СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
Re: СПАМ ТЕМА
Е кво като я развалят, нема ти падне бронята
А кал върху колата е проблем на стъклата и на всяка бензиностанция можеш си ги измиеш. Другото ми се струва ненужен разход на пари и време, ако пак ще се изцапа веднага.

Spunky написа:Мен нещо ми пука дали са чисти. Аз карам и в пустинята и там събира яко прах, ама това е патина от използванеА ако пък се цапат така за няколко часа/дни, за какво въобще трябва да се мие? Зимата го разбирам.
Ето защо трябва

Аз мия може би на 2 месеца, или чистя малко с препарат като избия мухите на някое по-дълго пътуване.
Просто почва да ме дразни в един момент като се събере мръсотия и трябва да я гледам в гаража

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Аз като си мия колите си почивам, няма значение лична или служебна - колата трябва да блести!
Имало е случаи са мия по два пъти на ден - не ми пречи изобщо.
Скоро някой ми обясняваше как не му пукало дали му е чиста колата или не (караше кола за стабилна 6 цифрена сума)…това не го разбирам
. Да изсипеш малко състояние за нещо и да не полагаш минимални грижи за него
. Излишно е да казвам, че вътре беше кочина и всички джобове на вратите бяха пълни с боклук, стелките супер зацапани и сигурно имаше една кофа пясък и чакъл вътре 
Имало е случаи са мия по два пъти на ден - не ми пречи изобщо.
Скоро някой ми обясняваше как не му пукало дали му е чиста колата или не (караше кола за стабилна 6 цифрена сума)…това не го разбирам

enigma написа:Ето защо трябва![]()
За вътре нищо не казвам. Ф90тката ми е учудващо чиста отвътре

Като бях малък и пак не си миех колите често, си мислех, че като си купя нова хубава кола, ще си ми идва да я мия. Ми продължава да не ми пука, ако ще и 7 цифрена да е. Даже, с по-скъпите предпочитам да са убит цвят и мръсни, поне да видят хейтърите, че правя опит да не ги дразня толкова

Вътре обаче, не търпя боклуци и да е мръсно и събирам с една малка прахосмукачка.
Don_Diego написа:това не го разбирам. Да изсипеш малко състояние за нещо и да не полагаш минимални грижи за него
. Излишно е да казвам, че вътре беше кочина и всички джобове на вратите бяха пълни с боклук, стелките супер зацапани и сигурно имаше една кофа пясък и чакъл вътре
Ще ти обясня- хубавата кола поне аз я купувам заради динамиката, технологиите, един вид- удоволствието от карането й- все неща които колко е лъскава отвън няма значение. Виж отвътре е чистя защото не понасям да седя в мръсотия и неразбория но това е друго.
За мене хората които си мият редовно колите отвън просто обичат да бъдат виждани в лъскави возила. Разбирам ги, но не споделям.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Добре де…да си купиш хубави дрехи и да не ги переш е почти същото 
Не го разбирам
Аз лично обичам чистото и подреденото, навсякъде! Вкъщи, колата, дрехите, гаража, работното място всичко трябва да е в приличен и спретнат вид

Не го разбирам

Аз лично обичам чистото и подреденото, навсякъде! Вкъщи, колата, дрехите, гаража, работното място всичко трябва да е в приличен и спретнат вид

Spunky написа: Ми продължава да не ми пука, ако ще и 7 цифрена да е. Даже, с по-скъпите предпочитам да са убит цвят и мръсни, поне да видят хейтърите, че правя опит да не ги дразня толкова![]()
Определени марки и модели имаш известни задължения да поддържаш имиджа на марката, та не може да ги неглежираш чак толкова.

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
Знаем ги тия марки и може само да си ги преместим в другия крачол с колегата Джей Лено
Това звучи, като OCD с корен "какво ще кажат хората?"

Don_Diego написа:Аз лично обичам чистото и подреденото, навсякъде! Вкъщи, колата, дрехите, гаража, работното място всичко трябва да е в приличен и спретнат вид
Това звучи, като OCD с корен "какво ще кажат хората?"
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Имам много тЪп проблем
Управител съм на една фирма и повече от година искам да ме сменят
обаче собственика само обещава и не ме сменя
Чудя се каква магария да измисля че да ме разкарат най-накрая

Управител съм на една фирма и повече от година искам да ме сменят

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
barty написа:Имам много тЪп проблем![]()
Управител съм на една фирма и повече от година искам да ме сменятобаче собственика само обещава и не ме сменя
![]()
Ако жена му е хубава, може да я...

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
mr_petroff написа:barty написа:Имам много тЪп проблем![]()
Управител съм на една фирма и повече от година искам да ме сменятобаче собственика само обещава и не ме сменя
![]()
Собственикът е в чужбина, жена му не я познавам

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
mr_petroff написа:barty написа:Имам много тЪп проблем![]()
![]()
2025 г. може и шефа

- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Lenco написа:mr_petroff написа:barty написа:Имам много тЪп проблем![]()
![]()
2025 г. може и шефа
Аааааа, и да вземе да му хареса?

- mirko0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 320A
barty написа:Имам много тЪп проблем![]()
![]()
Подай искане за заличаване като управител до дружеството по 141, ал. 3 от ТЗ, и ако не те заличат до 1 месец, можеш сам да заявиш заличаването си в Търговския регистър. После, ако ти се занимава, изчакай 3 месеца да видиш дали ще впишат нов управител и подай сигнал до прокуратурата, че дружеството е без управител повече от 3 месеца, което е основание за прекратяването му.

- St.Trinity
- Потребител
-
Хвани някой който си търси работа, запознай ги, и кажи на собственика: Водя ти новия управител който съм въвел в работата и той ще ме замества от другия месец. Това, би трябвало да го провокира да се захване по-сериозно с намирането му на твой заместник ВЕДНАГА! А, какво печели този който ще заведеш? Възможността наистина да го назначат, дори и на по-ниска длъжност.barty написа:Управител съм на една фирма и повече от година искам да ме сменятобаче собственика само обещава и не ме сменя
![]()