СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от dhtj » 11 Авг 2025, 3:40

alx написа:Кутията е на всеки 75к мили. Малко е пиниз там и не е за начинаещи защото се източва маслото през пробката, после й се сваля картера, филтъра… аз лично свалям и шасито със соленоидите- и там се излизват още едни 2-3 литра. После продухвам филтърчетата/ мрежички на всеки соленоид… после сглобяваш всичко наново с нови болтове и гарнитура за картера, напомпваш няколко литра през пробката (няма откъде да се налее отгоре) и палиш мотора, минаваш през всичките предавки на място и мериш (аз през стар/ дас) температурата докато стигне определена температура и продължаваш да наливаш масло като периодично проверяваш дали като махнеш помпата от пробката е започнало едвам да капе (вътре има преливник)… като капе едвам на една определена температура- си ти.

На zf6 е по абсолютно същия начин.
Даже съм си направил едно шише от пепси 2.5л с маркуч, което го надувам с компресора вместо помпа. :mhihi:
https://www.youtube.com/shorts/P1veU6-1PmY

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х3 § Lupo

Мнение от Georgi_G » 11 Авг 2025, 6:29

Top Gun Maverick написа:https://youtu.be/E0ozmU9cJDg?si=Vo4TFx9xt5eEuXx9
На 13-ти юни някой ще ходи ли в Будапеща?

Да, ама на 11-ти :D :D :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 11 Авг 2025, 20:39

Уикенда най вероятно ще ходя до Одрин, нещо специфично за шофиране, дали на границата ще се заядат че колата е леко шумна и с тъмни стъкла :dunno:
Ако за стъклата има проблем ще ги сваля те са с такива плаки...

Иначе прегледах всички и30-ки в Пловдив/Габрово/ВТ/Враца и нито една не ставаше за нищо ама за нищо :mhihi:
пп:имаше един която беше читава де но беше толкова ръждясала че лошо ми стана
Последна промяна ivanski_2 на 11 Авг 2025, 21:31, променена общо 1 път
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 11 Авг 2025, 21:17

Georgi_G написа:
Top Gun Maverick написа:https://youtu.be/E0ozmU9cJDg?si=Vo4TFx9xt5eEuXx9
На 13-ти юни някой ще ходи ли в Будапеща?

Да, ама на 11-ти :D :D :D

Ееееее, мислех, че който взема билет за един ден от двата концерта ще вземе за втория, понеже е събота и е по-удобно на пръв поглед.
Нищо, поне ще видим динозаврите, че по-добри няма да стават.
Синът като малък му пусках и не ги оценяше особено, всякакви други стилове музика също му пусках и изведнъж на 16 сам реши, че Металика са...това, което са всъщност. :mhihi: И чул тука, че ще са в Атина и Букурещ, айде в Атина нямаше, макар да си е доста далеч сравнимо с Румънията, но нямаше и в Букурещ. Та какво, какво, айде в Будапеща. Даже малко зор направихме поръчката, че нещо отказваха плащане от картата на жена ми и почна да мрънка чак във Франкфурт да ходим или Берлин. :mhihi: За щастие стана за Унгария. Няма да сме около сцената или на първите два сектора, че бяха останали само за третия, но все пак...важното е, че ще сме там.

Веднага ми нахлуха спомените за концерта им в Пловдив 99-та ли беше когато и аз бях на 16. Разбира се тогава чак не вярвахме, че идват.
Дано дойдат поне още веднъж в БГ, макар след това турне да се очаква някаква пауза.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Предишна

Назад към Извън Темата