България на първо място по смъртност на пътя - причини?
Модератор: Общи модератори
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Re: България на първо място по смъртност на пътя - причини?
empar написа:За един приятел да попитам, кое е това мпс от категория Ц+Е, дето вдига 100?![]()
![]()
По дифолт-турски и румънски тирове...

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
dhtj написа:
Неква лепенка щяла да се счита за връчване. Че аз може да съм 20 дни в доминикана, как лепенка за 14 дни ще се счита за връчване?
И вашата не е лесна, кой на Доминикана, кой на космическата станция …
Обаче как така ограничението за мотори ще е по-ниско ?

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Яко си е, 2024 г. с лепенка на пощата .....
Да бяха питали ЧСИ-тата и мутрите как си откриват длъжниците.
Що трябва да ме гонят, като съм им дал ел. поща и телефон, и регистрация в умрелия им електронен сайт, да бяха измислили още 20% бонус при глоба и сметка щях да им дам, автоматично да си ги прибират, както правят по-глупавите от ГУГЪЛ всеки месец, да не говорим, че в бели държави това се случва без разрешение.
Какъвто народа, такива управниците и милиционерите, и форумните герои.
Що трябва да ме гонят, като съм им дал ел. поща и телефон, и регистрация в умрелия им електронен сайт, да бяха измислили още 20% бонус при глоба и сметка щях да им дам, автоматично да си ги прибират, както правят по-глупавите от ГУГЪЛ всеки месец, да не говорим, че в бели държави това се случва без разрешение.
Lenco написа:Яко си е, 2024 г. с лепенка на пощата .....
Тия лепенки са за аналоговите шофьори и няма да отменят Системата за Сигурно Връчване.
Аз я ползвам тая система и фишовете идват едновременно на SMS и email.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Оня ден получих една честитка по вайбър от Министерството на е-управление,никви пощи никви лепенки 

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Очевидно, поне за всеки мислещ човек, това с връчването със залепване на уведомление е крайна мярка за мишоци, които се крият.
Ако си се регистрирал на тези места, ще те търсят първо там и ще те уведомят без драми. Народът какъв бил
Ако си се регистрирал на тези места, ще те търсят първо там и ще те уведомят без драми. Народът какъв бил

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
bmwfan3 написа:Аз я ползвам тая система и фишовете идват едновременно на SMS и email.
Само докато се върна от патрулката и ми дрънна телефона . Че ме нахендриха преди седмица

Провеждала се акция "Зима" ... Викам си кога ли па сте давали .. Я елате с мен до патрулката ... Пожарогасители аптечки .. Жилетка оЙ

Гледах го и баш не повярвах че ми нашиса фиш за това че съм им спрял по тяхно желание, ама

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
ивчо написа:Вероятно ако бяха казал още нещо, щяха да пишат и аптечката, че е оригиналната а не по изискванията .
Питаха ли те "какво работиш", че на мен ми е любимото, и вече се чудя какво да им отговарям?

Към уважителните "професията мЕлецьОнер" колеги е въпроса - какво им казвате - дайте идеи, че се изчерпвам напоследък!

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- St.Trinity
- Потребител
-
Nickelback написа:Питаха ли те "какво работиш", че на мен ми е любимото, и вече се чудя какво да им отговарям?![]()
![]()
Към уважителните "професията мЕлецьОнер" колеги е въпроса - какво им казвате - дайте идеи, че се изчерпвам напоследък!![]()
Моите уважения към службата Ви, но не съм длъжен да споделям информация от личен характер с вас. Гледайте на мен единствено като "водач на МПС".

- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Nickelback написа:- какво им казвате - дайте идеи, че се изчерпвам напоследък!![]()
сой ун наркотрафиканте коломбиано

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Един приятел им казва адвокат и общо взето разговора не върви към протакане после. 

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Един мой измамник пък почва да им обяснява как е останал без работа, има кредити, ипотека, две деца, протекъл му покрива на къщата, жена му избягала с друг, вчера ходил на важни изследвания и чакал резултати другата седмица. 

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Nickelback написа:Към уважителните "професията мЕлецьОнер" колеги е въпроса - какво им казвате - дайте идеи, че се изчерпвам напоследък!![]()
Аз от край време си им казвам: така е, прави сте - виновен съм, знам к'во направих. Понасям си последствията такива, каквито са.
Може да не ви се вярва, но по този начин много пъти ми се е разминавало с думите - мъжкар си, аре бягай.
Не винаги, разбира се.
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
България на първо място по смъртност на пътя - причини?
Тва минава, ама ако си с Опел Кадет, а не с БМВ или S-класа.dhtj написа:Един мой измамник пък почва да им обяснява как е останал без работа, има кредити, ипотека, две деца, протекъл му покрива на къщата, жена му избягала с друг, вчера ходил на важни изследвания и чакал резултати другата седмица.
Последна промяна Anthony_J на 22 Ное 2024, 18:43, променена общо 1 път
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Имам наблюдение, че откакто имам залепен на стъклото видеорегистратор, другарите от милицията са много по учтиви, благоразположени и винаги готови за компромиси