Море 2025г.?!...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Re: Море 2024г.?!...

Мнение от drago_pavlov » 17 Авг 2024, 22:04

:ok: :ok: :ok:
https://clubz.bg/152843

В Гърция само на остров и то на минимум 2 часа с ферибот и поне 1000 км южно от София...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Потребител
Аватар
Кара: TOYOTA

Мнение от Двигателист » 17 Авг 2024, 23:16

drago_pavlov написа::ok: :ok: :ok:
https://clubz.bg/152843

В Гърция само на остров и то на минимум 2 часа с ферибот и поне 1000 км южно от София...

Чалга "културата" е като чума и няма спасение при човешкия материал с който се разполага в момента, защото приемниците с радост я попиват. За островите си прав, макар че, който е виждал о.Тасос преди 15 години, ще разбере, че този остров вече е почти убит от вируса... който видял, видял!
За 2 часа с ферибот съм съгласен, водата е пречка за чумата, но донякъде и довреме, мисля аз... За 1000-те км, има и изключения, като о.Самотраки... кога ще го налазим и унищожим подобно на Тасос като марокански скакалци, не знам.
Лудия.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 18 Авг 2024, 0:15

Ганьо налази северна Гърция. :evil: Румънския кроманьонец, също. :evil:

Викат, крякат - баси приматите. Държат се, все едно са на бит пазара в илиенци или димитровград :lol:

Аз за това пропуснах Гърция това лято.

Направих Черна Гора - много класи нагоре, щот - няма го, ганьо :mrgreen:

Направих Хърватска - много класи нагоре, щот - няма го, ганьо :mrgreen:

И в България - не бях ходил мооооого години на нашето си черноморие, но това лято ходих няколко пъти, но на добре проучени места.

Супер е и у нас. Имаме голям прогрес :yes: Но знам, че си е до място

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 18 Авг 2024, 1:56

carmanf1 написа:Направих Черна Гора - много класи нагоре, щот - няма го, ганьо :mrgreen:

Направих Хърватска - много класи нагоре, щот - няма го, ганьо :mrgreen:

Абе баш Ганьо си е бил там, ама не си разбралл, що ли?! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Иначе и черногорците и хърватите са едни убави ора малееее ум да ти зайде! Бил съм в хърватски арест ЗА НИЩО и се запознах отблизо с некои особености. Ама се Ганьо ви е в устата, щото вие не сте българи нали, някакви специални ли сте или кво? Нещо хай тек ли кво, или сте си баш Ганьовци ма тунинговани....ай сиктир. Прости сте и не разбирате, че всеки един народ си има национални особености и тва е. Нагледал съм се на испанците, няма такава проста нация ама коги са у чужбина не се обиждат на испански Ганьо. Тва само нашенски Ганьо може го направи ко ма разбирате правилно. Аре чал.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 18 Авг 2024, 7:54

Ганьо на Ганьо вика голям си Ганьо бе Ганьо :mhihi:
Аре малко национално самочуствие имайте. Другите нации с мед да ги намажеш :mhihi: В Котор/Черна гора /е супер-претъпкано, плаж почти няма, скъпо... В цяла Хърватска е същото, ама цъкаме с език. Там като платиш 200 евро в кръчмата викаш евала, тук с 200 лв.- майко, одраха ми кожата. Гърците ги осраха повече румънците, макетата и сърбите, пък и те сами се осраха... Чуждата кокошка патка :mhihi: Вече си мисля, че някои пътуват навън пред РС виртуално само...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 18 Авг 2024, 9:32

Мда, колегите чак щом взеха да се оплакват от цървулите в слънчев бряг, които идват със синя кръв, смятайте. Кой нормален холандец идва на работа в хотел в Слънчев бряг? :kuku: Ами англичанин? Където се пребиваме да ходим на работа в Холандия и Англия, тия идват тука. За какво ги питам бе, ми как за какво, живот майка. Цяло лято пияни и надрусани, че и пари им плащат. И почват вика карам англичанина до някъде си 15 лева знае си, дава ми 20 и чака пет лева, питам го няма ли бакшиш, онзи гледа като теле, връщам му 5 лева и му казвам ето ти 2 паунда да пише едно кафе в Лондон. :mhihi: И онзи вила така. :shock: Примери колко сган има и сред чужденците по нашето море бол. Да, Ганьовци бол има, да масово има шумни румънци, но аз по-шумни от гърците не съм виждал. Това на Банско като бях веднъж в някакъв гръцки хотел ли беше(беше си хубав иначе)се наслушах на малака това, малака онова, крещят, говорят все едно се карат, БЕТЕР нашите мангали, ама наистина. Е, сега да кажа, че всичкото грък е така ли? Ми Ганьо си е Ганьо, ама и италианците имат бол цигания сред тях, не искам да ви разправям един как миришеше и като идваше да ми гледа къщата да я купува как ми каза, че там примерно 160 евро като пишело за къща, значи без да говори със собственика значело 150, пък после другото и нещата от буквално казано "идваме с парите да я купуваме"(женен за българка)стана, че сега имаме 20% ама ще го дадем след седмица, пък другите след 6 месеца до една година.
Бол примери за цигании от всякаква паплач, не съм видял май само от японците тука някакви кофти неща, ама и те си имат трески за дялане ако съберете информация за някои неща в държавата им, особено за лицемерието относно това да се прави секс между малолетни(много, много под 18)и други неща свързани с това.
За мен простакът си е простак, без значение от флага. И от американците не съм видял кофти неща, но знаем там колко паплач има от всякакъв вид. Предполагам туристите идващи от Америка тук са си нормални хора с акъл и възпитание.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 18 Авг 2024, 9:39

mr_petroff написа:Ганьо на Ганьо вика голям си Ганьо бе Ганьо :mhihi:
Аре малко национално самочуствие имайте. Другите нации с мед да ги намажеш :mhihi: В Котор/Черна гора /е супер-претъпкано, плаж почти няма, скъпо... В цяла Хърватска е същото, ама цъкаме с език. Там като платиш 200 евро в кръчмата викаш евала, тук с 200 лв.- майко, одраха ми кожата. Гърците ги осраха повече румънците, макетата и сърбите, пък и те сами се осраха... Чуждата кокошка патка :mhihi: Вече си мисля, че някои пътуват навън пред РС виртуално само...

Ама то не сме само ние ганьовци...
Целите Балкани сме топ ганьовци, а Италия, Испания и Португалия ни отстъпват съвсееем малко...
То си е заложено в южната кръв да е ганьовска...

И да - за мен сърбите и макетата бяха топ ганьовците при почивката това лято... Няма такава гнусна паплач...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 18 Авг 2024, 12:01

Между другото съм две нощувки на Кранево /уж да се упражнявам с падъл борда, ама е еВаси вълната, лайф гарда не дава/. Цаца/вкусна и голяма порция/ и две бири 8 евро :bchug: Хотелчето с басеин 50 лв. :wave:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 18 Авг 2024, 13:39

E34 написа:... Прости сте и не разбирате, ....

Дам, а ти си най-умния и с най-много опит. Пропътувал целия свят, видял всичко, опознал народите, културата им и нравите им :lol: :lol: :lol:

И се изказва, като последна инстанция :lol:

Сигурен съм, че не разбираш иронията ми :winky: - справка, Алеко Константинов :lol:

И няма как да влезеш за нищо в хърватски арест :lol:

И нека позная, бил си на някви тънкажи и после разправяш, че било кофти :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 18 Авг 2024, 14:00

Факт, че високата цена доста успешно редуцира ганьопитеците (без значение от народността им) :bchug:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 18 Авг 2024, 14:44

Don_Diego написа:Факт, че високата цена доста успешно редуцира ганьопитеците (без значение от народността им) :bchug:

Затова винаги ще има частни клубове и ултра скъпи места, да отсеят Ганьо.
Мой приятел отдава под наем къща в центъра на Марбея, с басейн, тенис корт фитнес и т.н. за 10 човека и от ранна пролет до късна есен е пълно.
Наем на седмица EUR 8000 и нагоре.
Баровци в центъра на Марбея, имат си басейн, тенис корт, фитнес и всичко далеч от местните Ганьовци :mhihi:
:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 18 Авг 2024, 15:28

barty написа:
Don_Diego написа:Факт, че високата цена доста успешно редуцира ганьопитеците (без значение от народността им) :bchug:

Затова винаги ще има частни клубове и ултра скъпи места, да отсеят Ганьо.
Мой приятел отдава под наем къща в центъра на Марбея, с басейн, тенис корт фитнес и т.н. за 10 човека и от ранна пролет до късна есен е пълно.
Наем на седмица EUR 8000 и нагоре.
Баровци в центъра на Марбея, имат си басейн, тенис корт, фитнес и всичко далеч от местните Ганьовци :mhihi:
там се води от най-добрите места за живеене в Испания, в местно (частно естествено) училище учат децата на Джокович, Урс Майер и куп други милионери,
а руснаци, холандци, англичани с имения и яхти - бол

Изпратено от моят moto g(8) power lite с помощта на Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 18 Авг 2024, 20:54

Моята приятелка от днес е в Китен :mhihi:

Поканиха я там на еди к'во си събитие и не можела да откаже.

И ми вика ела с мен, не искам да ходя, ама к'во да правя. Искам ти да си с мен.

Да бе, да. В Китен ще ходя аз :lol: Казах й да отива, мен да не ме брои, щот знам кои хора ще са там. Тъкмо ще си бича айляк :mrgreen:

Кусурнайсе пъти ми звънна днес, ще се опитам да я цитирам:

"Тук е пълен потрес, тотална деградация на хората. УЖАС. Утре сутрин се прибирам с 300" :lol: :lol: :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 18 Авг 2024, 22:02

Хм,хм...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 18 Авг 2024, 22:14

Моджо написа:Та кво за Ганьо?
https://btvnovinite.bg/svetut/kadri-i-s ... video.html

Моджо, ще назначат повече персонал другия път, та да няма скандали. 8) :mhihi: Ганьоландия на три морета, превземаме Гърция, нали затова всеки там ходи? :mhihi:
Ето и поредното доказателство, коментарите и те къртят, явно им е хубаво да си плащат: :mhihi:
https://trafficnews.bg/bulgaria/balgari ... st-320241/
Нищо било 60 евро да плющиш на плажа, а в БГ 50 лева била сянката. Де да знам, чадър и шезлонг на Слънчев бряг 15 лева бяха, ама важното е да каже някой как в Гърция са честни, а тука ни рекетират. :mhihi: Чадър и един шезлонг, защото на нас не ни трябват два и Боже, никой не ме е питал що съм махнал единия и плащам само другия.
Догодина още повече Българи в Гърция, на нашето море междувременно все по-спокойно става. :mhihi: Гърция ще я оакаме тотално като ида и аз някой ден там, че гледам колегите и те вече бая години мода на море в Гърция. Обаче само за Турция слушам колко е евтино сравнимо с Гърция. :mhihi:

Подозирам, че тия шумните, които визирате тука назад в темата са същите, които ходят и превземат Одрин редвоно. :smoke:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата