Казарма
Модератор: Общи модератори
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Re: Казарма
5г?Ти някъв шапкар ли си бил?
Иначе аз бях 1вия набор където ни хвана намалението от 1.5г на 1г буквално си ударих гъза в тавана от кеф
Иначе аз бях 1вия набор където ни хвана намалението от 1.5г на 1г буквално си ударих гъза в тавана от кеф

- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
kiko написа:Иначе аз бях 1вия набор където ни хвана намалението от 1.5г на 1г буквално си ударих гъза в тавана от кеф
Питай ме мене, дето хванах намалението от 1 година на 9 месеца

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
kiko написа:5г?Ти някъв шапкар ли си бил?
Айде без обиди

Ти да не мислиш, че и на мен не ми се е искало да ходя студентче някъде и да гоня 5 години студентките. Просто родителите ми нямаха финансови възможности да ме издържат, а тогава нямаше такива лиготии като сега да си живееш при мама и тати до 30 години.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Извинявай, не съм искал да те обидя! Просто 5г казарма мисля, че и във ВМС не е било. Аз си служех с наборите,не съм бил студент да отлагам до последно, за сметка на това сега съм студент
@nikstorm, пак не можеш да ме биеш с твойте 3месеца

- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Ако в учил 5 години във ВУ ,са си 5 години казарма.Хубавото освен военното обучение и офицерско свание, че получаваш и цивилна специалност.
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
gromovich написа:а тогава нямаше такива лиготии като сега да си живееш при мама и тати до 30 години.
Интересно тогава защо сега го има това?

- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
kiko написа:
Я пак? Само дето бях общо 6 месеца, с полагаемата станаха 5

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Първите три месеца от сержантската школа на ГВ в Елхово , освен че бяхме с ''въшкарници '' , ами носехме и цинтове
Камуфлажите и кубинките ги даваха след това. Бил съм над година на гранична застава , само хубави спомени имам ,лошото се забравя
Аз хванах намалението от 24 на 18 месеца
. Заради предаването за атомната авария на Ку-Ку съм давал наряд 15 км. с противогаз и защитно облекло
,от тогава имам ''особено мнение'' за Слави Трифонов 

- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
drifty написа:gromovich написа:а тогава нямаше такива лиготии като сега да си живееш при мама и тати до 30 години.
Ами един прост пример. Не бях от най-кротките ученици в училище и като направех някоя щуротия едно на ръка ме ошамарваше учителя, ами и като се приберях вкъщи имаше продължение. А сега всички знаете как е, семейно възпитание никакво, по скоро имаме семейно лиготене.
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
mr_petroff Ако си 75 набор може и с брат ми да си се засякъл, той беше в тая школа и после на застава, в която бяха само издънките
, 19-та ако не ме лъже паметта .

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Ивайло Димов написа:mr_petroff Ако си 75 набор може и с брат ми да си се засякъл, той беше в тая школа и после на застава, в която бяха само издънките, 19-та ако не ме лъже паметта .
19-та няма , бил съм на 1-ва /Лесово/ и 4-та /Голям Дервент/ , 71 съм - при нас намалиха службата от две на година и половина...
- kingkacho
- Потребител
-
- Кара: BMW 320D GT F34
gromovich написа:drifty написа:gromovich написа:а тогава нямаше такива лиготии като сега да си живееш при мама и тати до 30 години.
Ами един прост пример. Не бях от най-кротките ученици в училище и като направех някоя щуротия едно на ръка ме ошамарваше учителя, ами и като се приберях вкъщи имаше продължение. А сега всички знаете как е, семейно възпитание никакво, по скоро имаме семейно лиготене.
Точно в десятката . В къщи след родителска среща имаше как се каляваше стоманата. Пърово ядеш бой от учител а после и в къщи защото съм ги излагал. А сега ученика бие учителя после и родителите идват да бият учителя.
А сега по темата служих 2г на КЩМ 145 как се копае окоп за този БТР бедна ви е фантазията но евала и на полк. Дойнов копаеше на равно с нас. Но антената обикновено ни издаваше.Ние имахме по два въшкарника та си бяхме чисти но в консервата си беше топ.. От него почти не ми останаха косми по краката а без якичка абсурд врата ти отива на кино.Колко кабел положихме в горите не е истина защото най сигурната връзка е проводната. Най важното остават само хубавите спомени...
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Не помня добре, но май беше 4 часа за окопа на нашите 'консерви'... Слава богу, не са ни карали да копаем такъв! Обаче го подготвяхме за преминаване на водно препиатствие... Пак е няколко часа! И чистенето на оръдието след стрелба с щатни снаряди е 'забава'...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- kingkacho
- Потребител
-
- Кара: BMW 320D GT F34
На 6та мин. напускане на поделението и газ до дупка до първо икп 6мин за разпъване и осигуряване на свръзка без окоп това при тревога. При стандартно занятие на терен с окоп обикновено за един ден се справяхме.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
То хубаво антената вдигате ама канали не изграждате ли ако е свързочна машината ? Без да си пуснал станцията и да си направил каналите които са в ония секретните пакети запечатаните дето се отварят при тревога ... 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...