Тренировки за отслабване

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Re: Тренировки за отслабване

Мнение от Don_Diego » 20 Мар 2025, 11:44

МЕжду другото е много вярно това за въглехидрата, че като го спреш и в някакъв момент го върнеш в менюто...разхлабва положението :mhihi:
Аз съм кето вече близо 2 години с много редки стъпвания встрани за ден-два...винаги е последвано от гръцка мазилка в тоалетната както казваше Колю Фичката при Слави :mhihi:
Последна промяна Don_Diego на 20 Мар 2025, 12:48, променена общо 1 път
Изображение

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 20 Мар 2025, 12:26

Ще взема да питам баща ми как избяга преди години софийския маратон за 2 ч. и 16 мин. :mhihi:
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 20 Мар 2025, 13:05

Баща ти ще да е някво страшно про щото тва време е само на 5мин от рекорда на софийския маратон, и е време за 1во място през доста от изданията. Да не говорим, че е и доста под норматива за олимпиада даже днес когато вече нормативите са извънземни направо.

Scrapyard user
Аватар

Мнение от Spit-Fire » 20 Мар 2025, 14:14

Ами по принцип е бил, даже има 2 рекорда още на 3000 и 5000 метра при юношите.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 20 Мар 2025, 15:56

Е значи няма какво да го питаш, то е ясно - хиляди пробягани километри и много пот :mhihi:

Scrapyard user
Аватар

Мнение от Spit-Fire » 20 Мар 2025, 18:04

Аз по-скоро за как се е хранил и какви добавки е приемал през него време (80-те години), предполагам може да ви е интересно, то като се замисля и на мен май ще ми е. Срамно е да си го призная, но като цяло никога не съм го питал и не съм говорил с него на тази тема.

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 21 Мар 2025, 20:32

Grozdanoff написа:Без бодибилдинг! Моля Ви!Темата е за отслабване, ако искате и за диети да се пише- ок! Който е на мнение, че трябва да ходя на паяка и лежанката, за да отслабна му казвам, че не разбира от спорт и то на абсолютните 100%!
Ще ви се похваля и ще споделя аз какво правя. 10кг съм свалил за 2 месеца, 100% спорт, без диети!
-20мин интензивна аеробика/гимнастика, 20мин съвсем леко бягане по дългия ми коридок, 30-50мин качвам стълбите на входа от 1ви до 8ми етаж и обратно... :mhihi:

Мързелив човек съм и не ми се излиза... велосипед и пътеката са ясни.. споделете моля какви гимнастики/аеробики/движения правите за отслабване, мен ме интересуват интезивни и мъчителни такива, каквито дават ефект! При мен си работи моята схема, все пак ще се радвам ако и друг шишу сподели как се е върнал във форма! :mhihi:

Колега, каквото и да решиш да правиш, какъвто и режим и тренировки, трябва да е нещо, което да можеш да го правиш дългосрочно без да ти тежи. Такива тренировки, на които накрая си дроб е ясно, че горят кг, въпросът е да можеш да ги правиш без да се отегчиш или да ти писне. Тия коридори и стълбища ми звучат като абсолютно краткосрочно решение, което лесно ще писне, главно защото не ангажира мозъка по време на заниманието.

За пълна гимнастика ти препоръчвам например bjj или някой друг боен спорт евентуално.

И една идея ограничен калориен пример, спрямо обикновеното.

Дали ще е диета или спорт, трябва да е балансирано.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 23 Мар 2025, 14:15

slatanic написа:И аз не ям сладко.Ям лешников крем...всъщност по около 30 на месец ям.Или 6кг на месец.
Нямам оплаквания... :ok:

Благодаря за линка от сайта на Кето. Поръчах порядъчно количество :mhihi:
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 01 Апр 2025, 17:29

Здравейте колеги, хванах се на един бас с колега и търся съвети и трикове които ще ми помогнат за победата без ограничения :lol:
Човека си е спортист(бивш футболист в добра форма, сега ходи на фитнес) та се хванахме с него кой ще направи повече лицеви опори за 1 месец. Замерването е края на Април като в момента аз правя 36 а той 46.
В момента правя всяка седмца 4 дни от тези упражнения(Понеделник, Вторник, Четвъртък и Петък)
https://youtu.be/LotoAsUar58?si=7mMuqB2u6dm-uymJ
Плюс 2 дни плуване по 1.8км за 1 час (Сряда и Неделя).
Мога да разбъркам графика и да оставя отслабването настрани, за да успея да го настигна и бия. Знам че повторенията не са най-правилния начин и цел за тренировки като цяло, но това си е изцяло на бъзик :)

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 01 Апр 2025, 17:48

не се занимавай с глупости а почвай да ковеш лицеви опори...

лицевите опори са техника и ритъм... които се тренират с... лицеви опори.
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 01 Апр 2025, 20:11

И се наспивай. Много помага.
Ползвал съм и един жокер - кленбутерол , когато ми е трябвала допълнителна издръжливост и въздух по състезания...

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 01 Апр 2025, 20:18

don_gori написа:Здравейте колеги, хванах се на един бас с колега и търся съвети и трикове които ще ми помогнат за победата без ограничения :lol:
Човека си е спортист(бивш футболист в добра форма, сега ходи на фитнес) та се хванахме с него кой ще направи повече лицеви опори за 1 месец. Замерването е края на Април като в момента аз правя 36 а той 46.

Какъв е всъщност баса, кой ще направи повече прогрес или повече въобще? За какво време трябва да се направят? Колко правиш за една минута?

Ако искаш да спечелиш, смени всички тренировки само с лицеви. Почни с повече сетове и по-малко повторения - 8-10 сета с по 6-8 повторения първата седмица и малко почивка, до 1 мин. После намаляваш сетовете и вдигаш повторенията.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 01 Апр 2025, 20:27

Баса е кой ще направи най-много повторения.
В момента като си тренирам правя 2х15+3х20 с почивка от 30-40сек между повторенията. Максимално днес направих 36 , като имах в резерв още 2-3 напъна.
Има ли някаква по-точна програма с която мога да постигна евентуален скок при повторенията. В момента изоставам с 10бр, програма победа като гледам трябва да е 60 повторения, което е +24 повторения за 1 месец :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 01 Апр 2025, 20:50

Освен това което каза Спънки, прави и 3те вариации според ширината на ръцете - диамантени (палците и показалците опряни), нормално, и ръцете на широко.
Постепенно намаляваш и почивките между сетовете.

Едно време бях решил да си подобря бройката от 50тина до 100+ и по някаква такава програма мисля, че го направих за няколко седмици.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 01 Апр 2025, 21:43

don_gori написа:Има ли някаква по-точна програма с която мога да постигна евентуален скок при повторенията. В момента изоставам с 10бр, програма победа като гледам трябва да е 60 повторения, което е +24 повторения за 1 месец :mhihi:

Програмата ти я дадох. Ако мислиш, че можеш, почни с примерно 8 сета по 10 репс. и ако стигнеш 4 сета по 20 с до 30сек между сетовете, ще си готов за тия 60. Примерно 8х10 първа седмица, после 6х12, 5х15 и 4х20.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата