Море 2025г.?!...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Re: Море 2024г.?!...

Мнение от Top Gun Maverick » 24 Авг 2024, 16:17

Jordana написа:Това с тегличите и децата е скандално наистина , в същото време туристи и прасета си делят гръцките плажове ... :mhihi:
https://skandal.bg/news/17226890707532/ ... v-mrezhata

Абе я да попадне някой от БГ там, който знае как се колят прасета, ще видите как ще изчезва от време на време по едно шопарче. :mhihi: Стига да няма и някакви власти наоколо де.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 24 Авг 2024, 16:35

Кози има на много места в Гърция и Испания, вероятно и на други места.
И са супер нахални, отиват и ровят в чантите, каквото има за ядене се взима, ако не си там.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G05 LCI xDrive40i

Мнение от damian2112 » 24 Авг 2024, 17:48

mr_petroff написа:Аз на Самотраки съм плажувал с кози :mhihi: Сега съм на Шкорпиловци, водата е толкова топла, че излизам от морето да се разхладя :mhihi: И в този ред на мисли, сезона спокойно може да продължи до средата на октомври :yes:
Колега, и аз съм на Шкорпиловци, на къмпинга - ако искаш, драсни да пием по една бира :)

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 24 Авг 2024, 17:53

mr_petroff написа:Аз на Самотраки съм плажувал с кози :mhihi: Сега съм на Шкорпиловци, водата е толкова топла, че излизам от морето да се разхладя :mhihi: И в този ред на мисли, сезона спокойно може да продължи до средата на октомври :yes:

Два дъждовни дни в началото на Септември трябват и водата се сменя с ледена :bchug:
Изображение

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 24 Авг 2024, 20:58

Don_Diego написа:

Два дъждовни дни в началото на Септември трябват и водата се сменя с ледена :bchug:

А до края на септември се къпем, няма такива :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 24 Авг 2024, 23:08

Като стана въпрос за късно къпане, кой кога най-късно е топвал ташунките в солена вода, в северното полу-кълбо???

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 24 Авг 2024, 23:16

Целогодишно става, ако говорим за цялото северно полукълбо.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 25 Авг 2024, 6:22

аз най-рано на 1 януари, не беше на пияно, но беше топло времето със силно слънце
а до октомври някъде около средата редовно си се къпя

Изпратено от моят moto g(8) power lite с помощта на Tapatalk

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 25 Авг 2024, 10:44

empar написа:Като стана въпрос за късно къпане, кой кога най-късно е топвал ташунките в солена вода, в северното полу-кълбо???

1ви или 2ри Март беше тази година, в Северно море при Тромсьо :lol:
Има една сауна на самия бряг и от сауната направо в морето се влиза :kuku:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 25 Авг 2024, 13:11

В Тромсьо и лятото не става за къпане :mhihi:
:yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 25 Авг 2024, 13:33

Да, топчетата се върнаха на мястото си около Великден :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 25 Авг 2024, 13:39

Тука става целогодишно , водата е вряла . Имах един познат преди време , разправяше че на -5 е спал във басейна щото не му се прибирало в къщи . Като ония снежните макаци в Япония , ама не ми се вярва много ... :mhihi:

https://www.youtube.com/watch?v=bhcSp8k34Eg
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535i
Мечтае да кара: BMW M6 F13

Мнение от Tsureto » 30 Авг 2024, 17:45

Върнах се от Тасос днес. Да ви споделя накратко. Та, Тасос си е Тасос. Получих това, което исках и очаквам. Хубавите гледки, усещане, атмосфера. Едната част, която гледа към Кавала, не ми е любима, нищо особено, но другата страна, ми е по самотна, дива и създава усещане че си някак откъснат от света. Ние бяхме на Golden Beach. Водата - се едно си в басейн, уникална. Пясъка, бял и ситен, като прах - уникален. По плажа си стояхме на шезлонги с чадърче и то тия по джиджаните, на които пишеше минимална консумация 20 евро, но не забелязах някой да го следи това нещо. Общо взето там където бяхме ние, сме супер доволни и не се усещаше да има много народ.
Започнахче да обикаляме острова. Парадайс - ужас, хиляди хора, гъз до гъз. Чух че до Марбъл имало пожар и не работел плажа, та за това било мазало на Парадайс. Но така и така не беше зор да плажуваме там, та го подминахме. Разходихме се нагоре до манастира - красота навсякъде. Взехме един ден и атв, возихме се цял ден, обиколихме доста селца, тавернички, гледки. Качихме се почти до върха. Минахме и прес Потос и Алики, за плаж. На Алики беше пак мазало, а на Потос, не ми хареса плажа. Та общо взето имаше какво да правим и беше яко, определено си прекарахме добре.
От към цени, не съм усетил да е скъпо. По 10-12-15 евро основни ястия, бира 6-7 евро, узо 200мл от 7 до 10 евро. Не мисля, че е скъпо. Като плюсове, наистина си изкарахме чудесно.
Да кажа и малко минуси. Първо - Бяхме края на Август и ми се стори МАЗАЛО. Освен там където бяхме (golden beach), навсякъде другаде ми се стори мазаляк пълен. По заведения, по улици, по плажове. Ходил съм и преди на Тасос за разходка и такова нещо не съм виждал, но беше около 5-6 Септември, та явно има значение дали ще отидеш Август или Септември. Беше мазало наистина от към хора. Ходил съм 3-4 пъти в Гърция и такова чудо не съм срещал.
Второ - Да не ми се разсърдят румънците, но бяха като хлебарки - НАВСЯКЪДЕ. По едно време два дена, друга реч освен румънска не се чуваше. Навсякъде румънски коли, навсякъде румънска реч. Се едно бяхме в Румъния. Да не говорим, че ходят в куп по 5-10 човека, езика им е супер гнусен поне за мен, викат, децата им са като полудели и са мега нагли хора. Намразих ги доста. Това за мен беше огромен минус, не знам на какво се дължи това нашествие техно в Гърция, но определено не ми хареса и може би беше най-големия минус на почивката ни. Нагли невъзпитани гнусни селяци, това ми е мнението за тях - точка! :D
И последен минус. Пътувахме събота сутрин към Гърция и минахме през Кулата, на Границата бяхме около 7-8 сутринта. Минахме за час и малко. Поносимо. Навръщане един приятел вика, мини през Илинден, петък е (днес) няма да има никой. Ето това ми беше последното минаване през тая граница. От Драма до Симитли - 3 часа и половина. Тир след тир, камион след камион, по завойте изпреварване няма. Средна скорост 40-50км/h. От Гоце Делчев до Добринище, решили да ремонтират ЦЕЛИЯ път. Път няма, изкопан е и народа кара с 20, свършва ремонта преди Добринище и от Предела до Симитли - тир след тир, камион след камион, каране с 40, изпреварване трудно.
3 или 4 часа ни отне Драма - Симитли през Илинден. Мога да претендирам, че съм читав шофьор и това за мен беше ад. Повече от там никога няма да мина и не ме интересува, дали ще има коли или ремонти. По-добре да повися на Кулата час-два, но преди и след това да карам, отколкото 4 часа да карам с 20 и пред мен да е ад. Да не говорим колко идиоти има по тия завой, който просто не могат да карат и преди завой бият спирачка до 10км/h.
Та това е от мен за Тасос, доволен съм, получих това, което исках и очаквах. Но догодина - средата на Септември, дано няма румънци и маса народ и само през Кулата. :bchug:
Who needs antidepressants when you can drive an BMW.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 30 Авг 2024, 19:08

Това за пътя е интересно... Явно е започнал скоро този ремонт, защото в началото на Юни нямаше нищо такова. Пътя не беше никак зле, защо им е този ремонт? Има къде-къде по-належащи отсечки за ремонт..
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 30 Авг 2024, 20:07

Тасос ми е едно от най-любимите места на света, ходя от над 20 години и си го спомням как беше тогава. Последните 10ина години ходя август там, както и тази година и работещата схема е да се пътува средата на седмицата, през Илинден, като отделно спя в Банско предната вечер и става много елегантно. Никакъв трафик или чакане нямаше. Аз съм около Лименария и искаш да си на първа линия и да не мърдаш никъде с кола. Хора имаше много, половината поне гърци, доста румънци, турци и сърби и почти никакви нашенци, но не беше някакъв проблем, просто се усеща живо и като на море. Извън баш сезона е времето за обиколки, в лудницата само с лодки.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата