СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Re: СПАМ ТЕМА
alx написа:Кутията е на всеки 75к мили. Малко е пиниз там и не е за начинаещи защото се източва маслото през пробката, после й се сваля картера, филтъра… аз лично свалям и шасито със соленоидите- и там се излизват още едни 2-3 литра. После продухвам филтърчетата/ мрежички на всеки соленоид… после сглобяваш всичко наново с нови болтове и гарнитура за картера, напомпваш няколко литра през пробката (няма откъде да се налее отгоре) и палиш мотора, минаваш през всичките предавки на място и мериш (аз през стар/ дас) температурата докато стигне определена температура и продължаваш да наливаш масло като периодично проверяваш дали като махнеш помпата от пробката е започнало едвам да капе (вътре има преливник)… като капе едвам на една определена температура- си ти.
На zf6 е по абсолютно същия начин.
Даже съм си направил едно шише от пепси 2.5л с маркуч, което го надувам с компресора вместо помпа.

https://www.youtube.com/shorts/P1veU6-1PmY
- Georgi_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х3 § Lupo
Top Gun Maverick написа:https://youtu.be/E0ozmU9cJDg?si=Vo4TFx9xt5eEuXx9
На 13-ти юни някой ще ходи ли в Будапеща?
Да, ама на 11-ти

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Уикенда най вероятно ще ходя до Одрин, нещо специфично за шофиране, дали на границата ще се заядат че колата е леко шумна и с тъмни стъкла
Ако за стъклата има проблем ще ги сваля те са с такива плаки...
Иначе прегледах всички и30-ки в Пловдив/Габрово/ВТ/Враца и нито една не ставаше за нищо ама за нищо
пп:имаше един която беше читава де но беше толкова ръждясала че лошо ми стана

Ако за стъклата има проблем ще ги сваля те са с такива плаки...
Иначе прегледах всички и30-ки в Пловдив/Габрово/ВТ/Враца и нито една не ставаше за нищо ама за нищо

пп:имаше един която беше читава де но беше толкова ръждясала че лошо ми стана
Последна промяна ivanski_2 на 11 Авг 2025, 21:31, променена общо 1 път
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Georgi_G написа:Top Gun Maverick написа:https://youtu.be/E0ozmU9cJDg?si=Vo4TFx9xt5eEuXx9
На 13-ти юни някой ще ходи ли в Будапеща?
Да, ама на 11-ти![]()
![]()
Ееееее, мислех, че който взема билет за един ден от двата концерта ще вземе за втория, понеже е събота и е по-удобно на пръв поглед.
Нищо, поне ще видим динозаврите, че по-добри няма да стават.
Синът като малък му пусках и не ги оценяше особено, всякакви други стилове музика също му пусках и изведнъж на 16 сам реши, че Металика са...това, което са всъщност.

Веднага ми нахлуха спомените за концерта им в Пловдив 99-та ли беше когато и аз бях на 16. Разбира се тогава чак не вярвахме, че идват.
Дано дойдат поне още веднъж в БГ, макар след това турне да се очаква някаква пауза.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.