България на първо място по смъртност на пътя - причини?
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: България на първо място по смъртност на пътя - причини?
Don_Diego написа:и ме пита дали ми била пораснала чурката като не съм го бил пуснал, предложих да му пратя снимка да прецени ама ми отказа.
:
Това е много добро

- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
Колкото и дупки да има, не мисля, че е адекватно да минеш без дистанция от лява в дясна лента и да набиеш спирачките от 120-30 до 40, за да излезеш в последния възможен момент към изхода.TNT написа:Да няма дупки в дясната лента преди изхода
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Не е. Мен скоро ме засекоха по същия начин, след като избягвах с 30-40 дупките в дясната и се наложи да влезна в последната
А уикенда бях до Панагюрище, по 2 различни маршрута в двете посоки. Ебати ужаса е пътя до там, откъде и да минеш
По толкова шибани пътища не помня да съм карал последните години. За хотелчето в центъра много хубави мнения съм чувал, но ако трябва да сменям окачване след това, бахти и офертата ще е
Тоя регион тотално е заебан от държава, общини, АПИ и който има някаква отговорност за пътищата.

А уикенда бях до Панагюрище, по 2 различни маршрута в двете посоки. Ебати ужаса е пътя до там, откъде и да минеш

- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
За съжаление са много районите оставени на произвола на съдбата. Не бях минавал няколко месеца по Хемус и точно това си мислех. Дори и по кварталните улици няма толкова много дупки.
От друга страна излезе информация за 60км отсечка за 3млрд лева между Бяла и Търново, но това е по-скоро за криминалната тема..
От друга страна излезе информация за 60км отсечка за 3млрд лева между Бяла и Търново, но това е по-скоро за криминалната тема..
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Даже е евтина тази отсечка...все пак 3 тунела с обща дължина 2км и няколко моста по 30м височина + всичката прилежаща инфраструктура с пътни възли и тн
Тя и предната отсечка е скандално скъпа 76км за 1.5млрд

Тя и предната отсечка е скандално скъпа 76км за 1.5млрд

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Днес на Хемус между Шумен и Търговище цивилна Киа Сийд комби
със софийска регистрация /сива/чакали за скорост с тринога
Май има нова игра в КАТ
В Сърбия ме очаткаха за превишена скорост с цивилен Фиат 500 от нея малките, бял. Копира се турския опит май 
със софийска регистрация /сива/чакали за скорост с тринога

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Докато седят да кибичат на едно място все тая с каква кола са. В цяла западна Европа, че и в щатите се ползват цивилни коли за патрулиране в трафика... Турция не са открили топлата вода... само ние тук да не нарушим спокойстивето на Ганьо се правим на луди
Естествено трябва микс от двете, обозначени коли за респект и необозначени за да има реален контрол. Дори 3-4 коли да пуснат да циркулират по големите булеварди в София ще е повече от достатъчно... за останалите градове и 1 кола е достатъчна.

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Докато не купят на ушевите патрулки Ролс Ройс няма да се оправят нещата . Друго си е да спиш в ролса вместо някакво презряно БМВ , докато камерата жъне кинти .
https://www.youtube.com/watch?app=deskt ... actsDealer
https://www.youtube.com/watch?app=deskt ... actsDealer
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Vasko_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Compact M43B16
- Детайли за колата: BMW Compact, 1994/10, автоматик, М43B16
https://clubz.bg/160075
Доста време издържаха преди да почнат да се блъскат.
Изпратено от моят Lenovo TB-8505X с помощта на Tapatalk
Доста време издържаха преди да почнат да се блъскат.
Изпратено от моят Lenovo TB-8505X с помощта на Tapatalk
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Днес ми се наложи да обикалям града два пъти в час пик, в доста силен дъжд - доста яко задръстване и естествено точно пред мен супер нелепа катастрофа направиха един бус и кола. Чакахме на опашка ей тук:
https://www.google.com/maps/@43.0713287 ... FQAw%3D%3D
Цялата колона бяхме в лявата страна - на кръстовището горе е доста по-лесно включването. От дясно прелитаха разни комбита, дето не знам къде се набиваха ама сигурно са минавали някак. Пред мен беше буса, след няколко минутно пъплене едва едва явно му писна и мина в дясно, само дето тогава минаваше друга кола та буса сгъна предния калник на въпросната кола. Рязко ми мина изнервянето от ужасния трафик.
https://www.google.com/maps/@43.0713287 ... FQAw%3D%3D
Цялата колона бяхме в лявата страна - на кръстовището горе е доста по-лесно включването. От дясно прелитаха разни комбита, дето не знам къде се набиваха ама сигурно са минавали някак. Пред мен беше буса, след няколко минутно пъплене едва едва явно му писна и мина в дясно, само дето тогава минаваше друга кола та буса сгъна предния калник на въпросната кола. Рязко ми мина изнервянето от ужасния трафик.

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Пияна на мотика пазарджишка нинджа с БМВ преценила, че ще е най-бърза по магистрала Тракия

Двама души загинаха, а други двама са ранени при верижна катастрофа, предизвикана от пиян шофьор на магистрала "Тракия"
Сигналът за инцидента, който е станал в района на 58-ия километър след тунел "Траянови врата" в посока Пловдив, е подаден на тел. 112 малко след 6 часа тази сутрин.
Ударили са се лек автомобил БМВ, микробус и ТИР, като сблъсъкът е предизвикан от шофьора на колата. На място веднага са изпратени екипи на полицията, Спешна помощ и на Районната служба "Пожарна безопасност и защита на населението" в Пазарджик.
По първоначални данни водачът на лекия автомобил се е блъснал в задната част на микробуса, след което бусът се е завъртял и се е ударил в движещия се пред него ТИР.
Шофьорът на лекия автомобил е транспортиран в болница. Той е тестван на място с дрегер за употреба на алкохол.
Пробата му за алкохол е положителна и уредът е отчел 1,74 промила концентрация на алкохол в издишания въздух. Освен това водачът е бил неправоспособен.
На място са загинали шофьорът на микробуса и негова спътница. Самоличността им се установява.
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Много тъпо така, ама явно е и късметлия.
За колата разбрахме, ама каква е марката на буса? Живо ме вълнува и тира Скания ли е, ДАФ ли, Волво? Защото БМВ се споменава да се види, че е сигурна кола ли какво?
ЖурналЯта са боклуци.
На едно място където нямаше БМВ в заглавието пише, че микробуса е Форд Транзит, а тука пък има снимки:
https://glasnews.bg/balgariia-stranata/ ... ni-565639/
Даже има отбивка или нещо си там, тира да спре. Около 6 часа събота как се събраха трите МПС-та на едно място мамка му.
За колата разбрахме, ама каква е марката на буса? Живо ме вълнува и тира Скания ли е, ДАФ ли, Волво? Защото БМВ се споменава да се види, че е сигурна кола ли какво?

На едно място където нямаше БМВ в заглавието пише, че микробуса е Форд Транзит, а тука пък има снимки:
https://glasnews.bg/balgariia-stranata/ ... ni-565639/
Даже има отбивка или нещо си там, тира да спре. Около 6 часа събота как се събраха трите МПС-та на едно място мамка му.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Според мен, сега трябва да го съдят за убийство и да лежи поне 25г в затвора, без право на помилване...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
ildivvy написа:Според мен, сега трябва да го съдят за убийство и да лежи поне 25г в затвора, без право на помилване...
Обаче ще е коренно различно, я влезе за 5-6 год, я не.
Извода е, всеки един момент може да те убие някой идиот, това е. Отзад, отстрани, може от някой мост да падне отгоре ти..
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
alekangg написа:ildivvy написа:...
Обаче ще е коренно различно, я влезе за 5-6 год, я не.
Извода е, всеки един момент може да те убие някой идиот, това е. Отзад, отстрани, може от някой мост да падне отгоре ти..
Точно!

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!