Новите ГТП стикери
Модератор: Общи модератори
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: Новите ГТП стикери
в София е такава мърлявщина, че е трудно за осъзнаване... "любимо" ми е да си вадя черни сополи от носа след като съм се разхождал
аре нас - кучета ни яли, ама децата не са длъжни да дишат тая пръдня
бафти свинщината
п.с. и няма да се оправи

аре нас - кучета ни яли, ама децата не са длъжни да дишат тая пръдня
бафти свинщината
п.с. и няма да се оправи

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Аз съм убеден,че мерките ще проработят между коледа и нова година.Тогава и само тогава...
Също така съм убеден,че едно 90% от тия дето им пречи мръсният въздух няма да са тук за да го видят.
Та тогава мога да мина парадно с тойотката да се надишам с чист въздух около НДК...
Също така съм убеден,че едно 90% от тия дето им пречи мръсният въздух няма да са тук за да го видят.
Та тогава мога да мина парадно с тойотката да се надишам с чист въздух около НДК...

kiko написа:Факта,че се движат тук значи,че в западната Европа отдавна са се отървали от тяхи балканският манталитет да си горд собственик на 2-3 автомобила по 5к лв. последен сезон вместо един нормален за 15-20к лв също в Европата го няма
Възможно най-балканското изказване.
Според мен целият град трябва да е Еко зона. И така всички градове. Който иска да си кара пикапа по нивите. Това да бръмчи ежедневно в града с 2 тона джип е простотия.Lenco написа:Разправят, че в Надежда и Младост е най-замърсен въздуха, там не живеят ли малко повече хора от центъра или бъркам, или трябва да пазя въздуха на Голямата Тиква и другите Тикви дето опънаха за един месец заплати - добри, а не свършиха нищо.
Сега в София има метро. Аз си спомням едно време пътуването от Младост до Люлин какво приключение беше и колко билети се дупчеха. Автобусите сега с с климатик. Трамваите също.
Но хората си знаят, че автомобила е the best status.
Аз карам колело в града, най-бързо и удобно ми е. Само като се сетя, че винаги има някой на аварийки пред гаража ми "само за малко" се качвам на колелото и като стигна го връзва за най-близкия стълб/знак. Не обикалям 5 ми. да търся паркомясто.
- hotblooded
- Потребител
-
- Кара: G30 530i
- Мечтае да кара: E31 850 CSi
DigitalExile написа:Е чак нелепо, мен ще ми хареса да намалеят колите в София,че малко в повече ми идва
За съжаление за момента не е вариант да сменя града
Самият факт, че има такива тежки задръствания означава две неща - горивата са евтини, а данъците за МПС са ниски. После идва момента и с бутафорния ГТП... Половината(минимум) коли в България, няма да минат нормален преглед в никоя нормална държава.
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
maxoyn написа:kiko написа:Факта,че се движат тук значи,че в западната Европа отдавна са се отървали от тяхи балканският манталитет да си горд собственик на 2-3 автомобила по 5к лв. последен сезон вместо един нормален за 15-20к лв също в Европата го няма
Възможно най-балканското изказване.
@ maxoyn Ох, благодаря, че му сипа вместо мен.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Oх,не знам как ще заспя сега от толкова булгар- западно европейци 

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
e36, 03 1994
мин година същият пункт без "жокери" си я мери, гледа и я мина "кат 2"... тази година... не можело колата да мине без нов катализатор?
нз каква е идеята точно, но утре ще мина да видя за катализатор нов и евентуално друго мнение, защото гледам "тест за автомобили с катализатор до 2002г"? как точно се очаква кола 94та да мине тест покриващ до 2002 нз
в талона никога не е имала еко или евро категория, никога не е била отбелязана че има катализатор?
не съм спорил с хората в пункта, платих си 20лв за" тест" и май ще пазарувам катализатори
относно супер спора за "еко" зоната в София... поне имате буферни паркинги и нормален градски транспорт
аз лично нямам против да не влизам в центъра на София, ще се съобразя ама разбирам защо им пречи на хората... но и в Плд вони на дизел права тръба и печки из целия град (и по центъра)
мин година същият пункт без "жокери" си я мери, гледа и я мина "кат 2"... тази година... не можело колата да мине без нов катализатор?
нз каква е идеята точно, но утре ще мина да видя за катализатор нов и евентуално друго мнение, защото гледам "тест за автомобили с катализатор до 2002г"? как точно се очаква кола 94та да мине тест покриващ до 2002 нз
в талона никога не е имала еко или евро категория, никога не е била отбелязана че има катализатор?
не съм спорил с хората в пункта, платих си 20лв за" тест" и май ще пазарувам катализатори
относно супер спора за "еко" зоната в София... поне имате буферни паркинги и нормален градски транспорт
аз лично нямам против да не влизам в центъра на София, ще се съобразя ама разбирам защо им пречи на хората... но и в Плд вони на дизел права тръба и печки из целия град (и по центъра)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
сместа ти е добра, но въглеродния окис е малко висок.. темп на водата ти е добра- ако каталитика е загрял както трябва - за нов си- да...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- host
- старши ентусиаст
-
ясно е че ще получи коледен бонус катализатори
интересното (и за това го споделям за други колеги) според мен е че автомобил който никъде не фигурира документално да има катализатор, вече при ГТП автоматично отива в категория за автомобил с катализатор
споделиха ми къде да отида, че да не ми сложат само празни катализатори без нищо в тях, дано да изкарат поне 3-4г след слагане
ще ви постна пак какъв е ефекта "след" към края на седмицата
интересното (и за това го споделям за други колеги) според мен е че автомобил който никъде не фигурира документално да има катализатор, вече при ГТП автоматично отива в категория за автомобил с катализатор
споделиха ми къде да отида, че да не ми сложат само празни катализатори без нищо в тях, дано да изкарат поне 3-4г след слагане
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Аз тъкмо се наканих да си купя б58 и да го надуя, те преебаха прегледите за бензинки... Продължаваме напред с нафтата 

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Днес се загледах в един от общинските паркинги баш в центъра. Вътре в паркинга има малка залена площ.
Като се напълни, казват на колите да спират в нея и всичко е яко кал, дето я разнасят навсякъде
Дребно нещо, ама баш от тия, дет трябва да дават пример.
После стикери, зони, путки майни! След това виждам някакъв общински камион, не знам какъв беше, но е мин. 40 години,
дими колкото 84 дизел голфа с прави тръби, чипосани. И си викам, работят хората. Ша са опраим...
Бахти ганьовската територия, допотопна....
Като се напълни, казват на колите да спират в нея и всичко е яко кал, дето я разнасят навсякъде

Дребно нещо, ама баш от тия, дет трябва да дават пример.
После стикери, зони, путки майни! След това виждам някакъв общински камион, не знам какъв беше, но е мин. 40 години,
дими колкото 84 дизел голфа с прави тръби, чипосани. И си викам, работят хората. Ша са опраим...

Бахти ганьовската територия, допотопна....

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
host написа:нз каква е идеята точно, но утре ще мина да видя за катализатор нов и евентуално друго мнение, защото гледам "тест за автомобили с катализатор до 2002г"? как точно се очаква кола 94та да мине тест покриващ до 2002 нз
Виж и кислородният сензор, свещи и инжектори също. Но с катализатор ще се реши най-лесно, въпреки че може да маскира проблем другаде.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- host
- старши ентусиаст
-
дюзите/инжектори са минати на стенд и ултразвук мин година, и бяха ок, ламбда сондите работят, дебитомера е оригинален работещ, всякакви датчици и сензори са сменяни и са 100% работещи , свещите може би имат нужда от подмяна, имам нов комплект, може да й пусна едни свещи утре добра идея е
проблем си има - описвал съм го в темата за е36 често срещани проблеми, едно едва едва долувимо придърпване от 1500 до 2000 оборота - но и миналата година го имаше и си мина колата без дерт... обаче в инпа(от няколко месеца) ми направи впечатление че НЕ записва дългосрочни и краткосрочни адаптации? даже друг компютър купих да не е от него и пак така
по-скоро от това че не може хубаво да си прецизира смесите както е предвидено + че я пускат вече на тест за кола с катализатор и ефекта е wow
питах вече в един сервиз дали имат желание да работят по ретро автомобил, дано януари открият от какво е
проблем си има - описвал съм го в темата за е36 често срещани проблеми, едно едва едва долувимо придърпване от 1500 до 2000 оборота - но и миналата година го имаше и си мина колата без дерт... обаче в инпа(от няколко месеца) ми направи впечатление че НЕ записва дългосрочни и краткосрочни адаптации? даже друг компютър купих да не е от него и пак така
по-скоро от това че не може хубаво да си прецизира смесите както е предвидено + че я пускат вече на тест за кола с катализатор и ефекта е wow

питах вече в един сервиз дали имат желание да работят по ретро автомобил, дано януари открият от какво е
- r19
- младши ентусиаст
-
- Кара: 412 Turbo/323ti
- Мечтае да кара: Mig-29
- Детайли за колата: Old school!
Колега ако не ти се купува катализатор просто опитай в друг пункт. Аз лично минах без катализатор с Е36 323ti ЕКО 2 в нормален пункт без изобщо да ми форсират колата и да правят каквито и да е тестове и без да давам повече пари разбира се. Отидох и ги попитах може ли да мина, отговориха че тези "по-старите" минават без проблеми и така. Успех.host написа:ясно е че ще получи коледен бонус катализатори
Изпратено от моят SM-A505FN с помощта на Tapatalk