СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от steeN » 17 Юни 2025, 10:20

Ще ме извиняваш, ама това не е креативност, а простащина. Нормално е да не ги допускат такива номера, не е само в Бг.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 17 Юни 2025, 10:36

Lenco написа:
Моджо написа::kuku:
Абе парфиум бг да не са излезли от играта.. миналата седмица поръчах нещо за жената,че има рд скоро. Потвърждение нема, не мога да се логна, не праща мейл за забравена парола...Нема го да го доставят.
От Нотино го поръчах сега, ама......

Няма проблем, четвъртък поръчвах, събота пратката беше в бокса. Ааааа, по-скоро имаше проблем, трябваше да получа 3 подаръка, но нямаше такива, а аз много обичам подаръци :banghead:

Оригинални ли са им парфюмите на parfium.bg? Че имат доста сериозна разлика в цените спрямо другите сайтове. Примерно 50мл Xerjoff Erba Pura е 229лв, а в Нотино 50мл е 369лв. При 100-цата имаше и по-фрапантна разлика, ама я нямат налична в момента.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 17 Юни 2025, 11:05

Ми са, някиой път в нотино са по евтини, зависи. Предишния за жената ъъъ СИ на гошо армани в нотино беше с 50 или 30 лв по евтин. За голяма разфасовка.
4 часа 1 медицинско за подновяване на книжката пуу. Главно висене пред кабинетите.
Хм,хм...

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 17 Юни 2025, 13:20

Superexstatic написа:
Lenco написа:
Моджо написа::kuku:
Абе парфиум бг да не са излезли от играта.. миналата седмица поръчах нещо за жената,че има рд скоро. Потвърждение нема, не мога да се логна, не праща мейл за забравена парола...Нема го да го доставят.
От Нотино го поръчах сега, ама......

Няма проблем, четвъртък поръчвах, събота пратката беше в бокса. Ааааа, по-скоро имаше проблем, трябваше да получа 3 подаръка, но нямаше такива, а аз много обичам подаръци :banghead:

Оригинални ли са им парфюмите на parfium.bg? Че имат доста сериозна разлика в цените спрямо другите сайтове. Примерно 50мл Xerjoff Erba Pura е 229лв, а в Нотино 50мл е 369лв. При 100-цата имаше и по-фрапантна разлика, ама я нямат налична в момента.

Мисля, че са оригинални.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 17 Юни 2025, 14:12

Доста парфюми имам от парфюм.бг, не съм попадал на ментета. Обаче самия сайт стана доста бъгав след обновяването му, обслужването също е зле, махнаха опцията да си взема поръчката на място от шоурума, а ако пазаруваш там не ти приемат код за отстъпка и напоследък всячески ги избягвам.
Ароматикс от друга страна - топ обслужване, винаги прави прилични намаления дори без да си питал ако плащаш в брой в магазина и има почти същия избор и асортимент :bchug:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 17 Юни 2025, 16:46

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgari ... ya-2595907 :mhihi:

Добре, че още БМВта поръчаха - да си имат, за ескорт :mhihi:

Що им спряха иконите на хората, не мога разбера :mrgreen:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 17 Юни 2025, 18:17

Мен ми е чудно как се реши, че го ескортират този...доста голяма дистанция държат за ескорт :dunno:

В Германия масово патрулки се движат на буркан по аутобаните, тук ако е зад лъскава кола обаче и веднага се набеждава за ескорт :banghead:
Вече ако са карали и те след тях да видят, че го изпращат до вкъщи ще е друго ама от клипа се вижда само патрулка на буркан (без сирена, че да трябва да и се дава път) караща зад Ламбо :dunno:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 17 Юни 2025, 19:03

То си го пише в линка

С прокурорско постановление се е наложило зеленият автомобил да бъде съпроводен и ескортиран до определено място. Става дума за охраняемо лице. Казусът е изяснен, няма никакви нередности, обясни днес зам.-министърът на вътрешните работи Тони Тодоров.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 17 Юни 2025, 20:45

Е сигурно е пил човекът и са го ескортирали да не направи беля, нали предлагат такава услуга... :dunno:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 17 Юни 2025, 22:24

Засичаме се с човека често, ходим в един бар , наскоро ме разпитваше за доджа разни неща. Без да се притеснява си казва че са го ескортирали.
Последна промяна ivanski_2 на 18 Юни 2025, 8:51, променена общо 1 път
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

Потребител
Аватар
Кара: '23 MB E63 '24 Q5

Мнение от badboy21 » 17 Юни 2025, 22:30

Jordana написа:В много държави по света автомобилните номера с комбинация то цифри и букви струват маса пари , и около тях се върти як бизнес . В Англия част от номерата са персонални , могат да се препродават ако нямате нужда от тях . Българските номера с комбинация от цифри са просто пари за семки спрямо такива номера в Дубай примерно или в Англия .
„10“ – 210 хиляди паунда
През 2009 година номер с числото „10“ е продаден на търг в Нортхамптъншър за 210 242 паунда. Купувачът е пожелал да остане в анонимност.
„K1 NGS“ – 231 хиляди паунда
Продаден през 1993 година на частен купувач, за този „кралски“ номер се предполага, че е притежание на арабски султан.
„1 RH“ –247 хиляди паунда
Британският бизнесмен Робърт Харвърсън купува този номер за сума, 30 пъти над очакваната през 2006 година.
„51 NGH“ – 254 хиляди паунда

В Англия,нормалните стандартни номера са с две букви отпред,после две числа.по които можеш да разбереш коя година е произведена колата,и дали е произведена през първата или втората половина на съответната година,и след това три букви отзад.По специалните персонални номера вече се намират и на достъпни цени в сравнение с минали години,a в Пловдив преди много години бях плащал баснословна сума за 0101 за моята и 0202 за на жена ми колата :mhihi: :mhihi: :mhihi: Детска работа,сега ми е все тая,номер кола не кара :yes:

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 17 Юни 2025, 22:32

ivanski_2 написа:Засичаме се с човека често, ходим в един бар , наскоро ме разпитваше за доджа разни неща. Без да се притеснява си казва че са го ескортирали.
IMG_8735.jpg

А каза ли истинската причина :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 18 Юни 2025, 7:45

Има слух, че малко бих прибрал без позволение десетина биткойна от баща си + доста кеш и онзи го търсел да го бие :mhihi:
Изображение

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 18 Юни 2025, 8:09

Виждал съм, че нормалните хора ги охраняват с такива превозни средства.
Не ми е много приятно с моите пари да конвоират поредния ГъЗ.
Image_15337180_500_0.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 18 Юни 2025, 9:40

За пръв път си поръчах некви работи /бански за децата/ от Тему, как идват, с куриер или по пощата ?
Хм,хм...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата