Криминална тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

големия брат на Монтоя
Аватар

Re: Криминална тема

Мнение от BMW_POWER » 29 Юни 2025, 17:06

zAcK написа:
BMW_POWER написа:Заки, защо не успокоиш малко топката? Като не ти харесва, терминал 1, терминал 2, Калотина, Връшка чука и т.н.
Избор голям :ok:

Казвал съм го - не може ли да искам тук да е нормално? :help: :banghead:

Нима мислиш, че аз не искам да е нормално? Нима мислиш, че ми се рине сняг 4 месеца в годината? Нима мислиш, че ми е било кеф на 41г да зарежа всичко и да започна със заеми и четири куфара багаж на 7300км разстояние?
Когато нещо не те кефи, не е нужно да сипеш кисело настроение върху околните. Колегите не са длъжни да слушат обидите ти. Има хора, които си обичат Родината, независимо, каква е тя.
Повярвай ми, във втората ми "Родина" нещата са много по-зле, отколкото при тебе. И корупцията, и бездействието на правоохранителните органи, и беззаконието на улицата са в пъти по-страшни, отколкото при теб. Да не говоря за откровената пе*ерастия в начални и средни училища, свободна продажба на всякакви видове дрога, подмяна на изборни резултати, откровено убийство на държавата във всичките и аспекти - икономика, образование, здравеопазване, социална политика и т.н и т.н.
Та да не се окаже, че положението не е цветущо, но за сметка на това що годе приемливо.
С най-добри чувства :bchug:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 29 Юни 2025, 17:27

BMW_POWER написа:... И корупцията, и бездействието на правоохранителните органи, и беззаконието на улицата са в пъти по-страшни, отколкото при теб. Да не говоря за откровената пе*ерастия в начални и средни училища, свободна продажба на всякакви видове дрога, подмяна на изборни резултати, откровено убийство на държавата във всичките и аспекти - икономика, образование, здравеопазване, социална политика и т.н и т.н.
Та да не се окаже, че положението не е цветущо, но за сметка на това що годе приемливо.
С най-добри чувства :bchug:

Това ако е вярно, какво правите все още там :dunno:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 29 Юни 2025, 17:36

zAcK написа:Това ако е вярно, какво правите все още там :dunno:

Ми аз съм дърт чичак на почти 60 годишна възраст. Просто нямам физическо време за трета емиграция в живота си :dunno:

Изгледай долното видео:

https://youtu.be/wfZBPsQrb40?si=oyh34wxy0VtBT7uG

Аз казвам истината, независимо, дали на някой му харесва или не. Това, което дават в новините е такава пропаганда, че министърът на пропагандата на Третия райх и всички партийни активисти от периода 44-89 само нервно се въртят в ъгъла.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 29 Юни 2025, 18:19

Че то това същото като в България бе ...лесен достъп до дрога , джендъри навсякъде , липса на здравеопозване , няма лекари и медицински сестри - всичко платено под масата , бърза помощ блокирана от социално слаби роми, имотен балон и наемите брутално нагоре , толериране престъпленията на малцинствата , локали пребиват хора по улиците , и т.н Всичко което къдравия съеднител е дал на канадците го има и тука плюс още десетина екстри . Ниски заплати и мизерия , имотна мафия , домове за стари хора като концлагери , корупция и кражби на всяко ниво в територията . Кучешки лайна по улиците но иначе даваме милиони да броим говната на мечките и събираме капачки за детски линейки .... Добре че нашия къдрав съединител подаде оставка и се прибира в Канада , ако/дано му върнат канадското гражданство и да си прибеат вересиите ... :ok:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 29 Юни 2025, 18:41

Джорданка, тук е същото, но рушветите са с три нули повече и в друга валута :dunno:
И няма нито един осъден :dunno:

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 29 Юни 2025, 19:08

alekangg написа:С нервиране нищо няма да стане, осен вреда към себе си.

Това е правилния подход, ти ако спреш да гледаш толкова цените и почнеш да подкрепяш местните търговци, вместо да ги наказваш, може да се качиш на следващото ниво.

BMW_POWER написа:
Аз казвам истината, независимо, дали на някой му харесва или не.

Казваш си твоята истина ;)

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 29 Юни 2025, 19:22

Много си прав с това. Аз гледам ако харча за нещо, по възможност да е за нещо от което парите ще останат тук. Примерно сирене, кашкавал и масло вземам от една местна много малка на размери мандра. Примерите са безброй, дори се старая силно на нашето море да ходя и откривам хубавите неща у него, не обичам да се превъзнасям колко хубаво е в Гърция или където и да е. Година без БГ море не пропускам.

Това за Канада не знам дали е неговата истина, но от много места го чувам. Да, със сигурност ситуацията е малко като в Щатите, има хубави и не толкова хубави квартали, има спокойни и не дотам, има много Канади предполагам, но преди 20 години се чуваше много повече хубаво от там, отколкото сега. Тая песен "ех Канада" не беше ей така. Пълно беше с тираджии отиващи там и бачкащи, сега не знам нито един. За САЩ все още знам.за престъпността също, за превземането от всякаква цветна паплач също.
Пламен Андонов скоро имаше един клип в който обясняваше за това как базика негов приятел защо толкова не харесва цветните там дошли от всякъде. Разполагали се на улицата, вдигали шум, миришело на всякакви техни манджи, подправки и куп още неща изреждаше. Заглавието на клипа беше нещо от сорта, че Канада е приключила. Нищо общо с преди 20-30 години и все в отрицателен аспект. Естествено някои неща ще са преувеличени или през призмата на някой, ама няма как да игнорираме всичко отрицателно, казвано от все повече хора,нкоито файда да лъжат нямат.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 29 Юни 2025, 19:56

Spunky написа:Казваш си твоята истина ;)

О, да! Гледам от моята камбанария. Не одобрявам тоталитарните средства за подтискане на инакомислещите (лишаване от работа, блокиране на сметки, отнемане на лицензи, конфискуване на материални активи и т.н.).
Не одобрявам либералните начини за подтискане на определени прослойки и фаворитизиране на други по признаци "произход", "националност", "цвят" и т.н.
Не одобрявам свободната продажба на дрога.
Не одобрявам корупцията на всякакви нива.
Не одобрявам печатането на пари и спонсорирането на определени режими с милиарди $$$.
Не одобрявам практическото унищожаване на образование и здравеопазване.
Няма да продължавам, защото списъка е дълъг. Но както казваш ти "това е моята истина".
Има хора, на които им харесва :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 30 Юни 2025, 9:57

По повод Кирил Петков и "оставката" му.
Това , нали е ясно , че е театър и е начин, да бъде "изпран", че много почнаха да стават нещата там.
След не много време ще почнат да го "молят" да се върне в партията и екзалтираните гласоподаватели ще почнат да реват от радост, когато въпросният махне великодушно с ръка и се върне :mhihi:

По другият въпрос и тоталният негативизъм у някой хора, както и нуждата да се изкаже в публично пространство, това си е чист вид заболяване и наистина е необходими да се търси помощ, защото тези неща ескалират и положението (за индивида) става изключително критично и сериозно за здравето му!

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 30 Юни 2025, 10:51

Аз не съм сигурен дали не е спретнат театър от обичайните заподозрени. Особено предвид факта как на доста места започна преместване на местни кадри към ГЕРБ :ok: Тоя сериал сме го гледали и преди. Веднага се сещам за госпожата "не пипайте организираната престъпност".

Все повече и повече заприличва на театър, да видим накрая в надписите кой ще излезне режисьора :ok:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 30 Юни 2025, 17:31

BMW_POWER написа:Не одобрявам...
Не одобрявам...
Не одобрявам...
Не одобрявам...
Не одобрявам...
Не одобрявам...

Аха. Колко от тия неща имат реално влияние върху живота ти, където си? Какво направи/правиш да промениш нещо в посока, която одобряваш?

Критикуваш Зак, но правиш същото нещо, със същия кисел привкус. Не ми звучи здравословно. Света е какъвто е, не ти се случва на теб, а просто се случва. Ти как реагираш, ти дава тон и тема на живота.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 30 Юни 2025, 18:42

Spunky написа:
BMW_POWER написа:Не одобрявам...
Не одобрявам...
Не одобрявам...
Не одобрявам...
Не одобрявам...
Не одобрявам...

Аха. Колко от тия неща имат реално влияние върху живота ти, където си? Какво направи/правиш да промениш нещо в посока, която одобряваш?

Критикуваш Зак, но правиш същото нещо, със същия кисел привкус. Не ми звучи здравословно. Света е какъвто е, не ти се случва на теб, а просто се случва. Ти как реагираш, ти дава тон и тема на живота.

Грешиш и не ми се влиза в излишни спорове. Казах ти, това е моята камбанария.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 30 Юни 2025, 19:52

TNT написа:Аз не съм сигурен дали не е спретнат театър от обичайните заподозрени. Особено предвид факта как на доста места започна преместване на местни кадри към ГЕРБ :ok: Тоя сериал сме го гледали и преди. Веднага се сещам за госпожата "не пипайте организираната престъпност".

Все повече и повече заприличва на театър, да видим накрая в надписите кой ще излезне режисьора :ok:

Не знам за какъв театър говориш, всички партии го правят това (то и за това е борбата да си на власт). Виж колко избори имаше, виж колко струва една кампания, и помисли от къде идват парите...
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 30 Юни 2025, 20:08

и помисли от къде идват парите...

От добрите елфи ? :roll:

„Труд” проучи кои са лицата, визирани в поста на Шкварек. Оказа се, че преподавателите в т. нар. Харвардски курсове, които се спонсорират също от „Америка за България” и се провеждат в зала на Софийския университет, оборудвана от същата фондация срещу 300 000 лв., са основни действащи лица и в ABLE, където фондацията „Америка за България” годишно налива по 200 000 - 300 000 долара. Харвардските курсове са водят от Кирил Петков, Асен Василев, юристката Лена Бориславова, с която бе сключен договор за обслужване на ББР 13 690 лв. на месец, Даниел Лорер. И четиримата ще бъдат депутати в 47-ото НС. Квартетът обучава и бъдещи лидери и предприемачи в ABLE.

https://trud.bg/a/articles/%D0%B0%D0%BC ... 1%82%D0%B0
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 30 Юни 2025, 21:10

Така се прави. Като си неможач, можеш единствено да плащаш на армия от ботове да превеждат руски партенки в телеграм и разни сайтчета :ok:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата