България на първо място по смъртност на пътя - причини?
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: България на първо място по смъртност на пътя - причини?
driver69 написа:alekangg написа:Това как е възможно, тея камиони нямат ли ограничител? Хванат е с 168км/ч на нормален път с ограничение 90.
Цяла седмица се пише, шофьора бил пуснат за издирване за стари провинения, не казват какви.
https://www.infobae.com/espana/2025/04/15/detenido-el-conductor-de-un-camion-por-circular-a-168-kmh-por-una-carretera-de-90-kmh-estaba-en-busca-y-captura-por-un-delito-anterior/?outputType=amp-type
Ми фуерте магнито и велоцидад лимито - финито...
Сигурно и картата му е една чиста, чистаа...
Тоя надмина бетоновозите в БГ. От тях по-бързи камиони не съм засичал, честно.

steeN написа:Сигналите за спиране, подавани от движещи се необозначени полицейски автомобили, трябва да включват едновременно:
1. светлинен сигнал с проблясваща синя светлина,
2. специален звуков сигнал,
3. постоянно светещ или мигащ надпис „ПОЛИЦИЯ!“ и текст с указания на български и английски език,
4. или указания чрез високоговорителната уредба на превозното средство.
Айде Маверика е доволен
Да, от кога влиза в сила? За празниците тези цивилните щели да гледат за нарушения и ще ги предават на близките патрули, които да ги спират.
А номер 4 елиминира първите 3 в някакъв случай ли?

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Съобщиха ни пак на първо място в Европа. 86 на милион.
Гледах там една черна единичка, която спряла някакъв, който по видео регистратор карал със 175. Е, и?
Ти не можеш да го накажеш за това.
Иначе тези пак верижна, чак яхнати един върху друг:
https://btvnovinite.bg/bulgaria/dve-ver ... akija.html
Гледах там една черна единичка, която спряла някакъв, който по видео регистратор карал със 175. Е, и?

Иначе тези пак верижна, чак яхнати един върху друг:

https://btvnovinite.bg/bulgaria/dve-ver ... akija.html

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Дистанцията ни е чуждо понятие на нас ганьовците..
Тия в лявата лента хубаво са се накачулили един върху друг, дали не са били броня в броня преди удара..
Тия в лявата лента хубаво са се накачулили един върху друг, дали не са били броня в броня преди удара..

steeN написа:Сигналите за спиране, подавани от движещи се необозначени полицейски автомобили, трябва да включват едновременно:
1. светлинен сигнал с проблясваща синя светлина,
2. специален звуков сигнал,
3. постоянно светещ или мигащ надпис „ПОЛИЦИЯ!“ и текст с указания на български и английски език,
4. или указания чрез високоговорителната уредба на превозното средство.
Айде Маверика е доволен
С толкова много сигнали едновременно, само ще объркат човека съвсем и няма да знае какво да прави.
Стига с глупостите, единственият валиден начин да те спрат би трябвало да е да те изпреварят и униформен полицай с шапка да ти покаже стоп палка от тяхната кола. Ако не могат - опитът не се зачита, както е във всички цивилизовани държави.

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Да, ама Данчо така каза, че му нарушават правата и преиграват като единия даже се мъчеше да обърне вече отворената врата на Е60-ката. Това нали след бая време молене да отвори.
Жалко, че не мога да намеря видеото да се посмеем малко.

Жалко, че не мога да намеря видеото да се посмеем малко.

- St.Trinity
- Потребител
-
Не е за смях, за жал е. Това е България - бой, реване и сръбска музика. Случаят е отпреди 2 години.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Стига с глупостите, единственият валиден начин да те спрат би трябвало да е да те изпреварят и униформен полицай с шапка да ти покаже стоп палка от тяхната кола. Ако не могат - опитът не се зачита, както е във всички цивилизовани държави.
По спокойно моля .Такива дето при вас коповете им четат правата и имат право на адвокат и разни подобни тъпни тука ги ловим с гранатомети . Ето какво остава след залавянето - руини , като . При вас има един Давид Кореш дето Ви се опъна и се осрахте , целия свят разбра че биете негрите

https://www.lentata.com/page_23292.html
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Jordana написа:Стига с глупостите, единственият валиден начин да те спрат би трябвало да е да те изпреварят и униформен полицай с шапка да ти покаже стоп палка от тяхната кола. Ако не могат - опитът не се зачита, както е във всички цивилизовани държави.
По спокойно моля .Такива дето при вас коповете им четат правата и имат право на адвокат и разни подобни тъпни тука ги ловим с гранатомети . Ето какво остава след залавянето - руини , като . При вас има един Давид Кореш дето Ви се опъна и се осрахте , целия свят разбра че биете негрите![]()
https://www.lentata.com/page_23292.html
Да, нали и аз това казвам - трябва да има установен цивилизован протокол. Някакви разпасани лумпени ако почнат да ти блъскат по колата или къщата - кой нормален ще им отвори ? Нормално да се заключиш вътре и да им отговориш както подобава- съвсем нормална човешка реакция.

Според мен във всяка патрулка трябва да има Неспресо машина, за деескалация да ти предложат кафе в такива случаи...

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
По добре си стой в колата иначе рискуваш ето това !Според мен във всяка патрулка трябва да има Неспресо машина, за деескалация да ти предложат кафе в такива случаи...

https://www.youtube.com/watch?v=lga-xMd ... ck2Houston
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Не е нищо особено, ама така се почва. После що всичко е кенеф
https://x.com/i/status/1913532873228890306

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
https://youtu.be/XdYiRyPBojE?si=A0lP4DEIzPYsH14I
Сега човек ли съм или физическо лице?
В крайна сметка жената говори по телефона с някой след края на клипа, онзи явно и разпорежда да го задържат, отварят там някак и му слагат белезници и айде за 24 часа. Така ми разправят, не съм търсил целия клип. Имал силна адвокатка този, постоянно правел така, щяла да го измъкне като им докаже този в съда, че не са прави и толкова, но нерви и разправии...плюс евентуално бой в районното и ток както вика тоя другия.
Всъщност ето го клипа, после в канала има и друг как ги освобождават:
https://youtu.be/wlReShiL7ug?si=sMzXTlLUhsxzyY-E
Целият канал е търсене на правни статуси.
Сега човек ли съм или физическо лице?

В крайна сметка жената говори по телефона с някой след края на клипа, онзи явно и разпорежда да го задържат, отварят там някак и му слагат белезници и айде за 24 часа. Така ми разправят, не съм търсил целия клип. Имал силна адвокатка този, постоянно правел така, щяла да го измъкне като им докаже този в съда, че не са прави и толкова, но нерви и разправии...плюс евентуално бой в районното и ток както вика тоя другия.

Всъщност ето го клипа, после в канала има и друг как ги освобождават:
https://youtu.be/wlReShiL7ug?si=sMzXTlLUhsxzyY-E
Целият канал е търсене на правни статуси.

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Е тва че МВР е частно дружество ,направо ме уби
По неговите теории излиза , че всяка една глоба пусната от тия е незаконна , тия са нелигитмни и извън конституцията.Просто един СОТ на който само че ние купуваме коли , униформи, плащаме им заплати и ги пенсионираме рано.Чудил съм се - що бе мамкати , се криете в храситите , вместо да сте на показ и тоя дето се е набримчил със 100 в града , да намали и да НЕ убие човека на пешеходната , а то било че работата им не е да спасят човека,работата им е да направят снимчица и да вземат парата,че догодина пак ще мрънкотят за заплати , купони , чорапи и т.н.

По неговите теории излиза , че всяка една глоба пусната от тия е незаконна , тия са нелигитмни и извън конституцията.Просто един СОТ на който само че ние купуваме коли , униформи, плащаме им заплати и ги пенсионираме рано.Чудил съм се - що бе мамкати , се криете в храситите , вместо да сте на показ и тоя дето се е набримчил със 100 в града , да намали и да НЕ убие човека на пешеходната , а то било че работата им не е да спасят човека,работата им е да направят снимчица и да вземат парата,че догодина пак ще мрънкотят за заплати , купони , чорапи и т.н.

- St.Trinity
- Потребител
-
Какъв документ им представи? Каза че е със сменен статут. 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
zAcK написа:Не е нищо особено, ама така се почва. После що всичко е кенеф![]()
Тук много манипулирано са представени нещата: ами ако е обръщал за да догони някой бързак или издирвана кола или пък е тръгвал по сигнал в обратната посока

Аман от шерифи с видео регистратори

Тоя с многото глоби на Черни връх днес май ме изпревари там при двойна непрекъсната: подминахме камерата по баира и понеже аз изпреварвах друга кола в дясна лента, движейки се с 55 тоя явно му беше бавно и реши през насрещното да ме изпревари

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Май не е имало подобно 'изнасяне' на 'софиянци' някога? Къде се събира тази сган там, направо не ми е ясно...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!