Новите ГТП стикери

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: Новите ГТП стикери

Мнение от alx » 16 Фев 2025, 1:18

slatanic написа:Е сега ще дойде Алекс да обясни за надежността и това да си купиш АмжИ втора ръка...ох котьоУ... :ok:
Иначе съм напълно съгласен.
При такъв избор европейско няма нииищо...
Аз лично понеже нещата винаги ги гледам от "практичната страна" и не мога да включа корвет...оставам с идеята за камаро,мустанг и накрая доджа...въпреки,че от всички на обем е най-практичен.
Но и най-дебел... :mhihi:

Зависи колко си добър със стар/дас и какви инструменти и условия имаш щото дилъра иначе е на $250/час Труд и реже глави :ok:

Но не случайно всяко амг на 2-3 години е на 50% от фабричната му цена и като излезе от гаранция още пада… 5 годишно амг примерно е нормално да е на 1/3 от новото… проблемни са всичките и трошат безумни и сериозни неща…

За бюджетно в8 със задно поне за мене има точно една кола- камаро зл1… тя е като ку*ва дето те чука хубаво ама винаги ти мисли зло- то …. Достоен заместник на Вайпър-а е в това отношение. Може със 6 ръчни а може и със 10 автомат които поне за мене е доста хубав в тая кола… която или я караш мъжката и се размазваш епично с нея или се размазваш някъде ако си безгръбначен :angel:

А ако искаш готино трак возило- пак камаро з28 1ле … 315 гуми отпред и е абсолютно феноменален като усещане особено ако може да си изпъне краката на правите участъци. Чепат, но добродушен и ако се респектираш от него- ще сте добри приятели :ok:

Ако имаш малко повече пари базовия ц8 е фантастична кола във всяко отношение за парите си

Да не говориме, че афтърмаркет-а за тия коли е огромен и сравнен с другите (европейски) марки- значително по- евтин.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 16 Фев 2025, 13:04

Не трябва ли да прехвърлим последните постове в определената им тема?

П.П. Някой помни ли как се казваше кавър версията на Vanishing Point от по-късните години, някъде около 2000 ..?
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 16 Фев 2025, 15:12

Дори май има 2 римейка, мисля че същото име всичките.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ildivvy » 16 Фев 2025, 18:41

В уикипедия май дават само един римейк...

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 16 Фев 2025, 23:43

Искам да се повозя в мустанга като дойде. :ok: Вчера даже прегледах малко мобилето да видя какви има на пазара, не че мога да си го позволя, ама мечти..
:OT:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 17 Фев 2025, 17:04

dhtj написа:Кола внос от Америка без еврокатегория ли е в талона?

Че от край време се каня на мустанг, оня ден ми дойдоха данъците и се сетих да сметна как излиза мустанга и 343 киловата без евро категория в моята община отиват на 1800лв данък :mhihi:

Ивански ще каже как е с доджа?

Сега погледнах евро 6 съм
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 20 Фев 2025, 17:06

Ще връщат винетките на старите цени май. 97лв/годишна. Даже съм изненадан, че само +10лв. Очаквах поне 120лв да видя :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 20 Фев 2025, 17:08

Това си го говорихме вече в икономическата тема. Като не могат да накарат тези, които не плащат да плащат, ще вдигат такси и данъци, които не може да се избегнат.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ildivvy » 20 Фев 2025, 18:30

Не, че не могат... По-скоро не искат! Много по-лесно е! Как обявиха война на разпространението на вейпове и наркотици? Не могат ли и на други 'неща' да обявят война?

И как става така, че трафика е увеличен, а приходите са намалели? Нали всичко се следи с камери и т.н. ?

Изображение

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 23 Мар 2025, 15:24

Евро 6 N55 с catless downpipe, тоест с миризма на СОЦ возило отзад :mhihi: Категория преди даунпайпа Еко 4 и след - пак. Дифузьорът на бронята щеше да опре в тръбите покрай канала и не успяхме да я качим на валците, затова мериха само задните спирачки :mhihi: Без платен данък също се минава при достатъчно желание. На 99% съм сигурен, че някои ГТП пунктове си плащат абонамент към когото трябва, за да пускат всякакви коли, а други не. Иначе ако загледаш новините всичко е цветя и рози, влиянието на ЕС много сериозно :mhihi: Ще се оправим ама 2160-та :mhihi: Очаквам коментар специално от Стинката. :shock:

Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 23 Мар 2025, 16:45

Ясно че е пълно из БГ с разни шано сервизи за ГТП , иначе тая цялата скраб дето се движи по пътищата трябва да отиде за желязо. Аз поне до сега такова чудо за данък не съм виждал :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ildivvy » 23 Мар 2025, 19:29

Проверяват го на компютъра, не ти търсят бележката, като едно време...

Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 23 Мар 2025, 20:25

Не си плащат сервизите, просто някои имат софтуер и пак не пускат всеки. Трябва или да си техен човек, или да кихнеш. :mhihi:
Знам за случаи в два сервиза, които на един и същи човек. В единият сервиз може да минеш по принцип, в другия не. Служителят прави някакви шашми като пуска други данни с някаква програма предполагам. :mhihi:
Въпреки това ще си слагам катализатор и на жената на Зафирата, че усещам как не мирише хубаво като погорява масло, ама я вкарвам за сегменти и глава тия дни, та тогава ще монтирам катализатора. Да си има.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 01 Апр 2025, 9:11

Питанка - на една от колите единия мигач отпред работи когато си иска. Всичко опитах и нищо не реши проблема изцяло :dunno:
Следващата седмица съм на преглед с нея....дали ще ми се заядат?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 01 Апр 2025, 9:17

Don_Diego написа:Питанка - на една от колите единия мигач отпред работи когато си иска. Всичко опитах и нищо не реши проблема изцяло :dunno:
Следващата седмица съм на преглед с нея....дали ще ми се заядат?

аз мигачи съм пускал само на техническия на Драконя :mhihi: :mhihi: :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата