Бъдещето на ЕС?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

...

армия, полиция и съд
10
29%
редуциране до зона за свободна търговия
11
32%
повече от а, п и с
8
24%
няма бъдеще (след като се изгорят пейките)
5
15%

Общо гласове : 34
старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: Бъдещето на ЕС?

Мнение от Jordana » 18 Мар 2025, 11:02

Не можаха да се разберат за европейско НАТО, има доста държави които не са съгласни да плащат за това . Направиха си клуб на мутрите войнолюбци които доброволно ще участват в бандата на шаро . Ще им опростяват там някакви пари от евро програми ако ги похарчат за лъкове и стрели . Ето например при нас как може да стане , спираме програмата за саниране и с парите купуваме американски катюши ...пардон , хай марс ! Ето това ще е новата евро антанта ...събрана от тук от там армия от кръстоносци готови да се жертват за вярата . :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 18 Мар 2025, 11:08

:mhihi: Готови са:
photo_2025-03-18_11-07-44.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 18 Мар 2025, 11:30

Я обяснете какъв по-точно е проблема с превъоръжаването на Европа, че не ви разбирам? Имам предвид извън ирониите и базиците.
Опасявате се, че Европа ще тръгне да завладява съседни държави или какво ще прави според вас след като се въоръжи още? Че парите можело да идат за здраве за какво ли още не е ясно. Някакъв друг проблем има ли освен според вас неправилно харчене?
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 18 Мар 2025, 11:30

Щом копейките се активизираха и се гърчат, значи всичко е точно и Европа върви към правилната посока :ok:
Последна промяна Exclusive89 на 18 Мар 2025, 12:50, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 18 Мар 2025, 11:38

Европа няма да завладява разбира се, просто поредната тъпа стратегия и, както се вижда "урсулките" благоговеят и пускат по някоя сълза, колко умно се е изказала гинеколожката.
Европа ще похарчи едни безсмислени пари, където повече от половината ще отидат като печалба разбира се (нали търсенето определя надценката).
Никой нищо няма никъде да напада в крайна сметка.
Освен по новините , за страх на "урсулките".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 18 Мар 2025, 11:41

Jordana написа:...

Всичко е като скачени съдове - ние казваме hi mars, Елон казва bye mars :lol:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
Мечтае да кара: Елинор :)

Мнение от Ивайло Димов » 18 Мар 2025, 11:56

Само да не каже некой HIMARS :ok:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 18 Мар 2025, 12:23

Тоест когато Путин харчи всичко за превъоръжаване и откровена война като за тая цел кара народа си да изнемогва и мизерства дори на места, всичко е точно. Когато Европа се видя, че не е лошо да помисли за отбрана малко повече, стана лошо защото ще харчи, така ли да разбирам? Или той Путин не краде нищо, пари няма и олигарството в Русия не е национална мечта? Само "Урсула" краде и само тя не умее да разпределя средства. В САЩ политиците хич не крадат и те и не доят народа си с всевъзможни данъци на колосални нива за са могат да финансират отбраната си. На всичко отгоре тяхната така наречена отбрана върви ръка за ръка със задължителни войни където може по света.

За тия двете сили може, за на Китай самолетите може да се кефим, че били еди какви си или комунистите и там не крадат и са 100% ефективни за народа си?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 18 Мар 2025, 12:32

Теб какво те интересува Путин?!
Да не си на 10 годинки, че такива да ги питаш или разсъждаваш?!

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 18 Мар 2025, 13:18

Понеже живея в Европа, няма как да не ме интересува. Понеже живея на планетата Земя, няма как да не ме интересува водача на една от двете водещи военни сили на тази планета. И точно понеже не съм на 10 ме интересува. Самият той пък се постара през последните 3 години да се интересуваме още повече от него. Преди това малко по-малко ни вълнуваше. Особено Боко като му подаряваше кученце, дотам стигаха вълненията ни.

Та това ли е отговора(твоя)на всички противници на това превъоръжаване? Че ще крадат европейските лидери, следователно няма смисъл да се въоръжваме? Вие същите хора не се ли оплаквахте, че нямаме армия? Че купуваме хартиени самолети(уж)които за нищо не ни трябват и още куп неща?
И нещо друго, според вас, тези същите европейци ако приемем, че ако ще крадат от тези пари за въоръжаване, какво ги спира да крадат от парите за здраве и за каквито се се сетите сфери на обществения интерес след като парите са в тях и те определят за какво ще се харчат?
Според мен и в единия и в другия случай могат да си измислят начини.
Но в този ред на мисли предпочитам да откраднат нещо и от парите за отбрана, но да имаме нещо повече от обещанията на държави като САЩ и Русия, без значение за какво става дума.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 18 Мар 2025, 13:57

Top Gun Maverick написа:Понеже живея в Европа, няма как да не ме интересува. Понеже живея на планетата Земя, няма как да не ме интересува водача на една от двете водещи военни сили на тази планета. И точно понеже не съм на 10 ме интересува. Самият той пък се постара през последните 3 години да се интересуваме още повече от него. Преди това малко по-малко ни вълнуваше. Особено Боко като му подаряваше кученце, дотам стигаха вълненията ни.

Та това ли е отговора(твоя)на всички противници на това превъоръжаване? Че ще крадат европейските лидери, следователно няма смисъл да се въоръжваме? Вие същите хора не се ли оплаквахте, че нямаме армия? Че купуваме хартиени самолети(уж)които за нищо не ни трябват и още куп неща?
И нещо друго, според вас, тези същите европейци ако приемем, че ако ще крадат от тези пари за въоръжаване, какво ги спира да крадат от парите за здраве и за каквито се се сетите сфери на обществения интерес след като парите са в тях и те определят за какво ще се харчат?
Според мен и в единия и в другия случай могат да си измислят начини.
Но в този ред на мисли предпочитам да откраднат нещо и от парите за отбрана, но да имаме нещо повече от обещанията на държави като САЩ и Русия, без значение за какво става дума.

Направо си кажи "понеже се подведох по общата истерия"
Пак ще напиша!
Никой не се интересуваше от Украйна и какво се случваше там.
Никой не го интересуваше толкова време, докато едните решиха сами да се оправят.
И в един момент "олеле мале, Русия до няколко месеца ще ни нападне"
За това казах "десет годишен", макар да знам , че и на десет годишните вече им стана ясно, че това са пълни глупости!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 18 Мар 2025, 14:05

Слаба ракия са днешните "диктатори"- Ким, Лукашенко и Путин.... Едно време какви диктатори имаше, ехеее... Нито Ким, нито Лукашенко за толкова години на власт на са нападнали никой, за разлика от носителите на евроатлантическите ценности, дето затриха цели държави и се набълбукаха с талибани, та да им газят раята от време на време. Ма няма страшно, то раята е възобновяем ресурс според "елита" на сифилизования свят. Само Путин се опитва да си защити държавата както може, че врага вече е прекрачил портата и в момента се налага да му блъска глЪвЪта с вратата у касата, та белким почне да я използва по предназначение.
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 18 Мар 2025, 14:23

Димитров, едва ли някой мисли, че Русия ще го напада, особено в обозримо бъдеще. Това са руски пропаганди за да се присмиват на европейците. Даже не руски, а направо кремълски. Това нещо тръгна много отдавна, но с речта на Тръмп, че Европа не е поканена на масата за преговори, нашите льольовци осъзнаха нещо много важно, което и на вас ви бяга или не искат да го признаете. Армията не е нужна само за да не те нападне някой "утре". Силните армии определят курса на вятъра. Ако Европа имаше силна армия, Тръмп нямаше да си позволи да каже подобно нещо, а щеше да се радва да седне на тая маса задно с представители от Европа. Той може пак да седне, понеже каквото и да се говори е ясно кой е съюзник на САЩ в тази част на света, но друго щеше да е ако този съюзник е силен поне наполовина колкото теб и може сам да решава много неща.

Та тези приказки, че ни е страх утре Путин да не ни нападнел може да ги повтаряте все едно излизат от него, ама никой тука не го мисли. Първо няма вече ресурса да го направи без да ползва атомни оръжия, а това няма как да му печели нещо в днешно време. Специалната военна операция му издои човешкия ресурс, а война на чужда територията видяхме, че не се води толкова лесно щом три години се мъчи в една Украйна където всичко е било тяхно даже и много от нещата ги познават 1:1 както са. В Европа да влиза даже няма как и да мечтае в днешната реалност, та не ни е страх от тази руска пропаганда повтаряна безброй пъти.

После се чудите защото ви базикат на копейки и това за повтаряната руска пропаганда го виждам аз, който дори съм си умерен соц носталгик, понеже си имам и не малко хубави спомени за някои неща. Смятайте крайните противници на Русия как ви виждат с подобни изказвания, все едно излизащи от устата на Песков и Медведев.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 18 Мар 2025, 14:38

Top Gun Maverick написа:Димитров, едва ли някой мисли, че Русия ще го напада, особено в обозримо бъдеще. Това са руски пропаганди за да се присмиват на европейците. Даже не руски, а направо кремълски. Това нещо тръгна много отдавна, но с речта на Тръмп, че Европа не е поканена на масата за преговори, нашите льольовци осъзнаха нещо много важно, което и на вас ви бяга или не искат да го признаете. Армията не е нужна само за да не те нападне някой "утре". Силните армии определят курса на вятъра. Ако Европа имаше силна армия, Тръмп нямаше да си позволи да каже подобно нещо, а щеше да се радва да седне на тая маса задно с представители от Европа. Той може пак да седне, понеже каквото и да се говори е ясно кой е съюзник на САЩ в тази част на света, но друго щеше да е ако този съюзник е силен поне наполовина колкото теб и може сам да решава много неща.

Та тези приказки, че ни е страх утре Путин да не ни нападнел може да ги повтаряте все едно излизат от него, ама никой тука не го мисли. Първо няма вече ресурса да го направи без да ползва атомни оръжия, а това няма как да го накара да спечели нещо в днешно време. Специалната военна операция му издои човешкия ресурс, а война на чужда територията видяхме, че не се води толкова лесно щом три години се мъчи в една Украйна където всичко е било тяхно даже и много от нещата ги познават 1:1 както са. В Европа да влиза даже няма как и да мечтае в днешната реалност, та не ни е страх от тази руска пропаганда повтаряна безброй пъти.

После се чудите защото ви базикат на копейки и това за повтаряната руска пропаганда го виждам аз, който дори съм си умерен соц носталгик, понеже си имам и не малко хубави спомени за някои неща. Смятайте крайните противници на Русия как ви виждат с подобни изказвания, все едно излизащи от устата на Песков и Медведев.

Не се напъвай толкова :mhihi:
Вижда се, че си здраво облъчен.
Ето ти малко от "кремълската" пропаганда:
Вестник "Билд" твърди, че разполага с поверителен план на Бундесвера, разработен в случай на "драматичен сценарий на хибридно широкомащабно руско нападение по източния фланг на НАТО" през лятото на 2025 година. Дойче Веле

Всяка седмица излиза някакъв "журналист" или "урсулка" (от западната преса) да обяснява и плаши такива като теб (вижда се успешно), че всеки момент Русия ще нападне страна от НАТО.
"https://btvnovinite.bg/svetut/shef-na-razuznavane-do-2030-g-rusija-shte-napadne-nato.html"

Просто, спри да се плашиш човек, и си карай колата :mhihi:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 18 Мар 2025, 14:52

И продължаваш. :mhihi: Първо ако нещо ме беше страх, нямаше да живея на 2-3 км. от Арсенал, че и на две места. :mhihi: Това лично за мен нали.
Второ, какво ме вълнуват журналистическите писания на някой си? :shock: А политиците много ясно, че си извъртат нещата както им е угодно, изненадан ли си?

И за капак, единствените, които съм чувал да говорят как Путин ще ни нападне и го вярват даже, все са някакви, които му се кефят и са готови да го посрещнат даже с мед и питка. Все някакви изказвания от сорта как да влиза и да ни затрива, да не лаем много(общо държавата ни, политиците)че само едно копче ще натисне и ни няма :ahah: как само не е рекъл и не е влезнал, ама скоро щяло да стане и всичките тези завършват с думите, че много даже ни е траел и трябва да се ориентира насам след Украйна. :mhihi:
Честно ти казвам, аз лично не познавам човек извън този кръг, който да го е страх, че Путин ще го напада.
Както ти казах, лично аз смятам, че ресурса го няма, тоест празни приказки да говорим не е нужно, а да ми казваш какво мисля след като ти казвам, че мисля обратното, най-малкото не е коректно. :bchug:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата