Море 2025г.?!...
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: Море 2024г.?!...
Jordana написа:Това с тегличите и децата е скандално наистина , в същото време туристи и прасета си делят гръцките плажове ...![]()
https://skandal.bg/news/17226890707532/ ... v-mrezhata
Абе я да попадне някой от БГ там, който знае как се колят прасета, ще видите как ще изчезва от време на време по едно шопарче.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Кози има на много места в Гърция и Испания, вероятно и на други места.
И са супер нахални, отиват и ровят в чантите, каквото има за ядене се взима, ако не си там.
И са супер нахални, отиват и ровят в чантите, каквото има за ядене се взима, ако не си там.
- damian2112
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G05 LCI xDrive40i
Колега, и аз съм на Шкорпиловци, на къмпинга - ако искаш, драсни да пием по една бираmr_petroff написа:Аз на Самотраки съм плажувал с козиСега съм на Шкорпиловци, водата е толкова топла, че излизам от морето да се разхладя
И в този ред на мисли, сезона спокойно може да продължи до средата на октомври

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
mr_petroff написа:Аз на Самотраки съм плажувал с козиСега съм на Шкорпиловци, водата е толкова топла, че излизам от морето да се разхладя
Два дъждовни дни в началото на Септември трябват и водата се сменя с ледена

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Don_Diego написа:mr_petroff написа:Аз на Самотраки съм плажувал с козиСега съм на Шкорпиловци, водата е толкова топла, че излизам от морето да се разхладя
Два дъждовни дни в началото на Септември трябват и водата се сменя с ледена
А до края на септември се къпем, няма такива

- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Като стана въпрос за късно къпане, кой кога най-късно е топвал ташунките в солена вода, в северното полу-кълбо???
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Целогодишно става, ако говорим за цялото северно полукълбо.
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
аз най-рано на 1 януари, не беше на пияно, но беше топло времето със силно слънце
а до октомври някъде около средата редовно си се къпя
Изпратено от моят moto g(8) power lite с помощта на Tapatalk
а до октомври някъде около средата редовно си се къпя
Изпратено от моят moto g(8) power lite с помощта на Tapatalk
- Don_Diego
- ентусиаст
-
empar написа:Като стана въпрос за късно къпане, кой кога най-късно е топвал ташунките в солена вода, в северното полу-кълбо???
1ви или 2ри Март беше тази година, в Северно море при Тромсьо

Има една сауна на самия бряг и от сауната направо в морето се влиза

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Тука става целогодишно , водата е вряла . Имах един познат преди време , разправяше че на -5 е спал във басейна щото не му се прибирало в къщи . Като ония снежните макаци в Япония , ама не ми се вярва много ...
https://www.youtube.com/watch?v=bhcSp8k34Eg

https://www.youtube.com/watch?v=bhcSp8k34Eg
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Tsureto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 535i
- Мечтае да кара: BMW M6 F13
Върнах се от Тасос днес. Да ви споделя накратко. Та, Тасос си е Тасос. Получих това, което исках и очаквам. Хубавите гледки, усещане, атмосфера. Едната част, която гледа към Кавала, не ми е любима, нищо особено, но другата страна, ми е по самотна, дива и създава усещане че си някак откъснат от света. Ние бяхме на Golden Beach. Водата - се едно си в басейн, уникална. Пясъка, бял и ситен, като прах - уникален. По плажа си стояхме на шезлонги с чадърче и то тия по джиджаните, на които пишеше минимална консумация 20 евро, но не забелязах някой да го следи това нещо. Общо взето там където бяхме ние, сме супер доволни и не се усещаше да има много народ.
Започнахче да обикаляме острова. Парадайс - ужас, хиляди хора, гъз до гъз. Чух че до Марбъл имало пожар и не работел плажа, та за това било мазало на Парадайс. Но така и така не беше зор да плажуваме там, та го подминахме. Разходихме се нагоре до манастира - красота навсякъде. Взехме един ден и атв, возихме се цял ден, обиколихме доста селца, тавернички, гледки. Качихме се почти до върха. Минахме и прес Потос и Алики, за плаж. На Алики беше пак мазало, а на Потос, не ми хареса плажа. Та общо взето имаше какво да правим и беше яко, определено си прекарахме добре.
От към цени, не съм усетил да е скъпо. По 10-12-15 евро основни ястия, бира 6-7 евро, узо 200мл от 7 до 10 евро. Не мисля, че е скъпо. Като плюсове, наистина си изкарахме чудесно.
Да кажа и малко минуси. Първо - Бяхме края на Август и ми се стори МАЗАЛО. Освен там където бяхме (golden beach), навсякъде другаде ми се стори мазаляк пълен. По заведения, по улици, по плажове. Ходил съм и преди на Тасос за разходка и такова нещо не съм виждал, но беше около 5-6 Септември, та явно има значение дали ще отидеш Август или Септември. Беше мазало наистина от към хора. Ходил съм 3-4 пъти в Гърция и такова чудо не съм срещал.
Второ - Да не ми се разсърдят румънците, но бяха като хлебарки - НАВСЯКЪДЕ. По едно време два дена, друга реч освен румънска не се чуваше. Навсякъде румънски коли, навсякъде румънска реч. Се едно бяхме в Румъния. Да не говорим, че ходят в куп по 5-10 човека, езика им е супер гнусен поне за мен, викат, децата им са като полудели и са мега нагли хора. Намразих ги доста. Това за мен беше огромен минус, не знам на какво се дължи това нашествие техно в Гърция, но определено не ми хареса и може би беше най-големия минус на почивката ни. Нагли невъзпитани гнусни селяци, това ми е мнението за тях - точка!
И последен минус. Пътувахме събота сутрин към Гърция и минахме през Кулата, на Границата бяхме около 7-8 сутринта. Минахме за час и малко. Поносимо. Навръщане един приятел вика, мини през Илинден, петък е (днес) няма да има никой. Ето това ми беше последното минаване през тая граница. От Драма до Симитли - 3 часа и половина. Тир след тир, камион след камион, по завойте изпреварване няма. Средна скорост 40-50км/h. От Гоце Делчев до Добринище, решили да ремонтират ЦЕЛИЯ път. Път няма, изкопан е и народа кара с 20, свършва ремонта преди Добринище и от Предела до Симитли - тир след тир, камион след камион, каране с 40, изпреварване трудно.
3 или 4 часа ни отне Драма - Симитли през Илинден. Мога да претендирам, че съм читав шофьор и това за мен беше ад. Повече от там никога няма да мина и не ме интересува, дали ще има коли или ремонти. По-добре да повися на Кулата час-два, но преди и след това да карам, отколкото 4 часа да карам с 20 и пред мен да е ад. Да не говорим колко идиоти има по тия завой, който просто не могат да карат и преди завой бият спирачка до 10км/h.
Та това е от мен за Тасос, доволен съм, получих това, което исках и очаквах. Но догодина - средата на Септември, дано няма румънци и маса народ и само през Кулата.
Започнахче да обикаляме острова. Парадайс - ужас, хиляди хора, гъз до гъз. Чух че до Марбъл имало пожар и не работел плажа, та за това било мазало на Парадайс. Но така и така не беше зор да плажуваме там, та го подминахме. Разходихме се нагоре до манастира - красота навсякъде. Взехме един ден и атв, возихме се цял ден, обиколихме доста селца, тавернички, гледки. Качихме се почти до върха. Минахме и прес Потос и Алики, за плаж. На Алики беше пак мазало, а на Потос, не ми хареса плажа. Та общо взето имаше какво да правим и беше яко, определено си прекарахме добре.
От към цени, не съм усетил да е скъпо. По 10-12-15 евро основни ястия, бира 6-7 евро, узо 200мл от 7 до 10 евро. Не мисля, че е скъпо. Като плюсове, наистина си изкарахме чудесно.
Да кажа и малко минуси. Първо - Бяхме края на Август и ми се стори МАЗАЛО. Освен там където бяхме (golden beach), навсякъде другаде ми се стори мазаляк пълен. По заведения, по улици, по плажове. Ходил съм и преди на Тасос за разходка и такова нещо не съм виждал, но беше около 5-6 Септември, та явно има значение дали ще отидеш Август или Септември. Беше мазало наистина от към хора. Ходил съм 3-4 пъти в Гърция и такова чудо не съм срещал.
Второ - Да не ми се разсърдят румънците, но бяха като хлебарки - НАВСЯКЪДЕ. По едно време два дена, друга реч освен румънска не се чуваше. Навсякъде румънски коли, навсякъде румънска реч. Се едно бяхме в Румъния. Да не говорим, че ходят в куп по 5-10 човека, езика им е супер гнусен поне за мен, викат, децата им са като полудели и са мега нагли хора. Намразих ги доста. Това за мен беше огромен минус, не знам на какво се дължи това нашествие техно в Гърция, но определено не ми хареса и може би беше най-големия минус на почивката ни. Нагли невъзпитани гнусни селяци, това ми е мнението за тях - точка!

И последен минус. Пътувахме събота сутрин към Гърция и минахме през Кулата, на Границата бяхме около 7-8 сутринта. Минахме за час и малко. Поносимо. Навръщане един приятел вика, мини през Илинден, петък е (днес) няма да има никой. Ето това ми беше последното минаване през тая граница. От Драма до Симитли - 3 часа и половина. Тир след тир, камион след камион, по завойте изпреварване няма. Средна скорост 40-50км/h. От Гоце Делчев до Добринище, решили да ремонтират ЦЕЛИЯ път. Път няма, изкопан е и народа кара с 20, свършва ремонта преди Добринище и от Предела до Симитли - тир след тир, камион след камион, каране с 40, изпреварване трудно.
3 или 4 часа ни отне Драма - Симитли през Илинден. Мога да претендирам, че съм читав шофьор и това за мен беше ад. Повече от там никога няма да мина и не ме интересува, дали ще има коли или ремонти. По-добре да повися на Кулата час-два, но преди и след това да карам, отколкото 4 часа да карам с 20 и пред мен да е ад. Да не говорим колко идиоти има по тия завой, който просто не могат да карат и преди завой бият спирачка до 10км/h.
Та това е от мен за Тасос, доволен съм, получих това, което исках и очаквах. Но догодина - средата на Септември, дано няма румънци и маса народ и само през Кулата.

Who needs antidepressants when you can drive an BMW.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Това за пътя е интересно... Явно е започнал скоро този ремонт, защото в началото на Юни нямаше нищо такова. Пътя не беше никак зле, защо им е този ремонт? Има къде-къде по-належащи отсечки за ремонт..
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Тасос ми е едно от най-любимите места на света, ходя от над 20 години и си го спомням как беше тогава. Последните 10ина години ходя август там, както и тази година и работещата схема е да се пътува средата на седмицата, през Илинден, като отделно спя в Банско предната вечер и става много елегантно. Никакъв трафик или чакане нямаше. Аз съм около Лименария и искаш да си на първа линия и да не мърдаш никъде с кола. Хора имаше много, половината поне гърци, доста румънци, турци и сърби и почти никакви нашенци, но не беше някакъв проблем, просто се усеща живо и като на море. Извън баш сезона е времето за обиколки, в лудницата само с лодки.