогава всички ще карат пили и надрусани тука, щото ганьо ще рече "аз мога вее, до 2 кила ракия ми няма нищо, ганя е топ пияч и топ карач, нема кво да ме бутне"

Или "аз тука само за 2км да се прибера вкъщи, няма да блъсна никой в 3 през нощта".

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911